En dag mere derpå…

Jamen, det er en overvældende oplevelse at udgive en bog. Og jeg har ikke engang været rigtig fuld endnu. På selve udgivelsesdagen drak jeg et glas bobler, og så var jeg nødt til at sætte mig ned, fordi jeg blev så svimmel. Men det bobler indeni mig til gengæld. I går aftes gik jeg en lille aftentur i regnvejr, og min eneste tanke var, at jeg ikke kunne huske, hvornår jeg sidst har været så lykkelig.

I går modtog mange af jer bogen fra mig, og det væltede ind med mails og kommentarer her, der og allevegne om, hvor fantastisk, I synes, den er. Og det er jeg så glad for og så lettet over. Jeg prøver at svare alle, men jeg må erkende, at der er nogle, der drukner for mig i mængden. Venner og familie sender mig billeder af butikker, der har den på display – Tak Bog & Idé på Strøget i Aarhus for dette.

Og her er det Arnold Busck.

Og både Saxo.com og Bog & Idé har den på forsiden af deres website. Adlibris har også omsider fået åbnet for salget. De har godt nok brugt en gammel og forkert forside, og det er tilsyneladende sværere at få rettet, end man lige skulle tro.

Desværre er der også stadig mange af jer, som stadig venter på bogen. Jeg talte med Postdanmark i går, og de har røde ører og er meget kede af det, der er sket. Det hjælper jo hverken jer eller mig, men det er da bestemt bedre end den “vi ringer til dig på mandag og høre, hvordan sagen endte med at løse sig“-mail, jeg fik som respons på min vrede mail. Der virker ikke til at være noget system i, hvem der har fået bogen, og hvem der ikke har. Folk, der bor på samme vej få hundrede meter fra hinanden oplever, at den ene fik bogen i går, og anden anden ikke gjorde. Jeg håber inderligt, at alle I, som stadig mangler, modtager den i morgen, når der igen er postuddeling og ikke først på mandag :-(

I dag skal jeg holde en LCHF-workshop, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Hvis jeg får lov, kan det være, jeg blogger om det i morgen. Men det var altså ordene herfra i dag. Husk, at du kan få 10 % på dine indkøb hos Viivaa.dk her i bededagsferien, og nyd så lige at holde fri, ikke?

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

21 kommentarer til “En dag mere derpå…”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane

  Vil lige sige tak for en fantastisk bog, modtog den dagen efter den udkom, og elskede den med det samme… Det er hidtil den bedste LCHF bog.
  Syntes det er så dejligt den indeholder så mange “almindelige” retter og ikke alt muligt underligt, men mad man kender lavet på lchf måden :)
  og dejligt med intro delen om lchf, kan man ikke få for meget af…

  Den er så skøn :)

  Mvh
  Maria Sofie

  Svar
 2. Så er min bog også kommet – men det har jeg ikke meget glæde af i det jeg ikke kan hive den ud af hænderne på min niece. Nu har vi bestilt et eksemplar via Saxo til hende – så måske jeg snart får lov at se lidt mere i den :o)
  det jeg har set indtil nu og det hun har læst højt kan jeg rose. Glæder mig så meget til at prøve nogle flere ting.
  Jeg er kun så småt i gang med LCHF men der kommer stille og roligt mere og mere, og til trods for at jeg ikke har været 100% oplever jeg en forbedring både på vægt og velvære.
  Min nysgerrighed startede kort efter jeg havde set lidt om LCHF i et blad – men den seriøse interesse kom da min niece anbefalede mig din blog. Hun havde hørt om den fra en kollega.
  Min mand er også meget tilfreds med kosten – mærkes tydeligt på hans fordøjelse fortæller han – og næste uges madplan vil han planlægge med din bog i hånden :o)

  Svar
 3. Hej Jane.

  Jeg var jo også så heldig at få dine nye bog ind af døren forleden, og den er nu min nye ven.. Den følger mig både op i seng, i køkkenet og inde på sofaen… Og når jeg ikke har den i hånden, så har jeg den i tankerne, og glæder mig allerede til alle de skønne nye opskrifter jeg skal ha prøvet… Blomkålspizza og bounty er de næste :0).

  Held og lykke med bogsalget…

  Mange knus Nanna

  Ps. Og tak fordi du har åbnet mine øjne for hvordan et sundt liv også kan være ;0)

  Svar
 4. Kære Jane

  Så kom din nye lækre bog dumpende ned i postkassen, og tusind tak! Det er den fedeste og lækreste bog, og jeg kan slet ikke komme op af sofaen, fordi jeg sluger hvert eneste ord. Glæder mig til at komme igang, og prøve den af, særligt hvis det viser sig at min datter har cøliaki, så er den jo fænomenal! Du kan være stolt af den!

  Svar
 5. Stort tillykke herfra, bogen er SÅ smuk og lækker, tænk at du har udgivet en bog!!! Glæder mig til at læse den ordentligt:)

  Svar
 6. Jeg venter gerne. Det betyder ingenting. Jeg har jo alligevel ventet hele livet på den bog…
  Eller det er da i hvert fald hvad jeg har af forventninger til den : D
  KH Heidi – som endnu ikke har knækket overvægtkoden og er stadig overspiser, men nu med mad der ikke smadrer mit system så voldsomt.

  Svar
  • Uha… dem håber jeg, bogen kan leve op til ;-)

   Overspisning i “sunde ting” er da et skridt på vejen. PS: Jeg bilder mig heller ikke ind at have knækket overvægtskoden. Hvis jeg havde det, ville jeg skrive fra min yacht ved den franske riviera ;-)

   Svar
 7. Hej Jane..
  Tillyke med udgivelsen… Spændende bog.. :-)

  Har lige et par spørgsmål..

  Ved godt at skyr er meget mere fedtfattigt.. Men kan det ikke bruges som erstatning for Græsk youghurt..

  Og må jeg bruge pizzatopping fra Karoline i stedet for alm. ost, der hvor der skal bruges revet ost..

  :-) Mvh Pernille

  Svar
  • Tjah.. skyr indeholder jo ikke noget fedt, så jeg ville som minimum spæde det op med fløde eller kokosmælk. Jeg spiser kun meget sjældent skyr (men jeg får desværre ondt i maven af det).

   Revet ost indeholder ind imellem nogle mærkelige ting for at sikre at det ikke klumper. Læs bagpå pakken og riv selv, hvis du vil være på den sikre side :-)

   Svar
 8. Kære Jane!
  Jeg fik bogen i går og kan næsten ikke lade være med at sidde og læse i den i stedet for de lektier, jeg burde koncentrerer mig om i stedet. Den er så flot, rigtig god forklaring og dejlige billeder. Det er et dejligt “barn”, du der har “født”. Jeg vil glæde mig over den i mit køkken hver dag.
  Kh.
  Sanne

  Svar
 9. Ja, selvom jeg blot er en ud af mange, bliver jeg simpelthen også nødt til at rose dig til skyerne! Din bog har fået 1.pladsen i min samling af mad/LCHF-bøger – WOOW, den er intet mindre end fantastisk!!! En stor bunke TAK og velfortjente skuldreklap til dig, Jane :)

  Svar
 10. Hvor er det fantastisk at du bare kan mærke det bobler indeni og lykkefølelsen bare er der. Der findes ikke noget bedre :)
  Godt at høre at post dk har røde øre, for det er da virkelig en træls oplevelse for dig!
  Jeg har fået kigget lidt nærmere på bogen, og er så positiv over den. Den er helt igennem fantastisk, nemme og lækre opskrifter og lækre billeder. Glæder mig til at prøve en masse nye opskrifter af. Det er som om den kostomlægnibg bliver lidt lettere nu, med alt den inspiration. Og så er den altså bare 1000 gange bedre end den anden lchf bog jeg købte i jan.

  Svar
 11. Kjære Jane! Jeg fikk boken din i posten i dag. TAKK! Du skriver så bra! Jeg fryder meg! Du har all verdens grunn til å gå med hodet i skyene. Det er virkelig en bra bok du har laget! Takk igjen og god helg!

  Svar