Skamløs reklame

Det er dejligt at stå op 5.00 en lørdag morgen. Not! Men altså, imens jeg vender snuden mod det nordjyske for at fejre min mors 60 års fødselsdag, vil jeg benytte mit fravær her på bloggen til at gøre lidt skamløs reklame for min bog, som jo udkommer lige om lidt. Jeg er megaspændt på at se den og også en lillesmule nervøs. Det er lidt som at skulle have karakterer på sit speciale, dengang man sad og pøsede al sin kærlighed ud i det.

 

Well, helt nervøs er jeg faktisk ikke, for rigtig mange af jer har jo allerede købt den. Det ved jeg, fordi flere af jer har sikret jer en signeret kopi af bogen her hos mig, og resten ved jeg, fordi forlaget har fortalt mig, at bogen har haft et rigtig fint “indsalg” (hvilket er forlags-lingo for, hvor mange bøger, forlagets sælgere har fået afsat hos boghandlerne).

 

Jeg har selv bestilt en ladning bøger, som jeg formentlig modtager i slutningen af næste uge. Og så starter det store signerings-pakke-show, for bøgerne skal jo sendes afsted, så I har dem på udgivelsesdatoen d. 24. april.

 

Jeg har dog stadig ca. 50 bøger til salg, så hvis du gerne vil have en signeret kopi, er det en god idé at sikre dig den nu. Og det gør du ved at klikke lige HER.

 

 

Vil du helst være fri for, at jeg skamferer denne überfine bog med mine kragetæer, kan du købe den gennem Saxo.com, Adlibris eller via Plusbog, hvis du abonnerer på det.

 

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

26 kommentarer til “Skamløs reklame”

Skriv en kommentar

 1. Så fik jeg også ENDELIG bestilt. Jo nok lidt for sent til at få den på udgivelsesdagen, men pyt skidt. Bare jeg får den. GLÆDER mig! :D

  Svar
 2. Så fik jeg også bestilt din med garanti fantastiske bog :)
  Jeg vil med glæde støtte en, som bruger så meget tid på, at dele opskrifter og viden, med alle os andre, der ønsker en sundere hverdag.
  Jeg GLÆDER mig til at modtage bogen, til at prøve alle opskrifterne, og til at vise mine venner, hvordan rigtig mad skal være :) Tak!

  Svar
 3. uhh, så har jeg lige bestilt/betalt for bogen via paypal, glæder mig virkelig til at modtage den. Tusinde tak for en fantastisk hjemmeside og masser af gode tips :)

  Svar
 4. det bliver SÅ fedt at få den din signerede bog hjem, læse den, prøve alle opskrifterne og så sætte den på hylden :-)
  Bare det snart var den 24. april.

  Svar
 5. Ja, det er jo lige om lidt. Jeg har bestilt hos min lokale boghandler og glæder mig meget! Du har jo allerede vist, at du skriver pissegodt, er supergod til at gøre kompliceret stof enkelt, og du laver gode opskrifter. Bogen kan da kun blive en succes!

  Svar
 6. Kære Jane
  Jeg har netop bestilt din bog og glæder mig til at modtage den med posten :) Tak for din fantastiske og inspirerende blog! Jeg er ny i dette LCHF univers, men har meget hurtigt indset, at denne livsstil er den rette for mig. Slut med oppustet mave og væske i kroppen – HURRA!!!! :)

  Kh
  Rie

  Svar
 7. Hej Jane.
  Nu bliver jeg altså nødt til at få det på det rene, for hver gang jeg nævner for folk, at jeg spiser LCHF, hvilket indebærer masser af animalsk fedt, så får jeg at vide, at det er usundt og sætter sig lige i kranspulsårene, giver forhøjet kolesteroltal og kan forårsage hjerte/karsygdomme.
  Hvad er den helt præcise begrundelse for, hvorfor det ikke er så usundt, udover at de mange undersøgelser der tidligere er lavet om emnet har været urpæcise og ukorrekte?

  Derudover har jeg lige et andet spørgsmål:
  Hvorfor skal olivenolien, man bruger helst være koldpresset? Hvad er forskellen?

  Stor ros til dig og din blog forresten, glæder mig til din bog udkommer! :)

  Svar
 8. Jeg glæder mig til at modtage bogen fra dig :)
  God weekend ..
  Ps. Tak for tippet ift. ICA i Malmø – Jeg handlede absurde mængder ind af alt det gode :)
  Kører du normalt derover ell tager du toget? Det er jo nok meget billigere at tage toget men hvordan dælan kommer man så hjem med sine 5 poser

  Svar
 9. Tænk – det er lige om hjørnet! Spændende. Jeg glæder mig meget til at få den hjem og i brug.

  God tur til Jylland.

  Svar