Nutella på 5 minutter

Denne lynhurtige opskrift på nutella på 5 minutter er helt uden sukker. Men den smager stadig så dejligt!

Hvis man lige står og mangler noget ekstra lækkert til at komme ovenpå de tykke, amerikanske pandekager eller de proteinrige LCHF-vafler, kan man jo vælge et røre en lyn nutella!

Nutella er jo gudespise, men desværre er det spækfyldt med sukker. Denne version er ikke så sød. Til gengæld indeholder den hasselnødder, hvilket er mere end man kan sige om originalen.

Jeg har skrevet valgfrit sødning ind i opskriften nedenunder. Selv bruger jeg ingenting. Jeg synes, den smager skønt uden.

nutella LCHF sukkerfri

Nutella på 5 minutter

Udskriv Pin
1 glas
|

Ingredienser

Sådan gør du

 • Rør det hele sammen med en ske.
 • Lad det stå ude indtil servering. Den bliver fast i køleskab.

sund nutella

Saftsuseme lækker nutella, siger jeg bare!

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

42 kommentarer til “Nutella på 5 minutter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Godt spørgsmål – jeg ved det faktisk ikke. Jeg kunne måske forestille mig at den er lidt lavere, idet nødderne er ‘forarbejdet’ og fedtsyrerne mere sårbare. Men jeg tænker umiddelbart ikke det er noget, der når at blive et problem før portionen alligevel er spist :)

   Svar
 1. Den er guddommelig. Jeg har lige lavet en portion – hvor jeg selv lavede nøddesmørret. Det tager jo ingen tid, og smagen er bare så fantastisk. Jeg skal bruge det som værtindegave i aften – og den bliver et klart hit!

  Svar
 2. Whole Foods, 63-97 Kensington High Street.
  Se flere locations på http://wholefoodsmarket.com/stores/list

  Jeg har nogle gange valgt hoteller i USA og Canada alt efter om de lå tæt ved en butik fra kæden ;-)

  Jeg har også valgt at flyve hjem via London i stedet for Frankfurt for så kunne jeg købe salater med hjem fra EAT – som selvfølgelig ikke kun findes i lufthavnen.

  Svar
 3. Må prøve din nutella. Har et glas nøddesmør stående der ikke er salg i.

  Hils Jamie, hvor spændende !!!!!

  mht London, så foretrækker jeg bare Covent Garden området. Jeg synes London er meget travl og larmende, men i Covent Garden er der mere ro og fine små butikker. Der ligger en af jamies restauranter også, der skulle i hvert fald åbne noget ved Covent Garden market sidst jeg var der :)

  Rigtig god tur :)

  Svar
 4. Stemmer helt sikkert også for London Organic Food Market. Det står som nummer 1 på min liste når jeg selv skal derover sidst på måneden (og alle de andre gange jeg har været der:-)).

  Svar
 5. Tak for alle de super London tip! Det bliver jo drønsvært at vælge!. Og når man er alene i en stor by, man ikke kender, fedter man jo også rundt og aner ikke at man bare lige kunne have drejet ned ad gaden derhenne og så ville der være et eller andet spektakulært. Må tage det store kort med. Hvis man altså stadig bruger kort. I dag har man vel en app. Eller noget… ;-)

  Svar
 6. Borough Market er klar favorit. Det kan sammenlignes med Torvehallerne bare mere autentisk. Og saa bagefter en gaatur langs Themsen.
  Ellers kan en tur paa British Museum altid anbefales.
  Og husk det varme toej – sidder ved skrivebordet og ser paa den dalende sne.
  Du kan finde glutenfri og lowcarb frokost hos f.eks. POD til omk. 5 pund. Der ligger en ved mit arbejde, som jeg bruger flittigt, men de ligger flere steder.

  Svar
 7. Jeg vil gerne anbefale National Gallery på Trafalgar Square. Bare bygningen er et kunstværk i sig selv! Derudover er der også rigtigt hyggeligt på selve Trafalgar Square. Det naturhistoriske museum i London er også rigtigt fint.

  Svar
 8. Endnu en spændende opskrift der må afprøves:)
  The Londoner har en masse bud på ting at lave/cafér at besøge etc i London: http://www.thelondoner.me/ det er bestemt ikke efter LCHF princippet, men måske der er noget brugbart i mellem? Ellers er Natural History Museeum altid et hit (hvis man er lidt nørdet og synes jorden, dinoer, mineraler og evolution er interessant?)
  God tur – og held og lykke med dit oplæg
  // Regitze

  Svar
 9. Jeg synes at museet London Dungeons er fuldstændig fantastisk og spændende.. Hele Londons historie er opført af skuespillere, og tager dig med igennem London der brændte, Jack the ripper, sweeney Todd og mange andre. Super fantastisk at se på! Og en tur i SoHo er heller aldrig i vejen. Mange flotte butikker og specialforretninger. God tur!

  Svar
 10. Uuh, den nutella skal da prøves.

  Held og lykke med dit første foredrag. Er sikker på at det går helt fantastisk. Om ikke andet husk på at du har en kæmpe skare af trofaste læsere som alle klapper af dig og jeg er helt sikker på at vi er flere der gerne ville komme til er foredrag afholdt af dig :)
  Og hvis du bliver nervøs, så bare forstil dig at de alle sammen er nøgne…er det ikke altid der rød der bliver givet :)

  /Julie

  Svar
  • Ha ha! Ja, jeg er sikker på at det nok skal gå. Jeg hader at blive fotograferet men jeg har det ok med at tale foran folk. Total omvendte verden…! Foredraget er først på tirsdag, så jeg har noget tid at øve mig endnu..

   Svar
 11. Nej hvor fedt at du skal holde foredrag for nogle faglige nogen!! Dét glæder jeg mig til at høre mere om; måske man ender med at kunne få det som en lille podcast? Jeg tror ikke, du behøver at være nervøs for at de er proffer, de kommer jo for at høre dig fordi du fortæller dem noget, de ikke selv har fundet frem til :-)

  Svar
 12. Uha for den da det ser godt ud!!!
  Føler med dig vedr. dit foredrag i dag og håber du har hevet de tunge sktys frem, for de læger kan være nogle hårde nødder at knække. Enkelte af dem, er jo nærmest gud med sandheden om fedt og kolesterol i den ene hånd og penge fra medicinalbranchen inklusive skræmmekampagner. Har netop taget kolesterol op på min blog i dag. Ønsker dig styrke og medvind til dit foredrag.
  Hilsen Louise :0)

  Svar
 13. Hold op, det bliver da for spændende det foredrag – glæder mig til at høre hvordan det er gået! Det skal du nok klare fint :)
  PS – sidder lige nu, og ser genudsendelsen af Jon Gabriel live, hvor folk kunne ringe ind og stille spørgsmål. Det er helt utroligt lærerigt og fyldt med guldkorn – jeg er bare så inspireret. Kan anbefales; kan ses 20 timer endnu :)

  Svar
 14. Hej Jane
  Udnyt din dag i London til at “glo” på mennesker. Jeg elsker at være der og se så mange forskelligheder på ét sted! God tur. Kender du Otto Lenghi-restauranterne/butikkerne?

  Svar
 15. London er det bedste… Boghandlere – mange og billige bøger! Parkerne – er især glad for Regents Park. Området omkring Camden Town. Gå fx turen langs vandet fra markedet og til zoo. Alle markederne – Londons Borough market, tænker jeg er noget for dig:). TAG MIG MED:)

  Svar
 16. Nøj, hvor er det spændende med foredraget! Det glæder jeg mig sindssygt meget til at høre om!!! :-D

  Og London <3 Det er min yndlingsby – mit liv er ikke fuldendt før jeg har boet i London!
  Nu ved jeg ikke hvordan du har det med shopping? Men en butik jeg virkelg elsker i London er Primark som ligger på Oxford Street. Det er en tøjbutik som laver tøj i H&M kvalitet, bare federe og meget, meget billigere. Den er altså et besøg værd! Og ellers er der simpelthen de dejligste grønt/nøddemarkeder, som også er et besøg værd :-)
  Derudover synes jeg også Tate Moderne kunstmuseum er et besøg værd, om ikke andet, så for at se omgivelserne – og en stor del af museet er gratis :-)
  Og så er der jo Hyde Park, som er verdens hyggeligste park, medmindre det regner – som der jo selvfølgelig er risiko for når vi snakker London.
  Og så elsker jeg i øvrigt china-town området, som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder! Armen altså, London <3

  Svar
 17. en tur i Soho er næsten obligatorisk, der er rigtig mange spændende butikker også indenfor mad
  London Organic Food Markets
  http://www.infolondon.ukf.net/organic/markets.htm
  er bestemt et besøg værd og der er også en masse spændende restauranter http://www.happycow.net/europe/england/london/
  eller http://organicjetsetter.com/Cities/London/Soho
  Jeg er vild med London, der er SÅÅÅÅÅ mange muligheder og meget billigere end her hjemme.
  Rigtig god tur

  Svar
 18. Selfridges for lille men altid med på beatet supermrked, Muji for virkelig anvendelige køkkengrejer, det kæmpestore økosupermarked ved Kensington High st. For alverdens økomad og god kaffe, itsu sushi, Tate Modern for en pragtfuld gåtur langs themsenåhhhhh, bare det var mig der skulle til London

  Svar
 19. Kære Jane,
  1) den nutella må afprøves i weekenden, hvar netop fået hasselnøddesmør i skabet igen.
  2) Glæder mig til bogen!
  3) Må have sat mig ind i det Bloglovin SNART – nogle tips?
  4) Fed udfordring med det foredrag – du styrer det helt sikkert.
  5) Jeg vil med til London.
  Det var fem herfra – ha’ en dejlig dag.
  KH
  – frk. sveske

  Svar