Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Morgenmad » Tykke, amerikanske pandekager – LCHF

Tykke, amerikanske pandekager – LCHF

3. april 2013 af Jane Faerber 104 kommentarer

Amerikanske pandekager- glutenfri og LCHF

Disse tykke amerikanske pandekager vækker begejstring på ethvert brunchbord.

Jagten på den perfekte LCHF-pandekage stopper aldrig helt, vel?

Mine favoritter er de gode proteinrige pandekager (kesoplätterne) eller de gode, flade pandekager uden mel.

Men nu har de fået seriøs kamp til stregen, kan jeg godt fortælle jer. Af disse tykke amerikanske pandekager!

Jeg mener, se dem lige! De ligner jo noget, du ville få serveret med ahornsirup til lækker brunch på café!

At det så samtidig er de nemmeste LCHF-pandekager, jeg hidtil har lavet, er jo bare et ekstra plus!

Jeg kan ikke tage æren for opskriften, for jeg har lavet dem med inspiration fra disse lækre sager!

Min version kan du dog få herunder.


Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

 

Amerikanske pandekager – 6-7 små tykke pandekager

  • 2 æg
  • 2 æggehvider
  • ca. 100 g hytteost
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ½ tsk kardemomme
  • 2 spsk kokosfibre
  • 1 nip salt
  • Kokosolie eller smør til stegning

Bemærk, at de ikke indeholder nogen sødning. Kokosfibrene er jo sødlige i sig selv, men hvis du vil have en lidt sødere version, kan du tilføje 1-2 tsk sukrin gold eller kokossukker.

Sådan

Pisk de to æggehvider stive i en skål. Gem blommerne og put dem i dine morgenæg i morgen. Blend hytteost med de to hele æg, tilsæt krydderierne hertil og blend det godt sammen. Pisk den blendede masse ind i de stive æggehvider og pisk til sidst kokosfibrene i.  Steg på panden i godt med smør eller kokosolie.

Jeg er ikke nogen ørn til at lave pandekager, men her lykkedes det mig i overlegen stil at lave tre på panden af gangen. Og den første mislykkedes ikke! Jeg er meget imponeret, lad mig bare sige det!

Tykke amerikanske pandekager - LCHF opskrift

Se lige en tyksak!

Hemmeligheden bag tykke pandekager ligger muligvis i de piskede æggehvider. Det er i hvert fald første gang, jeg pisker æggehvider stive til pandekager. Tip hermed givet videre.

Server dem med dit yndlingsfyld, eller som her, hvor de blev til ungernes “morgenmadsdessert”: en pandekage med en klat græsk yoghurt rørt med vanilje, lidt blendet bærsyltetøj og lidt ristede kokosflager. Jo, der er nogen, der nyder lockouten (og her mener jeg altså primært ungerne!).

Tykke amerikanske pandekager - LCHF opskrift

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

JA TAK, TILMELD MIG NU!

Vil du bruge Keto til vægttab?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men er det tid til at prøve selv?

Keto kan hjælpe til mere energi, mindre sukkertrang og vægttab uden konstant sult.

Få hjælp med min bog Keto på 4 uger eller gå all in og start på mit 6 ugers lange Keto-kursus på mandag.

Måske vil du også læse

  • Cheesecake med bær i små glas - opskrift på lækker portionsanrettet dessertCheesecake med bær i små portionsglas
  • Godmorgen lørdag – med bogtips og tanker om spiritualitet
  • LCHF rouladeLCHF-roulade med tre slags fyld
  • Mælkefri uge: Sød omelet med kanel og banan

Skrevet i: Dessert, Morgenmad

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Mette skriver

    7. august 2020 kl. 15:32

    Hej Jane

    Jeg har i dag fået den nyhed at jeg ikke kan tåle gluten – så jeg er på jagt efter inspiration 😀 big time… Er alle dine opskrifter glutenfri ?
    Det er en helt ny verden for mig og jeg skal til at bruge mange timer på at finde ud af hvor der er gluten 🙂 Og vidste jeg at dine opskrifter var glutenfri, så kommer jeg jo langt her med mange lækre retter.

    På forhånd tak for hjælpen

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      7. august 2020 kl. 15:34

      Hej Mette
      yes, det er de! Det var sådan det startede for mig også.

      Hvis du bevæger dig helt ned i materien, tilbage til 2011 eller deromkring, kan du finde to opskrifter på flutes og rugfler, der ikke er glutenfri. Men ‘hvedemel’ og ‘rugmel’ afslører dem nok. Men resten er naturligt glutenfrie, dvs. indeholder slet ikke kornprodukter.

      God jagt 🙂

      Svar
  2. Dorthe skriver

    2. august 2020 kl. 12:18

    Nogen der har regnet ud hvor mange kalorier og kulhydrater der er i pandekagerne?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      2. august 2020 kl. 12:21

      Du kan se hvordan du nemt selv regner det ud her: energiberegninger

      Svar
  3. Ditte Lemcke skriver

    2. maj 2020 kl. 23:42

    Hvor ser de lækre ud 😀

    Vi har dog nogle allergier i hjemmet, så både kokos og hytteost er no-go. Kokos kan jeg se, kan jeg erstatte med mandelmel eller evt pofiber.
    Hytteosten er lidt værre – hvad kan den evt erstattes med?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      3. maj 2020 kl. 07:25

      Jeg ved det heller ikke rigtigt. Det kommer jo lidt an på hvad det er i hytteosten, man prøver at undgå… Hvis det er mejeriprodukter som et hele, har jeg ikke lige fantasi til at forestille mig, hvad man kunne bruge i stedet uden at ende ude i et sojaprodukt af en art.

      Svar
  4. Stine skriver

    19. april 2020 kl. 13:51

    De ser virkelig lækre ud! Kan man bytte kokosfibre ud med pofiber?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      19. april 2020 kl. 13:54

      Det har jeg aldrig prøvet men mit gæt er at det kan man godt.

      Svar
    • Irene skriver

      10. maj 2020 kl. 02:29

      Ja, det kan du sagtens. Jeg puttede 2-2,5.spsk fuld pofiber i, da kokosfiber giver mig ondt i maven, jeg synes de at de blev supergode.

      Svar
  5. Ramona skriver

    8. februar 2020 kl. 09:24

    Hej! Er dine opskrifter beregnet kun til en person eller 2?
    Hvis jeg laver pandekager, kan jeg så spise dem alle sammen alene eller jeg må kun spise en del af dem?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      8. februar 2020 kl. 10:09

      Hvis jeg har lavet portionsangivelse står det ved opskriften. Det er lidt sværere med pandekager. Hvor sulten er du? Hvem er du? Hvor meget har du brug for at spise? er det det eneste, du spiser eller er der andet på tallerkenen osv?

      Det er i den kontekst, du skal finde din passende portionsstørrelse.

      Svar
  6. Nina Petersen skriver

    19. august 2019 kl. 11:24

    Hej 🙂

    Har du prøvet med flødeost isf. hytteost? Det burde vel gå, ligesom toastbrød bliver betydelig mere delikat med flødeost.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      19. august 2019 kl. 12:18

      Mit gæt er også at det går helt fint 🙂

      Svar
  7. Hanne Christensen skriver

    29. november 2017 kl. 00:15

    Hej Jane kan jeg bruge speltmel når jeg bager

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      29. november 2017 kl. 13:12

      Ikke hvis det skal være low carb/LCHF. Alle typer mel fra kornprodukter indeholder for mange kulhydrater og spelt er jo en hvedesort. Er Low carb/LCHF ikke i fokus, så ja, sagtens. Jeg har dog ikke så meget erfaring med det og jeg tror, du er bedre tjent med at gå ud fra “traditionelle brødopskrifter” end mine 🙂

      Svar
  8. Pernille skriver

    1. marts 2017 kl. 19:55

    Hej Jane,
    Jeg bor i Frankrig og her kan vi ikke købe hytteost. Hvad ville du bytte hytteost ud med der også er lidt fast i konsistensen?
    Med venlig hilsen,
    Pernille

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      1. marts 2017 kl. 20:10

      Åh heldige dig 🙂
      Jeg køber faktisk noget hytteostlignende, når jeg er i Frankrig men jeg kan dælme ikke huske, hvad det hedder. Og det er sådan noget mere grynet og mindre klumpet end det, vi køber herhjemme. Cremefraiche eller fromage blanc kan bruges i stedet, vil jeg tro 🙂

      Svar
  9. Kamilla skriver

    22. marts 2015 kl. 10:26

    Hej Jane. Tak for opskriften, har lavet pandekagerne 2 gange nu. Denne gang med skyr, som fungerer super og, synes jeg, faktisk smager endnu bedre 🙂 Jeg tænkte på, om du tror, man kunne bage disse i muffinforme i ovnen i stedet? Venlig hilsen

    Svar
  10. Malene skriver

    22. oktober 2014 kl. 13:15

    Rigtig lækre. Jeg spiste dem med flødeskum, hindbær og lchf-nutella. Kan varmt anbefales! 😀

    Svar
  11. Stella Dea skriver

    14. oktober 2014 kl. 10:56

    Hmmmm den forrige kommentar blev slettet.
    Nu får du bare dette http://engle-gaarden.blogspot.dk/2014/10/en-forkldt-madbandit.html

    Svar
  12. Henrik Bro Larsen skriver

    23. august 2014 kl. 15:45

    Mig igen 😉
    Nu er jeg jo som sagt spoiled med den amerikanske sukker-sirup og smoer paa pandekagerne..
    Kender i til et recept for denne amerikanske pandekage-sirup – bare LCHF style ?
    Jeg har fundet en – men den skal der “Ahorn-essenz” til…Og det har jeg ikke fundet nogle steder paa nettet !
    Jeg ved godt der er sukkeralkoholer i – men det er jo alligevel ikke nogen sundhedsmad man spiser hver dag 🙂
    http://meatcheeseandeggs.tumblr.com/post/41815885326/almond-flour-pancakes-with-maple-syrup

    Svar
  13. Henrik Bro Larsen skriver

    23. august 2014 kl. 15:40

    Hejsa Jane 🙂
    De ser godt nok laekre ud !!
    Jeg har tidligere lavet pandekager paa amerikansk maade (Aunt Jemima pancake mix).
    Da tog man dejen og puttede en klat paa smoer-panden, og hvis man ville have dem tynde, saa vendte man dem bare.
    Hvis de skulle vaere tyggere saa puttede man en klat paa panden, ventede til den var bagt en anelse og havde sannet en “kant” og saa puttede man noget mere dej paa (og vendte den naar detn “boblede”….
    Maaske kan det hjaelpe…

    Svar
  14. Mette G. Pedersen skriver

    17. august 2014 kl. 01:06

    Uh! Tror jeg skal prøve disse! Synes ikke jeg har kunnet finde nogle wauw pandekager inden for LCHF som jeg har været helt vild med! 🙂
    Har lige lavet nogle så de er klare til morgenmad men… synes mere de smager af æg (aka har konsistens som æg) end pandekage…! Men der skulle self også 4 æg og 4 æggehvider i (brugte så bare 6 æg) Hmm..! 🙂
    Men vil i hvert fald lige skrive denne opskrift på listen! Skal så bare lige have fat i kokosfibre først! Har self kun kokosmel i både fin og alm og kokossukker! xD

    Men alt i alt – tak for en utroligt skøn side! I like it! 😀

    Svar
  15. Kristina Larsen skriver

    16. august 2014 kl. 17:19

    De smager også skønt med creme fraiche – lækker opskrift

    Svar
  16. Jeanett skriver

    7. august 2014 kl. 11:47

    De ser lækre ud. Jeg kan desværre ikke spise kokos i alle dets former. Kan man evt. skifte kokosfibrene ud med noget andet?

    Svar
    • Jane skriver

      7. august 2014 kl. 19:41

      Mandelmel fra Funktionel Mad, måske…?

      Svar
  17. Stine Ruskol skriver

    3. maj 2014 kl. 08:23

    Helt igennem fantastiske pandekager! Især med en klat smør, lidt agavesirup og masser af bananskiver til! Det var ligesom at være i USA igen.

    Svar
  18. Mette gommesen skriver

    4. marts 2014 kl. 11:00

    I stedet for kokosfiber, jan man så bruge kokosmel.?

    Svar
    • Jane skriver

      5. marts 2014 kl. 07:06

      Ja men det bliver en anden slags pandekager. For at få den fluffy konsistens her, skal du bruge kokosfibre.

      Svar
  19. Betina skriver

    14. februar 2014 kl. 10:02

    Tak for din dejlige bøger og inspirerede hjemmeside.. Har snuset lidt til LCHF den sidste tid og har bestemt at jeg vil prøve at gå ALL In selv om det er svært at smide min fedtforskrækkelse,..

    Mht til disse pandekager så smager de skønne men hvordan kan de indgå i en hvertdags morgenmad ? Kan se at der i den ene af bøgerne skelnes mellem striks LCHF og loose 🙂 Er de her strikse hvis man udelader frugt og istedet spiser et kogt æg til eller fx. Et spejlæg med ost og så noget grønt fx. 2 tomater? Har som sagt ikke fået det under huden endnu så derfor alle de spørgsmål..

    Jeg har også børn 5 og 7 år 🙂 og som jeg kan læse så er LCHF til diskusion …. Jeg vil forsøge at få hele familien med og mener du børn selv har stopklodsen for sult? Så fx. Når min ene datte på 7år kan spise 3 af de her pandekager så er det
    OK (jeg lavede 20 stk af en db portion) Hun spiste to med lidt sukrin og en med et stk hamburgerryg og bacon plus en agurk og en gulerod (tænkte børn og rodfrugter er ok)? Jeg har selv udskiftet mit frokost rugbrød med grønsagspandekagerne og tænkte man måske kunne det samme med de her? Eller er der nok protein i dem når nu der er hytteost?

    Svar
  20. Henne skriver

    30. december 2013 kl. 09:43

    Verdens bedste LCHF – og nemmeste!
    Punktum.
    Glædelig skønne Jane og tak for en fantastisk blog!

    Svar
  21. Annette Simonsen skriver

    25. november 2013 kl. 16:39

    HEJ nu nærmer den søde juletid sig, og her i familier er marcipan et must i julen. Så – hvordan laver jeg den selv?
    Jeg har: mandelmel- æggehvider-sukrin- og hvad gør jeg så?

    vi kommer nok til at undvære Farmors gamle Brunekger. Den opskrift er jo fuld af mel sukker og sirup.

    Svar
    • Jane skriver

      26. november 2013 kl. 09:18

      Så samler du det bare som her: https://www.madbanditten.dk/2012/12/03/hjemmelavet-marcipan-med-orangechokolade-og-hindbaer/

      Svar
  22. Annette Simonsen skriver

    25. november 2013 kl. 16:22

    Hej-vi er i fuld gang med at eksperimentere med LCHF og får en masse spændende mad.

    Svar
  23. anja skriver

    24. november 2013 kl. 19:34

    hvor mange må man så spise ? he he

    Svar
  24. Ane skriver

    24. november 2013 kl. 12:15

    Hej Jane.
    Kan pandekagerne mon fryses? 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      24. november 2013 kl. 12:31

      Det kan de godt.

      Svar
  25. Maria Andersen skriver

    23. november 2013 kl. 22:11

    Hej Jane.
    Jeg vil rigtig gerne prøve de lækre pandekager, men jeg har det ikke så godt med mælkeprodukter. Kan man bruge noget andet end hytteosten?

    Mvh Maria

    Svar
    • Jane skriver

      24. november 2013 kl. 09:32

      Tjah, måske et ekstra æg eller to. Jeg bruger altid en eller anden form for mejeriprodukt. Jeg synes brødet bliver lidt for “ægget” uden, men det er måske en smagssag 🙂

      Svar
  26. Súsanna Eliassen skriver

    3. november 2013 kl. 19:43

    Erdet etalternativ i stedet for kokus fibre???? Det harjeg stadig ikke købt

    Svar
    • Jane skriver

      4. november 2013 kl. 08:47

      Mandelmel fra Funktionel Mad kan bruges i stedet.

      Svar
  27. Christy skriver

    28. oktober 2013 kl. 17:13

    I’m so happy I cam across your website and even better that I can translate it in English. I love your recipes and have been eating LCHF for a while now. The pancakes look delicious!

    Svar
    • Jane skriver

      29. oktober 2013 kl. 07:08

      That’s so nice to hear! Thank you! Do you use Google Translate for the translation?

      Svar
  28. Jan skriver

    25. oktober 2013 kl. 18:42

    Rigtig god opskrift 🙂
    Jeg byttede kokosfibre ud med mandelmel og det fungerede også rigtig godt. Mums med lidt hjemmelavet rabarber marmelade lavet med sukrin.

    Svar
  29. Maibritt skriver

    26. september 2013 kl. 16:55

    Hej Hej. Uh jeg længes efter pandekager nu! 🙂 er en 2 uger gammel LCHF’er, så vil gerne lige af med er spørgsmål. Måske det er stillet før, så håber jeg du bærer over med mig :). Er sukrin tilladt ift kulhydrater fordi man bruger så lidt af det? Eller hvordan styrer man at man ikke kommer over de 20 gram om dagen?

    Svar
    • Jane skriver

      26. september 2013 kl. 21:08

      Kulhydrater fra sukrin optages ikke i kroppen så dem behøver du ikke tælle med 🙂

      Svar
      • Maibritt skriver

        26. september 2013 kl. 21:51

        Tusind tak for svar. Der er godt nok meget at lære, det lugter vist lidt af at jeg skal ha skaffet noget litteratur 🙂 og i gang med at se dine opskrifter igennem. Synes snart mere jeg er på æggekur end kostomlægning. Synes det er svært at ændre vaner når man er vant til at leve af havrefras, morgenbrød osv. Og når man står om morgenen med to små børn, madpakker og tidspres, så er det bare nemt med røræg, ost og evt pølser.

        Svar
  30. Helene skriver

    23. september 2013 kl. 20:37

    Jeg har ellers læst det meste, du har skrevet den senere tid, men denne her havde jeg overset. Mht. de piskede æggehvider kan jeg fortælle, at der i de tykke, men lette, østrigske pandekager, Schmarrn eller Kaiserschmarrn (med rrul på r) netop vendes piskede æggehvider i dejen til sidst. Det er vigtigt, at de vendes lidt forsigtigt i og ikke piskes ind i dejen, da de ellers bliver sjaskede igen. Så behøver man faktisk ikke bagepulver.
    Skal bestemt snart prøve denne version! Elsker proteinpandekagerne fra bogen, blomkålspizza, æblekanelæg og de mange andre af dine opskrifter, jeg har nået at prøve. Og din skønne, ærlige blog!

    Svar
    • Jane skriver

      24. september 2013 kl. 08:05

      Hvor dejligt at høre. Tak 🙂

      Svar
  31. Malene skriver

    18. september 2013 kl. 16:30

    Hej.
    Det er en virkelig fin blog, du har, og så er jeg simpelthen stor fan af denne opskrift. Jeg har ikke selv før tænkt på, at bruge hytteost eller skyr i pandekager, men hvilken god ide. De smager fantastisk og de mætter i rigtig lang tid.
    Jeg valgte ikke at bruge noget sødning i selve dejen, men puttede en smule ahornsirup på bagefter, hvilket ifølge mig gav den helt rigtige smag. 🙂
    Mvh. Malene

    Svar
  32. Frk. Lunow skriver

    17. september 2013 kl. 19:50

    Jeg brugte min blinispande – hold da op hvor nemt, og dejlige små pandekager lige til morgenmaden/madpakken ❤

    Svar
  33. Louise T. skriver

    23. august 2013 kl. 13:29

    Uhm 🙂
    Hvis man ikke lige har Kokosfibre – kan man mon så blende kokosmel?
    Jeg har lige købt denne, som smager skønt af kokos http://shop.duft-natur.dk/olier-798/kokos-creamed-oekologisk-300-gram-p12362 men er lidt lost på idéer til at bruge den fornuftigt (typisk mig)

    Svar
  34. Jannie skriver

    11. juli 2013 kl. 11:20

    De blev afprøvet i dag. Bliver luksus næste gang jeg overrasker med brunch LCHF.

    Svar
  35. Betina Foder skriver

    2. juli 2013 kl. 18:58

    Altså…… Jeg kom egentlig til din side for lige at få et par ideer til en sundere livsstil – det skal jeg da lige love for at der er rigelig af – ja tak! Men get out jeg er også virkelig underholdt på vej rundt i siderne. Her er virkelig skægt underholdende og ret befriende at være. Nåh, det jeg, som novice her ( og jeg kan ikke engang huske bogstavssammensætningen i det der LC…..noget) blir lidt forvirret over, det er om man så skal spise 7-8 pandekager til morgenmad?

    Svar
    • Jane skriver

      2. juli 2013 kl. 20:33

      Tak for det og velkommen til 🙂

      Pandekagerne her ville jeg spise som morgenmadsdessert (!) eller som en del af brunchbordet. Måske sammen med en fed creme. Uhm! 🙂

      Svar
  36. Maj-Brit skriver

    16. juni 2013 kl. 19:25

    Hej Jane

    Vil lige høre om du har erfaringer eller tror at de kan fryses med godt resultat? Skal have hele den store familie til dobbelt fødselsdag på søndag, så der skal både laves brunch og kagebord – lchf naturligvis – så jeg kunne godt have brug for at lave noget af det i forvejen 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 19:44

      Lige dem her har jeg faktisk ikke frosset endnu, men det tror jeg sagtens, de kan. Ellers kan de i hvert fald opbevares i køleskab med madpakkepapir imellem. De er meganemme og lave og også hurtige, så du kan lave dem aftenen før fx 🙂

      Hvis du skal lave mange, så overvej at lave dejen i flere portioner. Når du rører fibrene i, bliver dejen tyk og og hvis den skal stå og trække, tror jeg, den vil blive for tyk til at hælde ud. Bare en tanke..

      Svar
      • Maj-Brit skriver

        16. juni 2013 kl. 22:24

        Super gode råd – tak 🙂

        Svar
  37. sanni leth skriver

    13. juni 2013 kl. 15:04

    Hej Jane.
    et ord: NAM! Har for nyligt modtaget din bog, og den er simpelthen fantastisk 😀
    jeg har et spørgsmål..når du skriver at man kan stege i kokosolie, er det så den slags man køber på glas? Nu fik det nemlig lige op for mig at palmin jo er kokosolie, så kan det bruges?
    Beklager hvis det er et dumt spørgsmål :b
    – Sanni 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      13. juni 2013 kl. 15:12

      Palmin er et meget raffineret produkt og det kan ikke erstatte den gode økologiske kokosolie. 🙂

      Svar
  38. Pernille skriver

    8. maj 2013 kl. 10:41

    De smager fantastisk, er supernemme at lave og mætter overraskende godt 🙂

    Jeg brugte FiberHUSK i stedet for kokosfibre – men kan begge dele udelades, så man bare laver pandekagerne med resten af ingredienserne?

    Skøn blog!

    Svar
    • Jane skriver

      8. maj 2013 kl. 12:36

      Så er vi nok tættere på kesoplätterne, som også smager dejligt: https://www.madbanditten.dk/2012/06/10/proteinrige-brunchpandekager-uden-mel-kesoplatter/

      Svar
      • Pernille skriver

        9. maj 2013 kl. 09:16

        Jeg lavede dem i dag uden fibre – de blev stadig lækre!
        Jeg toppede dem med hindbær-skyr og ristede, hakkede mandler – uhmm! 🙂 glædelig Kristihimmelfartsdag!

        Svar
        • Jane skriver

          9. maj 2013 kl. 09:24

          Årh lækkert! 🙂

          Svar
  39. Therese skriver

    8. april 2013 kl. 10:10

    Hilsen fra Therese nu med korrekt indtastet email :))

    Svar
  40. Therese skriver

    8. april 2013 kl. 10:08

    Hej Jane
    Tak for nogen fantastiske opskrifter! Prøvede din spidskålssalat med blommer i stedet for nektariner (pga årstiden) og dine hvidløgsolieret kartofler med parmesan uhmmm mums siger jeg bare!!!

    Hvordan kan det være du ikke anvender banan i stedet for sukrin i nogle af dine opskrifter fx til pandekagerne?

    Kender ikke noget til LCHF men kender til at skulle spise ofte for ikke at gå amok i slik og kager (lavt blodsukker??) så overvejer stærkt at følge kostprincipperne, men lige nu plukker jeg bare liiiige de opskrifter der lyder lækre og kan overskues :0)

    Bedste hilsner
    Therese

    Svar
    • Jane skriver

      8. april 2013 kl. 20:25

      Ej hvor dejligt at høre 🙂

      Jeg bruger banan ind imellem. Fx i disse lækre bananklatter: https://www.madbanditten.dk/2012/01/25/laekre-dessertagtige-bananklatter/ 🙂

      Svar
  41. Evy skriver

    7. april 2013 kl. 22:51

    Pandekagerne ser vildt lækre ud, men hvor er der mange fremmede ingredienser for en der er nybegynder udi LCHF. Hvor køber I kokosfibre og Sukrin?

    Svar
    • Jane skriver

      8. april 2013 kl. 07:35

      Jeg handler ofte hos Viivaa.dk eller i en helsekost/fysisk butik. 🙂

      Svar
  42. Stormly skriver

    7. april 2013 kl. 08:41

    Har lige lavet dem her til morgen! MUMS siger jeg bare 🙂

    Svar
  43. Betina Jørgensen skriver

    5. april 2013 kl. 18:25

    Så er de også godkendte herhjemme, af landmand og 2 lockoutede, en børnehave dreng og mor – selvfølgelig. Jeg brugte gul husk istedet for kokos. Lækre lækre 🙂

    Svar
  44. s skriver

    4. april 2013 kl. 07:53

    Neeej hvor ser de gode ud!!!

    Mitsunde.blogspot.com

    Svar
  45. Marianne skriver

    3. april 2013 kl. 23:35

    Uhm, lyder absurd lækkert. Tænker man kan lave en portion is af de to æggeblommer, blåbær, kokossukker / sukrin og piskefløde og spise til pandekagerne. Tror det ku’ være en lækker lille dessert til weekenden…

    Svar
    • Marianne skriver

      7. april 2013 kl. 00:13

      De er super med blåbæris 🙂

      Svar
      • Marianne skriver

        7. april 2013 kl. 11:11

        – og til morgenmad med mandelsmør og lidt agavesirup. Mums, siger jeg bare!

        Svar
  46. annette pedersen skriver

    3. april 2013 kl. 22:51

    hejsa. De pandekager ser da lækre ud, men kokosfibre, er det det samme som hvis jeg kværnede kokosmel i en kaffekværn??? Ville det kunne bruges?

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 22:53

      Nej, det er ikke samme produkt. Kokosfibre er ekstremt fiberholdige og suger væske til sig. Når det så er sagt, så tror jeg godt, at pandekagerne kunne laves med almindeligt kokosmel, men de ville næppe få den samme brødagtige konsistens 🙂

      Svar
  47. Bonnie skriver

    3. april 2013 kl. 17:57

    Hvor smager de godt.. Dem tror jeg at jeg vil spise et par stykker af til morgenmad den næste tid. Hmmm.. Mon ikk sådan to banditter + 1 æg ville kunne udgøre en god/mættende morgenmad?

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 18:27

      Jo, det tror jeg ville mætte godt! 🙂

      Svar
  48. Helle C skriver

    3. april 2013 kl. 16:53

    Jeg forsøgte en enkelt pandekage, men den gik helt i smadder, så frem med vaffeljernet!

    Jeg puttede lidt mascarpone i, bare fordi jeg havde det. Super lækker smag, og vafler der kan gemmes til morgenmad, yay.

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 17:00

      Whaaat? Jeg troede de var fool proof 😉

      Men man går heller aldrig galt i byen med vafler!

      Svar
      • Helle C skriver

        3. april 2013 kl. 17:29

        Jeg er lige nødt til at dele med Jer, at jeg lavede en creme til vaflerne, som består af mascarpone, limesaft (den kan trække rigelige mængder saft), sukrin Gold og lidt vaille.
        H O L D N U O P det var en fest!!

        Nammenammenam!

        Svar
        • Jane skriver

          3. april 2013 kl. 17:48

          Uuuuuh… der døede jeg lige lidt, Helle C. Mand, det lyder lækkert!! 🙂

          Svar
  49. helle sandby skriver

    3. april 2013 kl. 14:31

    Åh, hvor ser de dejlige ud – de skal prøves når den stak jeg lavede af de andre i morges er spist:-) Pandekager er det fede shit!
    KH Helle

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:46

      Pandekager bliver bare aldrig kedeligt!! 🙂

      Svar
  50. Heidi skriver

    3. april 2013 kl. 14:27

    Hvilken slags sukker bruger du mest af. Jeg er ny i LCHF køkkenet og skal have købt lidt ind, men kan jo ikke købe det alt sammen.

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:40

      Jeg bruger mest sukrin gold eller kokossukker. Sukrin Gold er mere LCHF end kokossukker er, men jeg kan godt lide kokossukkeret, fordi det er mere naturligt. Du kan sagtens nøjes med en af dem. 🙂

      Svar
  51. Lene skriver

    3. april 2013 kl. 14:07

    Kan man mon erstatte hytteost med skyr?
    Kram 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:39

      Ja det tror jeg sagtens, du kan 🙂

      Svar
  52. Mette skriver

    3. april 2013 kl. 14:03

    Hvor ser de bare lækre ud – mums!
    Jeg er ny inden for det her LCHF, så hvad kunne man evt. putte på istedet for det traditionelle ahornssirup?

    Hilsen
    Mette

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:37

      Jeg er jo som regel rimelig liberal LCHF’er, og med de briller på, vil jeg sige at du kunne bruge en lillesmule ahornsirup eller rå honning. Ingen af delene er LCHF, men de kan være ok naturlige produkter. Skal det være mere LCHF kan du toppe den med flødeskum rørt med vanilje eller nøddesmør. 🙂

      Svar
      • Mette skriver

        3. april 2013 kl. 16:45

        Tak for hurtig svar Jane!
        Iøvrigt skøn blog du har:) Jeg afprøver lige et par retter mere her på siden, men tror godt jeg allerede nu kan sige, at der er lagt i kakkelovnen til indkøb af din nye kogebog;)

        Svar
        • Jane skriver

          3. april 2013 kl. 16:59

          Det er jeg glad for at høre! 🙂

          Svar
  53. frk. sveske skriver

    3. april 2013 kl. 13:54

    Uhm…
    De er noteret til næste gang, jeg har hytteost på besøg i køleskabet.
    KH
    – frk. sveske

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:46

      Ellers kan du også bruge græsk yoghurt eller hvad du nu har… 🙂

      Svar
      • Simone skriver

        5. januar 2015 kl. 13:13

        Kan man bruge er alternativ til hytteosten, som ikke er et mælkeprodukt?

        Svar
        • Jane skriver

          6. januar 2015 kl. 08:28

          Jeg har ikke lige umiddelbart et forslag til at bytte hytteost. Måske hellere finde en anden pandekageopskrift, som er nemmere at gøre mejerifri. Du kan se alle mine pandekageopskrifter her: PANDEKAGE-KAVALKADE

          Svar
  54. charlotte kyst skriver

    3. april 2013 kl. 13:44

    Kan man bruge andet end kokosfibre ? Hvad med Fiber Husk – kan det bruges istedet for ?

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 13:48

      Ja så bliver de ligesom kesoplätterne 🙂

      Svar
  55. Trine skriver

    3. april 2013 kl. 13:35

    De er hermed døbt “lockoutpandekager” og skal afprøves umiddelbart efter frokost! 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:45

      Lockoutpandekager! Det var da det, de skulle hedde! 🙂

      Svar
  56. Henriette skriver

    3. april 2013 kl. 13:19

    Ej hvor spændende, den variation havðe jeg ikke tænkt på 😉 men hytteost må de værelidt af et power boost af protein.

    Ja jeg er ret sikker på at det er det med at piske hviderne først der betyder nået. Før tiden orkede jeg ikke men efter at bamix er flyttet ind s er det sååå meget nemmere 😉

    Svar
    • Jane skriver

      3. april 2013 kl. 15:45

      De mætter i hvert fald rigtig godt! 🙂

      Svar

Trackbacks

  1. LCHF-pandekager og brunchstemning torsdag morgen | Fred Med Mad – Love Your Food siger:
    1. maj 2014 kl. 12:16

    […] og for en gangs skyld generer opvasken mig ikke, heller ikke den jeg akkumulerer imens jeg laver Madbandittens LCHF- pandekager med citruscreme for første […]

    Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler