Lun salat med smag af sommer

I dag blogger jeg live fra Malmø, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Det er smukt, og man bliver helt glad i låget, når man kigger ud på det. Men tag ikke fejl. Udenfor er der arktiske temperaturer af den slags, som kalder på helkropsuldsæt og overforbrug af chokolade og TV-serier ad libitum. Og jeg har en lillesmule tømmermænd, men de bliver lige sat på hold, for om lidt skal jeg ud og shoppe – mad selvfølgelig – og senere skal vi til foredrag eller halvdagsseminar rettere med kostdoktorn og Jonas Bergqvist. LCHF – get the lifestyle! Jo tak. Det er jeg faktisk rigtig spændt på. Altså på at høre, hvordan de griber det an.

Så her i foråret med de arktiske temperaturer kan vi med rette tage en lækker lun salat med smag af sommer, som jeg lavede tidligere på ugen. For få ting smager af sommer, som dild gør. Og dild er, hvis du spørger mig, en totalt overset urt i de flestes køkken. Og det er synd For dild smager jo pivgodt.

 

Uhm, smuk salat.

 

God lørdag til jer allesammen!

Lun salat med smag af sommer

Udskriv
2 personer
|

Ingredienser

 • ½ spidskål
 • 1 fennikel
 • 3 stængler bladselleri
 • 1 dusk dild
 • Kokosolie til stegning

Sådan gør du

 • Snit grøntsagerne fint og steg dem let i kokosolie.
 • Tilsæt den hakkede dild til sidst og rør godt rundt. Smag til med urtesalt.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Lun salat med smag af sommer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Den ser god ud, må prøves en dag:)
  Ved ikke hvor du skal til foredrag i Malmö men der er demonstration og moddemonstrationer på Stortorget i eftermiddag, hvor det vist kan blive voldsomt.
  God solskinsweekend: )
  Mathilde

  Svar