Ægsandwich med ost og skinke

Kan I huske toasten? Den kom jeg sådan til at tænke på, da jeg spiste morgenmad her til morgen, for smagen var nemlig henad den samme. Det var nemlig to ægsandwiches med smeltet emmenthaler og skinke. Saftsuseme i orden morgenmad!

Der mangler lidt grønt, ikke? Min juicer kom ikke i sving her til morgen… Men ellers var det bare spejlæg, der var vendt engang og havde fået et par skiver ost og skinke på og vendt igen til færdigstegning. Det tager altså ikke mange øjeblikke at lave morgenmad så.

Har I lagt mærke til, hvordan LCHF sniger sig ind i danskernes sprog? Det er ret skægt at være vidne til, synes jeg. For to år siden var der ingen, der vidste, hvad det var for noget. I denne uge kan man fx læse i ugebladet Kig Ind, at LCHF er en ny kur, der lover at gøre dig slank, selvom du spiser fedt. Ja, ja, så blev man da så meget klogere. Men det er jo stadig god omtale. Og så er der et billede af Kom i gang med LCHF på 14 dage.

En af grundene til, at LCHF er vokset sig så stort i Sverige er, at der er så mange, som har prøvet det, elsket det og anbefalet det. Fra mund-til-mund-til-mund. Det er jo den bedste anbefaling, man kan få. Samtidig har de mange LCHF-blogs jo også sikret en vid udbredelse. Også herhjemme skyder der hele tiden nye LCHF-blogs op, og jeg har for længst mistet overblikket over dem. Men jeg kunne godt tænke mig at bringe en liste over danske LCHF-blogs her på siden. Vil I ikke tippe mig om alle de danske LCHF-blogs, I kender, i kommentarfeltet her nedenfor? Så samler jeg dem i et indlæg en af dagene. Taaaak :-)

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

30 kommentarer til “Ægsandwich med ost og skinke”

Skriv en kommentar

 1. Jane, den står ‘under bedømmelse’ og er blevet opdateret for ca. en måned siden, så jeg tror bestemt ikke de har afvist idéen helt. Det ville jo være verdens mest simple kasse at lave, så jeg forstår ikke helt hvad de venter på.

  Svar
  • Jamen, det passer også fint med, at det er en måned siden, at de skrev, at de ikke ville lave den, fordi de ikke kunne få den til at passe ind (kød og grøntsager er åbenbart ikke lige deres game) og blive Aarstiderne-agtig (deres ord, ikke mit). Og så noget med at de måske ville lave noget LCHF-agtigt (igen deres ord, ikke mit) som ekstrakasse eller noget. Jeg ser mig nok bare om efter en anden løsning.

   Svar
 2. OMG – de smager jo sygt godt de der “ægge-toasts”” De har været en fast del af min morgenmad de seneste dage…;)
  Jeg har selv en blog, hvor der i ny og næ kommer lchf-agtige opskrifter – min lille datter lever nemlig på den ketogene diæt pga. epilepsi mm.
  Hav en dejlig dag… og tak for en super inspirerende blog OG dejlige billeder på Instagram @frkmaj84 ;)

  Svar