Danmarkspremiere: LCHF-Forum

I dag vil jeg gerne invitere jer til Danmarkspremiere på et projekt, jeg har gået og syslet lidt med. Det er det projekt, som jeg lavede en lille teaser til sidste år, og som jeg håbede, jeg kunne nå at blive færdig med inden jul, men sådan blev det ikke lige.

 

Til gengæld er jeg nu glad for at kunne slå dørene op og byde jer velkommen hos:

LCHF – Forum er et dansk debatforum, hvor LCHF-entusiaster kan dele erfaringer side om side med LCHF-novicer. LCHF-Forum er gratis, og det bliver det ved med at være.

 

Jeg lavede en lille forpremiere i går og inviterede en lille udvalgt skare indenfor, og jeg skal love for, at der har været heftig aktivitet siden. Der diskuteres både, hvordan man bedst kan træne på LCHF, og hvad man skal rokke ved, hvis man gerne vil have vægtpilen nedad. Og det er simpelthen så hyggeligt! Det er som en stor dagligstue fyldt med venner og bekendte, som allesammen har det tilfælles, at de spiser LCHF eller er nysgerrige på LCHF.

 

Men jeg har brug for jeres hjælp. LCHF-Forum er vores allesammens, og vi kan allesammen hjælpe med at få det sparket i gang.

 

Vil du hjælpe med det? Så er her en liste over ting, du helt konkret kan gøre:

 

1. Opret dig som bruger og deltag i debatten!
Et forum er kun så godt som sine medlemmer, og aktivitet og deltagelse er nøgleord her. Så deltag, deltag, deltag. Stil dine spørgsmål og hjælp andre ved at dele dine erfaringer. Vil du gerne være anonym, kan du oprette dig med et alias. Dit brugernavn behøver ikke være dit rigtige navn.

 

2. Spred budskabet
Inviter dine venner, del det på Facebook, lav et link til LCHF-Forum på din blog, eller hvor du ellers færdes på nettet. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det. Tænk på, hvor rart det ville have været, dengang du startede, hvis du havde haft et sted at gå hen med al din tvivl og alle dine spørgsmål.

 

3. Hold tonen sober og respektfuld
En af de ting, der ofte ødelægger online debatfora, er, at tonen hurtigt bliver grim. Det, synes jeg, vi skal forsøge at undgå. Vi behøver ikke være enige for at holde af hinanden. Men vi skal tale pænt til hinanden uanset holdninger.

 

Og være rare at bære over med børnesygdomme og andre uhensigtsmæssigheder her i starten. Jeg synes, det var vigtigst at komme i gang, og så retter jeg løbende til. Fx er der allerede et par fejlmeldinger på brugere, der slet ikke kan få lov at oprette sig på siden. Det er jeg i gang med at prøve at fikse. Jeg har desuden oprettet en kategori i debatforum, hvor man kan poste sine forslag til forbedringer – men det kræver jo selvfølgelig, at man er inde først.

 

Så rigtigt hjerteligt velkommen. Jeg håber, I får glæde af det!

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

42 kommentarer til “Danmarkspremiere: LCHF-Forum”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er ny på LCHF og vil gerne spise moderat LCHF som livsstil, og håber derved bl.a. At jeg kan få nedsat mit sukkerforbrug. Her I starten har jeg dog brug for et mindre vægttab på 6-8 kg. Af den grund tæller jeg kalorier på madlog og vil gøre det en lang periode. Jeg stiler efter max 1500 kalorier og max 50 g kulhydrat, er der nogen der har erfaring med at tabe sig på det?

  Svar
 2. Vildt godt initiativ, Jane. Lige hvad jeg havde ønsket samme morgen :-)

  Men der er bare det, at jeg ikke kan få lov at registrere mig og komme ind i forummet. Jeg er lige ved at være færdig, og så vender følgende fejlmeddelelse tilbage: “Your sign up process wasn’t properly completed. Please fill all required fields”. Så udfylder jeg felterne, og får samme meddelelse. Er det et sted, man kan få support?

  Kh Lene

  Svar
  • Nå Jane, undskyld forstyrrelsen, det ser sgu ud til, at jeg er blevet lukket ind. Og det ser spændende ud :-)

   kh Lene

   Svar
 3. Hej Jane
  Ved ikke lige hvor jeg skal stille mit spørgsmål..
  JEg kan kun skrive en meget kort kommentar inde på forum. Kan ikke skrive mere end 140 anslag… Ved du hvordan det kan løses?
  KH Gurli

  Svar
  • Det lyder til at du skriver i statusopdateringsboksen og ikke inde i selve debatforum. Vælg debatforum-fanen øverst og så “+Add”. Her kan du skrive din kommentar og vælge hvilken kategori, den skal optræde i.

   :-)

   Svar
 4. Kære Jane
  Det er bare en “skide-god” ide. Du er jo fuld af dem:-). Selvom jeg ikke føler mig helt grøn udi LCHF længere (har læst vildt meget om det og levet efter det i snart 6 md.), så var det en skøn times tid med masser af ny inspiration og information igår på LCHF-forum. Det var den første time, men helt sikkert ikke den sidste (selvom jeg som du, vil forsøge at bruge lidt mindre tid på internet-“snurring” (mit online-ord for “at bladre i magasiner online” i det nye år).
  Så tak for den!
  Hilsen
  Helle

  Svar
  • Ja, og velbekomme. Det er så fedt at se, hvordan de erfarne deler ud af deres erfaringer. Og ikke mindst at læse de gode succeshistorier!

   Svar
 5. Det var da en rigtig god ide med et forum…. Jeg er helt ny i LCHF/Lav karbo og ved ikke helt om det kan være den rigtig måde for mig, for at jeg kan tabe mig. Men vil tilmelde mig, så jeg kan lære meget mere om det :)
  Og skal nok sprede linket til forummet !

  Svar
 6. Lidt noget andet end dit blog indlæg, men har du overvejet at holde foredrag? Måske en måde at få den indtægt du tidligere har skrevet om, og jeg ville ihvertfald gerne betale for at høre dig fortælle om LCHF. Har selv været på biblioteket til forskellige foredrag. Måske er det et sted at starte :) Kh Denice

  Svar
 7. Må altså lige skrive igen! For det her er så vildt! Der er allerede i nærheden af 250 brugere på forumet… det vælter jo ind med medlemmer!
  Jeg sidder næsten her og hopper på stolen af begejstring! Kan slet ikke fatte hvor stort LCHF bliver i år! Wuhuuu!

  Svar
 8. Hej Jane
  Tillykke. Nej hvor er det bare en god ide! Er selv på begynderstadie og har tit spørgsmål om det ene eller andet.
  Har valgt at starte med mig selv og så putte små ændringer ind hos familien hen ad vejen. Min familie spiser stort set alt, men helst på den “gamle” måde.
  Lidt pinligt… men hvordan kommer man ind på debatten?
  God dag
  Kh Gurli

  Svar
  • Virker linket ikke eller mener du derinde? Inde på siden er der en fane øverst, der hedder “debatforum” :-)

   Svar
 9. yay! Fantastisk initiativ! Lige et spøgsmål on a completely different note: Det der Vita Biosa blev jeg lidt lun på efter at have læst dit mave-indlæg den anden dag. Hvor meget drikker du om dagen? Det lyder som om at man bare kan bælle løs, men hvad er den erfarnes råd?

  God dag :)
  Mathilde.

  Svar
  • Jeg drikker et lille glas om morgenen – vel et sted mellem 1/4 – ½ dl. Jeg tager det sammen med fiskeolien fra Nordic Naturals og en sjat æblejuice. :-)

   Svar
 10. .. Og tillykke, i øvrigt!
  Håber og tror på at det bliver en kæmpe succes OG! Skal nok linke til forummet på min facebook :)

  Svar
 11. Madbanditten har fået hele fam. Pedersen med på LCHF vognen og et forum vil vi også bruge flittigt til når man lige står med en karry sovs der blev slimet og når man mangler et hurtigt svar her i begynderfasen. Thumbs up!

  Svar