Julebrunch

I går holdt vi julebrunch for en flok gode venner. Vores familie er nemlig begavet med en, der deler fødselsdag med Jesus, så vi har knap rejst os fra julebordet, før vi går i gang med at bage boller og lave lagkage. Og i år tog vi så forskud på det allerede d. 23. ved at have venner ovre til brunch.

Vi fik Æg i cocotte med bacon og ost, langtidsbagte tomater med hvidløg og urter og stegte oksekødspølser fra Løgismose. Og oste og pølser og brød til de brødspisende. Og da jeg for nyligt havde købt 3 kilo æbler hos Aarstiderne, virkede det oplagt at lave den gode æbletærte. For den smager simpelthen bare så godt. Bunden har den mest fortryllende, karamelagtige smag. Og se lige, hvor tyk en crust, jeg fik lavet. Uhm!

Vi fik også de gode kokosmuffins med appelsin og chokolade, for de er simpelthen også så gode, men billedet blev for uskarpt til at jeg kan vise jer det her.

Og så blev det ellers jul. Og selvom 2 x 7-årig er ved at eksplodere af spænding, synes jeg, de tager det rigtig pænt. De venter spændt uden for meget ballade, og det virker ikke på samme måde, som om de er ved at dø ved tanken om at skulle vente helt til i aften, som jeg husker det fra min barndom. Men de har selvfølgelig også (på denne dag) ubegrænset adgang til TV, Nintendo, Wii og en verden af andre underholdningsremedier for ikke at nævne, at de jo har en legekammerat lige ved hånden. Det er godt at være tvilling på det punkt!

Og jeg vil benytte chancen til at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul. Det er en fornøjelse, at så mange har lyst til at læse med, og at I deltager så aktivt, og jeg glæder mig hver dag til at skrive et indlæg til jer. Og husk nu: Hvis du finder dig selv i færd med at rydde skålene med slik og julekager i aften, så bare sig pyt! Der er en ny dag i morgen, og vi skal nok finde ud af det!

Rigtig glædelig jul!

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

11 kommentarer til “Julebrunch”

Skriv en kommentar

 1. Jeg synes det er en god idé at børnene får lov at vente i spænding til det ER juleaften – for det dør/døde ingen af :) God jul til dig og dine.

  Svar
 2. Også en rigtig GLÆDELIG JUL til dig og familien fra mig, som har fundet støtte, hjælp, inspiration, grin og hygge i din skønne blog :-)

  Svar
 3. Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  Og tak for et år 2012 fyldt med inspiration, ærlighed og vigtigst – glæde!

  De bedtse hilsner fra en fast læser

  Julie

  Svar
 4. Fra en der startede med strikt LCHF i oktober 2012 og samme tid begyndte at læse din blog: glædelig jul og tak for en blog med fornuft, gode opskrifter, hygge og relevans :)

  Svar