LCHF – juleopskrifter

Er du bagud på julegodtefronten og mangler du stadig lidt idéer til, hvad du skal kaste dig i gang med for at få lidt sundere godter på bordet i juledagene? Så kommer her en lille opsamling over min favoritter. Klik på billederne eller teksten for at blive ført til opskriften.

GAMMELDAGS ÆBLESKIVER – MED ÆBLE SGU!!

æbleskiver lchf

HJEMMELAVET MARCIPAN MED ORANGECHOKOLADE OG HINDBÆR

HJEMMELAVET MARCIPAN MED LAKRIDS OG CHOKOLADE – SYGT GODE!!

HJEMMELAVET PISTACIEMASSE

HJEMMELAVET NOUGAT – DEATH BY NOUGAT

PEBERNØDDER UDEN MEL OG SUKKER

pebernødder LCHF

RÅ CHOKOLADER MED LAKRIDS

PEBERNØDDEKUGLER – SMAGER PRÆCIS SOM PEBERNØDDEDEJ

Ikke specielt low carb men i hvert fald et naturligt alternativ!

LCHF – EISKONFEKT

LUN RØDKÅLSSALAT MED GRANATÆBLE

FLÆSKESTEG MED GARANTEREDE SPRØDE SVÆR

flæskesteg

OG EN GANG FRÆK RØDKÅLSALAT MED INGEFÆR OG RIBS

rødkålssalat LCHF

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

13 kommentarer til “LCHF – juleopskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Nu faldt jeg lige over disse indlæg, er du gal mand det lyder lækkert og meget farligt ;) Ved du hvor længe nougat, marcipan og pistaciemasse kan holde sig på køl? Hvis man nu vil være i god tid (og er dum nok til at tro at det hele ikke er spist inden december overhoved begynder…. ;)

  Svar
 2. Kære Jane

  Har i går og idag eksperimenteret med dine vaniliefugde. Igår blev konsistensen perfekt, men jeg kom for meget stevie/sukrin i. Det smagte alt for kemisk…ØV.
  I formiddags satte jeg en portion i gang med fløde som jeg har haft i fryseren. Et godt stykke inde i processen skilte hele “lortet”.
  Tænkte at 3. gang er lykkens gang. Ville søde denne portion med kokossukker. Smagen er UHM…. men nu har jeg så taget det af for tidligt… det kan ikke rigtig skæres. Nå! Nu har jeg så lige prøvet at rulle en klump og det kan lade sig gøre!! Nu skal jeg så bare lige overveje, hvad de skal overtrækkes med! Det glæder jeg mig til! Mon ike 3. gang alligevel er lykkens gang.
  Gog dag til dig og dne
  Kh Gurli

  Svar
 3. Wauuvv… det ser virkelig lækkert ud altsammen. Jeg har afprøvet flere af tingene og det hitter! Har du nogle gode alternativer til ris a’la’manden?

  Svar
  • Nej, faktisk ikke. Jeg bryder mig slet ikke om risalamande og har derfor aldrig overvejet at lave et alternativ. Men dette er nok et af de steder, hvor en erstatning med blomkålsris ikke er så smart. Ha ha!

   Svar
 4. Det ser bare så lækkert ud. Jeg har tørret mandler i ovnen til marcipan, og så skal jeg have købt hasselnøddecremen i dag, så jeg er klar til en omgang nougat også.
  Rødkålsretterne er simpelthen så smukke og jeg laver mange variationer af dem :)

  Svar
 5. Hold kæft hvor er du sej, Jane!! De der æbleskiver tror jeg jeg skal prøve, når vi er hjemme hos Mor Inge og Voksen Hans og deres æbleskivepande her lige om lidt :-)
  Har nemlig slet ikke fået æbleskiver i år, så det er da egentlig også ved at være på tide!

  Svar
  • Du behøver slet ingen æbleskivepande til disse. Det er mere sådan panerede æbleringe, som steges på almindelig pande. Men super smag!

   Svar