Capresesalat i børneversion og vaskeægte voksenmad

Tomat-mozzarella salat på pind til ungerne. Jamen, hvorfor ikke? Ungerne vil jo spise hvad som helst på pind. Bortset fra tomat, åbenbart, for det kan halvdelen af mine børn ikke lide. Well, man kan ikke vinde hver gang. Selv synes jeg, de var søde. Lidt som små fede nisser..

De voksne fik en lidt anden type mad. Nemlig noget amerikansk striploin sammen med en voksenversion af Capresesalaten med persillepesto, blancherede asparges og bearnaisedip. Det er svært at være utilfreds med det måltid.

Til gengæld kan man godt tillade sig at være lidt utilfreds med, at ens datter har tilbragt natten og morgenen med at kaste op. De forbandede, bakteriebefængte pebernøddekurve, som ungerne får stukket i hovedet i skolen, på fritteren, i supermarkedet, i skobutikken, etc!!! Det er jo omtrent lige så ulækkert og sygdomsfremkaldende at spise af dem, som det er at spise af de nødder, der står på bardisken, når man er ude.  Men forklar lige det til en 7-årig, når der står en venlig voksen og siger “Vil du ikke have en pebernød, lille ven!”. Adderbadder. Og når børn kaster op, vil de have deres moaar. Datter og jeg flyttede ned i stuen i nat, så hun kunne kaste op i fred og nøjes med at forstyrre min nattesøvn. Så man er lidt til den trætte side i dag.

Til gengæld har jeg et lille bageprojekt på programmet i dag, og det får I at se senere eller i morgen, hvis det bliver godt. Hvis det ikke bliver godt, ender det nok kun på Instagram .

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Capresesalat i børneversion og vaskeægte voksenmad”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er simpelthen så brutal at jeg siger til mine børn, at man ikke kan vide om den personen før har tisset og ikke vasket hænder og derefter stukket krabberne ned i pebernødderne. DET er noget der kan få dem væk derfra (og faktisk er det jo ret sansynligt!). Tilgengæld er jeg large med egenkøbt knas i denne måned som kompensation.

  Svar
  • Jeg er også brutal og det preller fuldstændig af på dem. Især på Vega! Hun har bare aldrig forladt den orale fase og spiser også sne, når jeg vender ryggen til. På trods af at vi har haft “hundesnakken” en million gange. I stedet er hun så mavesyg cirka dobbelt så tit som brormand. Wonder why… :-/

   Svar
 2. Sådan en tallerken mad tror jeg faktisk er min livret! Jeg ELSKER en god bøf, en simpel salat og ikke mindst bearnaisedippen! Muuuuums altså :-)
  Og rigtig meget god bedring til lillepigen. Opkast er altså bare det værste… Øv! Håber hun hurtigt kommer over de klamme pebernødde-baktusser.

  Svar
  • Også min livret, Jonna. Sammen med “buffet” :-)

   Ja, stakkels pige. Jeg overlod hende i farens varetægt nogle timer og kom hjem med fornyet energi. I nat hænger jeg dog på hende… :-/

   Svar
 3. God bedring til det lille pus
  og tak for inspiration til aftensmad :)
  i dag HAR jeg taget bøffer op..ikke som i sidste uge hvor mine bøffer viste sig at være bankekød- ret så skuffende og kaotisk aftensmad…hvornår skriver hun dog navn på pakkerne i frysere ?
  kh

  Svar