Jeg har fået en ny titel

Der er noget, jeg gerne vil fortælle jer. Faktisk har jeg gerne villet fortælle jer det længe, men jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af at få det sagt. But here goes: Jeg har fået ny titel, og den er jeg faktisk temmelig stolt af. Og i al beskedenhed er det måske et lille skridt for mig, men jeg synes, det er et stort skridt for… well, Danmark.

Og det vil jeg gerne fortælle jer en hulens masse mere om. Så stay tuned!

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

21 kommentarer til “Jeg har fået en ny titel”

Skriv en kommentar

 1. Kæmpe stort tillykke her fra også. Det bliver en bog – LCHF-jubiii-bog-tror-jeg, som jeg bestemt vil investere i…. kunne ellers ALDRIG drømme om at købe en kogebog :D

  Svar
 2. Ej hvor er det bare skønt! Jeg er jo ny læser af din skønne side, men får alligevel kuldegysninger over dit indlæg, dejligt at mærke at du virkelig har fundet frem til det helt rigtige :) jeg vil vente i spænding til bogen udkommer !! Kan man vel ikke blive skrevet op til en, sådan på forhånd ;)?

  Mvh Pia.

  Svar
 3. Det lyder rigtig spændende. Glæder mig til at køre mere. Kan selv godt li’ at eksperimentere i mit køkken. Men må dog indrømme jeg oftest tyer til dine spændende alternativer :-)

  Svar
 4. Wauw…. DÉT lyder spændende!! Forfatter… :-) Ja, jeg vil gerne købe din bog, hvis der kommer en :-)
  … Og dejligt at have dig tilbage. Du var savnet i går. Ja ja… Man bliver jo lidt forvent – eller er det mon en ny afhængighed?!?

  Svar