Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Frokost » Hvidkålspandekager med karry og en snasket sandwich

Hvidkålspandekager med karry og en snasket sandwich

18. oktober 2012 af Jane Faerber 71 kommentarer

LCHF sandwich

Disse hvidkålspandekager er geniale til at få sneget lidt ekstra grønt ind i kosten. Jeg er nærmest blevet afhængig af grøntsagspandekager, og efterhånden laver jeg dem bare med de grøntsager, jeg lige har ved hånden.

Tidligere har jeg lavet dem med blomkål,  og jeg har også lavet en vellykket grøn variant. I går blev det til hvidkål og gulerod og med en fræk kombination af karry og en røget Gouda. Hvis du endnu ikke er hoppet med på bølgen med at spise grøntsagspandekager i stedet for brød, vil jeg gerne give dig et venlig puf ud i at give det et forsøg. Det er altså overraskende godt!

Hvidkålspandekager - opskrift på sunde grøntsagspandekager

Ca. 8 stk hvidkålspandekager

  • ½ øko hvidkål (de er altså ret meget mindre end de konventionelt dyrkede)
  • 4-5 gulerødder
  • 1 dl hasselnødder
  • ½ dl solsikkekerner
  • 2 æg
  • 1½ spsk loppefrøskaller
  • 60 g revet ost med god smag (jeg brugte som sagt en røget Gouda)
  • 1 spsk karry
  • Lidt urtesalt

Sådan

Først skal hvidkål og gulerødder rives, hvis du ikke er så heldig, at du har en revet portion i køleskabet allerede.

Herefter maler du nødderne og kernene til mel i foodprocessoren og  hælder samtlige øvrige ingredienser i og blender det hele til en tyk dej.

Dejen klatter du ud på en bageplade i fine pandekager og bager i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader varmluft.

Modsat hvad jeg tidligere har påstået, er det ikke nødvendigt at vende dem.

De klarer sig fint med at ligge på den ene side hele vejen igennem. Det bliver da nærmest ikke nemmere.

Jeg spiste dem til aftensmad forleden sammen med lidt hakket, krydret kød med lynrørt raitadressing og en råkost af gulerod, rødbede og ingefær/appelsinsaft.

Det smagte bedre end det ser ud.

Herudover kan pandekagerne bruges til altmuligt. Fx udgjorde de brødet i en ualmindeligt snasket sandwich, som jeg spiste til frokost i går. Imellem to pandekager havde jeg den gode flødehavarti fra Urtekram, en god økospegepølse, lidt agurk og dobbelt lag bearnaisemayo. Jeg siger jer, at grillbaren får konkurrence til stregen her.

Vil du bruge Keto til vægttab?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men er det tid til at prøve selv?

Keto kan hjælpe til mere energi, mindre sukkertrang og vægttab uden konstant sult.

For en god og sikker start – start her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • råkost LCHFRåkost med hvidkål og jordskokker og lidt om Aarstidernes Low Carb-kasse
  • Bønnefritter - smager fuldstændig som pomfritter! LCHF, low carb og paleo. --> Madbanditten.dkBønnefritter
  • Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dkRåmarinerede rødløg med appelsin og timian
  • Sauce royale - opskrift på verdens nemmeste sovsSauce Royale

Skrevet i: Frokost, Glutenfri, Mellemmåltid, Tilbehør

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Susan Müller skriver

    11. december 2016 kl. 21:26

    Bare til dig.Tænker, at jeg vil lave dem på en stor pizzasten

    Svar
  2. Anders Kristensen skriver

    26. maj 2015 kl. 01:02

    Fra en nybegynder, hvordan er disse så mht, striks LCHF? Har ikke lige fået nosset mig sammen til at købe den relevante bog endnu nemlig!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      26. maj 2015 kl. 07:50

      Hvis man gerne vil spise noget brødlignende på striks LCHF, synes jeg, at disse er et af de absolut bedre valg. 🙂

      Svar
  3. Helle Kure skriver

    18. marts 2014 kl. 14:46

    Hej Jane
    Så har du fået endnu en fan. Jeg havde lige som mange andre store problemer med min mave, til tider så mange smerter at jeg ikke kunne være nogen steder. Har været på hospitalet og blevet undersøgt i begge ender og taget et tons blodprøver. Eneste svar – spis Husk så slipper du af med din diarré, det har bare aldrig været et problem.
    Prøvet at ændre min kost på alle mulige og umulige måder, først da jeg stødte på LCHF og din blog, har jeg fået ro i min mave.
    Nu har jeg lige prøvet denne opskrift. Jeg smurte 2 stk. med alioli, lidt salat, røget laks og et par tomatskiver. Smagte skønt og mættede godt, ikke sidste gang jeg spiser det til frokost.
    Hilsen Helle

    Svar
  4. Stine Netman skriver

    13. oktober 2013 kl. 09:41

    Iiiih!
    Jeg er henrykt!
    Har netop erhvervet mig en lille fin foodprocessor, og ville indvie den ved at lave de hersens kål pandekager.
    De smager jo fantastisk! Tak for awesome opskrift!

    Svar
  5. Margrethe skriver

    10. januar 2013 kl. 17:53

    Hold da op! At jeg først har prøvet grøntsagspandekagerne nu forstår jeg simpelthen ikke! Min første portion blev til af rødkål, knoldselleri og gulerødder, lidt mandler, 2 æg, 2,5 æggehvider, karry og salt. Jeg har lige spist den første med ost på… Mmmmmmmmm!!!!!!!!!! De næste skal spises til aftensmad med pålæg af en rest svinemørbrad, salat, agurk og hvidløgsmayo. 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      10. januar 2013 kl. 18:28

      Åh, ja de er så gode! Lækker variant din også 🙂

      Svar
  6. Mette Egsvang skriver

    21. oktober 2012 kl. 13:54

    Det er en genial måde at få tømt grøntsagsskuffen på har lige lavet en portion med rosenkål,porre,gullerødder og squach, god måde at spise rosenkål på som ellers ikke er i høj kurs her i huset

    Svar
  7. Lisbeth skriver

    21. oktober 2012 kl. 11:30

    Hold fast de er gode… Dog den lille bivirkning at man slår en masse kål prutter 😀

    Svar
  8. Anne skriver

    19. oktober 2012 kl. 21:00

    Nam nam, siger jeg bare! Heldigvis har vi syv tilbage til i morgen – ja, det blev en stor portion 🙂

    Svar
  9. Kristina skriver

    19. oktober 2012 kl. 12:59

    FEd opskrift 🙂
    aldrig været fan af hvidkål – men rigtig fed og alternativ måde at benytte hvidkål på 😛

    Svar
    • Jane skriver

      19. oktober 2012 kl. 14:39

      Alle kneb gælder, når man skal have udryddet sådan et kæmpe hvidkålshoved! 🙂

      Svar
      • Hanne skriver

        7. november 2012 kl. 19:29

        Jeg skal lave pandekager i morgen. Lyder som et super alternativ til lidt kedelige glutenfri boller. Kan man fryse dem, der ikke spises straks?

        Svar
        • Jane skriver

          7. november 2012 kl. 21:12

          De kan sagtens fryses. Jeg plejer at lægge madpakkepapir imellem. Det gør det nemt at tage en eller to op af gangen 🙂

          Svar
  10. Annika skriver

    19. oktober 2012 kl. 12:04

    Mums, er gemt under ‘skal prøves’ 😀

    Svar
  11. Sophie skriver

    19. oktober 2012 kl. 09:06

    Noj de er gode, Jane. Sidder lige med friskbagte grøntsagsklatter (med en rest selleri og gulerod) med pålæg af avocado og ost til morgenkaffen. Ren velvære!

    Svar
    • Jane skriver

      19. oktober 2012 kl. 09:18

      Lyder saftsuseme også som en lækker start på dagen, Sophie!

      Svar
  12. Mette Eriksen skriver

    19. oktober 2012 kl. 07:55

    Grønsagspandekager er geniale! Sidste gang lavede jeg dobbelt portion. Jeg skulle bruge nogle til burgere og resten smurte jeg ud på hele bagepladen (som blomkålspizzabund) og brugte pizzahjulet til at skære ud i firkanter efter bagning. Jeg tilsætter også alverdens krydderurter fra haven og gedegouda, det kan anbefales. Hele baduljen røg i fryseren i portionsposer og det er SÅ skønt at ha’ noget man lige kan tage med til madpakken. What’s not to love?! Og de smager bestemt ikke ringere efter en tur i fryseren og 2 min på brødristeren. Manden er også blevet hooked på “grønsagsbrøds” bølgen og der er ingen vej tilbage efter den permanente tåge i hovedet er lettet og den oppustede mave er forsvundet.

    Svar
    • frk. sveske skriver

      19. oktober 2012 kl. 08:54

      ENIG!

      Svar
    • Jane skriver

      19. oktober 2012 kl. 09:19

      Hørt! De kan jo bruges allevegne 🙂

      Svar
  13. Signe skriver

    18. oktober 2012 kl. 19:30

    Så fik jeg lavet dem i eftermiddag. Synes nu de smager lidt af julekål? Men jeg havde heller ikke noget karry i.
    Hvordan skal konsistensen egentlig være, bliver dine sprøde udenpå? For det gjorde mine ikke, men ved heller ikke om de skal blive det 😉

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 20:39

      Mnaarh, synes ikke, de bliver direkte sprøde. Mere sådan faste i det. Som en tyk pandekage.

      Svar
  14. Charlotte Hald Madsen skriver

    18. oktober 2012 kl. 19:22

    Laver dem tit med squash, det er super lækkert. Det fungerer også fint uden nødder, som jeg ikke tåler 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 20:38

      Uhm ja, squash og grønne urter. Det må blive næste portion 🙂

      Svar
  15. Charlotte skriver

    18. oktober 2012 kl. 17:38

    Kan de laves på panden? Det kan de vel godt eller hvad? Min ovn er nemlig gået i stykker 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 20:37

      Det kan de sagtens. Ovnløsningen er bare den nemme version.

      Svar
  16. Helle C skriver

    18. oktober 2012 kl. 16:22

    Åhhr jeg glæder mig til at få mit køkken pakket ud igen, når vi får vores nye lejlighed på Østerbro. Så skal jeg dælendulme lave kålklatter!

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 20:36

      Ny lejlighed på Østerbro lyder ellers også dejligt. Det er mit gamle-gamle hood fra før-børn æraen 🙂

      Svar
  17. Signe skriver

    18. oktober 2012 kl. 15:45

    Mmmmm… jeg kunne godt forestille mig lidt squash i sådan én :-9

    Svar
  18. Laura skriver

    18. oktober 2012 kl. 14:25

    Har selv prøvet at blende et blomkål med en stavblender. Det virker fint.
    Knus Laura

    Svar
  19. livsmod skriver

    18. oktober 2012 kl. 13:26

    Genialt Jane!
    De skal prøves, for forleden bestod min burgerbolle af to salatblade, tror nu egentlig disse havde været lidt mere.. umfp på den fede måde.

    Jeg sender dig næsten dagligt, gode tanker – når jeg får tid til at sætte mig ned og fortælle hvorfor, så får du en mail 😉

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 13:27

      Det vil jeg glæde mig rigtig meget til 🙂

      Svar
  20. Jonna skriver

    18. oktober 2012 kl. 12:17

    Ja, de er også blevet en fast del af hverdagen herhjemme 🙂 En virkelig god måde at få brugt alt det kål på!
    Men hvis man nu er lidt dovent anlagt, som undertegnede, så behøver man ikke rive gulerødder og hvidkål først. Jeg kommer bare hele molevitten i foodprocesseren og giver den gas 😉 Så bliver det en fin dej, som lige skal skrabes ned af siderne et par gange 🙂 Jeg har en Magimix, som jo kan trække alt, men tænker da også at en almindelig kan klare det!!

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:20

      Er det rigtigt? Jeg har tit spekuleret på, om jeg egentlig bare kunne hælde hele balladen i, men jeg har aldrig satset og gjort det. Super tip, tak søde Jonna! Jeg har jo også en Magimix og den kan ved gud trække alting… 🙂

      Svar
      • frk. sveske skriver

        19. oktober 2012 kl. 07:25

        Uh… Endnu et boost til drømmen om en Magimix (med tilhørende større køkken).
        God weekend.
        – frk. sveske

        Svar
  21. Signe skriver

    18. oktober 2012 kl. 12:10

    Mums dem må jeg da vidst i køkkenet og prøve med det samme. Jeg har alligevel også et stort hvidkål jeg skal have brugt. (desværre ikke øko, da Brugsen kun havde de alm 🙁

    Kan de laves med mandler istedet for? Jeg tåler nemlig ikke hasselnødder. Tror jeg prøver det.

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:18

      Yes, mandler kan sagtens gå. Nødderne er bare med til at gøre dem lidt mere brødagtige…

      Svar
  22. Sabina skriver

    18. oktober 2012 kl. 10:09

    Uhm det ser lækkert ud. Kan man lave det med en stavblender/blender hvis man ikke lige har en foodprocessor??

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:18

      Det tør jeg ikke sige. Er der andre, der har prøvet at lave grøntsagspandekagedej med stavblender?

      Svar
      • Camilla skriver

        18. oktober 2012 kl. 13:22

        Jeg har ingen foodprocessor – jeg bruger en lille minihakker der passer til min stavblender. Har også brugt den store blender, men der skal man skrabe “dejen” ned af siderne ofte (men til store portioner er blenderen klart at foretrække) 🙂

        Svar
      • Anne-Sophie skriver

        18. oktober 2012 kl. 15:19

        Jeg har brugt min elskede bamix, og det fungerede upåklageligt! 🙂
        Jeg havde ikke engang revet hvidkålen, kun hakket den smågroft. Uhm 🙂

        Svar
  23. Pia Hjorth skriver

    18. oktober 2012 kl. 10:08

    Tak for dejlig inspiration. Har netop anbefalet din side til mine venner, som søger nye ideer til sundere kost. Tak <3

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:17

      Hvor dejligt at høre. Reklame er altid godt 🙂

      Svar
  24. Monica skriver

    18. oktober 2012 kl. 09:56

    Kan man lave dem uden loppefrøskaller?
    Synes desværre min mave reagere på det.

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:17

      Det kan du godt, Monica, men de bliver en anelse mere porøse i det.

      Svar
  25. Rikkeprikke skriver

    18. oktober 2012 kl. 09:52

    Endnu en gang ser det vildt lækkert ud!

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:16

      Karryen var lige prikken over i’et her. Og fjernede smagen af hvidkål (som drengebarn ikke er så vild med)

      Svar
  26. Heidi Andreasen skriver

    18. oktober 2012 kl. 09:31

    Hvor ser det bare lækkert ud… Dem vil jeg igang med at få afprøvet. Har også altid en masse pulp fra mine juicer, måske jeg skulle ekpserimentere lidt med det også 😉 Tak for inspiration!

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:16

      Åh ja, det er også godt at få brugt det til noget nyttigt!

      Svar
  27. Klummefabrikken skriver

    18. oktober 2012 kl. 09:13

    Det skal prøves! Tak for den opskrift!

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:15

      Anytime, Klumme 😉

      Svar
  28. Line skriver

    18. oktober 2012 kl. 08:53

    Hvor har du fundet den røget gouda henne .. Jeg har ledt alle vegne efter den ,,

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 09:11

      Den fandt jeg helt tilfældigt, da jeg var i Aarhus forleden. Hos Salling Super 🙂

      Svar
      • Anita skriver

        18. oktober 2012 kl. 14:55

        Den kan fås i Torvehallerne også ved den ene ostemand.

        Svar
  29. Anita skriver

    18. oktober 2012 kl. 08:39

    Mums den sandwich ser god ud og lyder lækker! Og lad mig tilføje, at jeg synes det er megasnyd du disker op med lækre billeder (og opskrifter!), hvor mælkeprodukter indgår, når én har fået den vanvittig ide at eliminere mælkeprodukter fra kosten. Tsk tsk. 😉 Jeg har tidligere lavet grøntsagslapper (med ost), men tror du, de vil lykkedes hvis man putter et ekstra æg i?

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 08:43

      Ja, det tror jeg godt, du kunne. Principielt burde jeg også hoppe med på den mælkefrie vogn, men du ved…. mumlerenmasseundskyldninger….

      Ost, synes jeg dog, gør mindst skade, om man vil. Og smør. Men alle de andre giver også mavepine i større eller mindre grad her. 🙁

      Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 08:45

      Hov, eller hvad med Manchego (fåreost) i stedet? Det plejer at være min redning i mælkefrie perioder…

      Svar
    • Camilla skriver

      18. oktober 2012 kl. 08:59

      Jeg laver tit disse uden ost, så jeg kan godt stå inde for at de fungerer fint med et ekstra æg i istedet 😉
      Kan som bonus og fortælle at de fungerer fint uden nødder også 🙂

      Svar
      • Anders Kristensen skriver

        26. maj 2015 kl. 01:01

        Har du hældt noget andet i, i stedet for nødderne så?

        Svar
    • frk. sveske skriver

      18. oktober 2012 kl. 12:06

      Hej Anita,
      Jeg bruger pecorino romano af fåremælk, så er komælken i hvert fald elimineret.
      – frk. sveske

      Svar
      • Anita skriver

        18. oktober 2012 kl. 14:54

        I er snedige, er I, sådan at bruge anden mælk end komælk. Må man det (ja ja, jeg må alt hvad jeg vil, men I ved hvad jeg mener :-)) hvis man vil være mælkefri? Hvis ja, hvorfor? Jeg er mælkefri for at prøve at se, om jeg dels får mindre hudproblemer dels for at se om det kan have en positiv effekt på mit (manglende) vægttab. Jeg tror ikke, jeg er laktoseintolerant, for jeg oplever aldrig maveproblemer efter jeg har spist mælkeprodukter. Jeg spiste tidligere meget hytteost og skyr og det er muligt det er de to, der er synderen mere end laktosen. Altså mængden af kulhydrater, for jeg er i den grad kulhydratintolerant (er det et ord?)

        Svar
        • Jane skriver

          18. oktober 2012 kl. 15:11

          Ja, til det hele, vil være mit bud. Køer har jo fire maver, eller hvordan er det nu, det er, og derfor er mælken fra koen langt sværere at nedbryde end mælken fra får og geder. Personligt er jeg ikke stor fan af gedeost, men manchegoen, som er fra får, er mild og god. Er man til lidt stærkere ost, er pecorinoen, som sveske også nævner, et godt bud.

          Min vægt er som regel stabil, men falder ofte lidt, når jeg udelader mælkeprodukter. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan. Jeg tror, det er væske.Hvis man spiser mad, som kroppen ikke kan tåle så godt, ophober man i hvert fald en del væske. Jeg tabte fem kilo på et par uger, da jeg stoppede med at spise gluten i sin tid. Og jeg havde bestemt ikke brug for at tabe mig, men det var simpelthen ophobet væske. Og jeg ved godt, at væsketab ikke regnes med i et vægttab, men hvad er det egentlig for noget pjat? Hvem fanden gider slæbe rundt på fem kilo ekstra væske? Det fylder da altsammen!

          Og også ja til at det kan være mængden af kulhydrater. Man får alligevel en del kulhydrater fra Skyr og hytteost ift. kød og grøntsager.

          Og det var så Dr. Jane, der takker af for nu 😉 Alt ovenstående står for egen regning…

          Svar
          • Anita skriver

            18. oktober 2012 kl. 17:58

            Haha, så længe du ikke sender en regning, så tages råd imod med kyshånd! 🙂 Og jeg har jo selv samme tanker, så det er skønt at blive bekræftet. 😉 Og gedeost er altså gudespise! Jeg levede stort set ikke af meget, da jeg var på Fuerteventura.

          • Marie skriver

            30. april 2013 kl. 11:02

            Får og geder har også 4 maver 😉

        • frk. sveske skriver

          19. oktober 2012 kl. 07:21

          Hej Anita,
          Jeg vil gerne høre, om du har held med vægttabet ved at eliminere mælkeprodukterne? Udelukker du alle mælkekilder? Jeg står nemlig selv med et manglende vægttab…
          KH
          – frk. sveske

          Svar
  30. frk. sveske skriver

    18. oktober 2012 kl. 08:39

    ENIG!
    Kålklatterne er også blevet fast inventar hos mig og jeg elsker, at jeg lige kan bruge dem som brød til en god fed ost. Juhu!
    I aftes fik jeg også en burger af to kålklatter med moden cheddar og spejlæg = nem og hurtig aftensmad.
    Der er allerede planer om endnu en portion – i spidskålsvarianten – til fryseren i den forestående weekend.
    Dejlig torsdag til dig, søde Jane.
    KH
    – frk. sveske

    Svar
    • Jane skriver

      18. oktober 2012 kl. 08:43

      Uhm, lyder som en dejlig burger, Sveske 🙂

      Svar

Trackbacks

  1. Veggie sandwichboller siger:
    11. februar 2014 kl. 16:53

    […] dag har jeg leget lidt med en grønsags-sandwichbolle. Jeg har været forbi Madbanditten og blev inspireret til at lave disse. Der er intet mel i, men nødder, kerner og […]

    Svar
  2. Når alt går i fisk « health my way siger:
    16. januar 2013 kl. 14:18

    […] på de lækre sager fandt jeg her og her! Specielt hvidkålspandekagerne faldt i rigtig god jord hos min mor og […]

    Svar
  3. Karrypandekager fyldt med grøntsager siger:
    13. december 2012 kl. 08:06

    […] Og her er grøntsagspandekager geniale. De holder sig fint i køleskab og kan spises kolde som sandwichbrød, eller hvad man nu finder på.  Disse er lavet med karry og har derfor en fræk, gul farve og […]

    Svar
  4. Italienske kødboller med tilbehør « bag hækken siger:
    25. november 2012 kl. 11:46

    […] jeg ikke spiser spaghetti, valgte jeg at lave Jane’s grøntsagspandekager, som tilbehør til de voksne. Hvidkål og gulerod blev erstattet af blomkål og persillerødder, da […]

    Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler