Sprøde kyllingehapsere med bacon

Disse sprøde kyllingehapsere med bacon bliver dine børns nye favorit. De er marineret i den lækreste marinade, rullet i bacon og tilberedt i ovn. Nam-nam.

Just add bacon…

Just add bacon! Det er sådan en fin og hurtig måde at peppe et kedeligt måltid op på. Just add cheese, kunne være en anden.

I en børnefamilie er kylling en hyppig gæst på middagsbordet, og jeg bliver bare helt træt ved tanken om at skulle sidde og tygge mig igennem et tørt kyllingebryst. Men så er det, at bacon skrider ind på scenen og gør det hele lidt sjovere.

Kylling og bacon er jo bare et himmelsk match i sig selv. I denne ret kombineres baconets salte smag med lidt sødt og lidt stærkt, og så har vi en rigtig børnefavorit. Ja, jeg kan i hvert fald afsløre, at der herhjemme sker det, at ungerne grovspiser kyllingehapserne, så man finder sig selv kiggende slukøret i køleskabet senere på aftenen, fordi aftensmaden blev lidt i den vage ende.

Sprøde kyllingehapsere med bacon

Udskriv Pin
4
|
30 min

Ingredienser

 • 600 g kyllingeinderfilet
 • 200 g bacon

Marinade

Sådan gør du

 • Rør marinaden sammen i en skål.
 • Fedt kyllingestykkerne ind i marinaden.
 • Herefter skal de rulles i bacon, hvilket er en fedtet affære. Men fingrene ned i materien, og så ruller du et stykke bacon stramt rundt om hver inderfilet.
 • Du kan fæstne dem med en tandstik af træ, hvis du synes.
 • Læg hapserne side om side i et ovnfast fad eller direkte på bagepapir og giv dem 20 minutter i en 210 grader forvarmet ovn ved varmluft.

Hvad med tilbehør?

Og hvad med tilbehør? Det kunne fx være grønkålsalat med æbler og valnødder, som vi fik. Dejligt måltid.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

4 kommentarer til “Sprøde kyllingehapsere med bacon”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Uhm, Jane. Det må helt klart afprøves! Sikker på det også vil blive en børnefavorit herhjemme :0)

  Jeg småklukkede lidt af en ‘auto-correct’ (går jeg ud fra!), hvor du skriver at man skal dyppe fingrene godt ned i materien i stedet for marinaden. Det tog lige som toppen af rettens lækkerhed :0))

  Men bortset fra det vil jeg sige tak for en fantastisk og inspirerede blog! Jeg har nu spist LCHF i 14 dage, kiloerne rasler af og jeg har aldrig haft det bedre!

  KH
  – Marianne

  Svar
 2. Din opskrift kan måske få min ikke-kyllinge-elskende dreng til at spise kylling når der er bacon på.

  Tak for opskriften Jane. Den skal helt sikkert afprøves snarest.

  Svar
 3. Må man også godt få kyllingehapsere, når man er voksen? Endda måske meget voksen?? Mums – jeg elsker bacon, og kombien røget og sødt er ‘made in heaven’ :-)

  God weekend, Karen

  Svar