Avokado med smeltet ost

Avokado med ost lyder måske nok lidt mærkeligt. Okay, ret mærkeligt. Og tanken om at spise en varm avokado er måske heller ikke den mest appelerende. Men det er altså overraskende godt! Måske kender I de her Jacket Potatoes, altså bagte kartofler loadet med ost eller andet fyld. Avokadoen her får faktisk smag derhen ad.

Nogle gange opstår den slags nye favoritter, når man får lyst til at kombinere to ting, man virkelig holder af. I dette tilfælde en god moden avokado med den bløde flødehavarti fra Urtekram.

Det her kan jo knap kaldes en opskrift, men her kommer den alligevel:

Avokado med smeltet ost

Udskriv
|

Ingredienser

 • 1 avokado
 • 2 skiver flødehavarti
 • urtesalt

Sådan gør du

 • Start med at varme ovnen op til  220 grader.
 • Når ovnen er varm, slår du den over på grill. Og så lægger du avokadoen ind på et lille ovnfast fad og giver den et par minutter allerøverst oppe i ovnen. Hold øje med den hele tiden. Osten skal bare lige smelte, og hvis du er heldig blive lidt brun i det. Den må helst ikke få for længe, for så bliver avokadoen lidt trist.
 • Det var da et frokosttip, der er til at tage og føle på! 🙂

Det var da et frokosttip, der er til at tage og føle på! :-)

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

11 kommentarer til “Avokado med smeltet ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg kan anbefale avokado i skiver på sprød brød, så ligger man nogle skiver gorgonzola overenpå ellers samme fremgangs måde, når det kommer ud krydre med salt og peber. Lidt salat løg. Smager virkelig godt. God forret.

  Svar
 2. Det er en weird combo but why not. Vi lavede altid weird combo’s med mine venner fra Australien, fordi vi var så mange forskellige nationaliteter og blandede vores lokale produkter. Weird combos er er både sjovt og lærende ;)

  Svar
 3. Jeg kan sagtens forestille mig, at det er rigtig yummy :) Det skal i hvert fald prøves ved lejlighed! Jeg har heldigvis bevaret den barnlige nysgerrighed og elsker og smage nye variationer og ny mad.

  Svar
 4. Tak for dejlige opskrifter.

  Jeg har lagt mærke til at du ofte bruger flødehavarti. Jeg har selv udelukket mælkeprodukter (undtagen fløde og smør) og maven har fået det meget bedre. Men det kunne være lækkert hvis man kunne lukke flødehavartien ind, netop til at gratinere og andre ting. Kan du uden problemer spise flødehavarti?

  Svar
  • Åh, både og, Line. Jeg tåler ost okay. Men jeg har det bedst helt uden. Så jeg tager mæleprodukterne lidt ind og ud. Mest ind kan jeg godt se ;-) Det er så svært at undvære, synes jeg. Jeg tåler i øvrigt ost bedre end fløde. Måske du skal prøve dig frem?

   Svar