And the winner is…

Tak for jeres overvældende deltagelse i konkurrencen om at komme med mig til SLIP SLIKKET-inspirationsaften. Jeg er så taknemmelig for, at I ville deltage og sikre, at jeg ikke skulle møde op til arrangementet helt alene. Det har været brandsvært at vælge, og hvis jeg kunne, ville jeg tage jer allesammen med. Jeg har læst og genlæst alle jeres kommentarer, og mit endelige valg er faldet på:

 

Klummefabrikken – som skrev:
Det lyder for godt til at være sandt… at slippe slikket uden kamp. Siger damen i Rødovre, der kæmper med bragende hovedpine og en stemme, der konstant fortæller mig, at: “du må godt, det er jo fredag…”
Så selv om jeg bestemt ikke er stor fan af Umahro, så er jeg klar til at gå til yderligheder. Og så kunne en aften i dit selskab sikkert være inspirerende i sig selv  ;-)

 

Klumme – right back at you, my friend. Og når vi først har mødt hinanden på tirsdag, er der jo ingen undskyldning for ikke at råwe en hilsen tværs over Dammeren, når vi begge lunter rundt dernede i natbukser!

 

Og vinder nr. 2 er Anita – som skrev:
Jeg har naturligvis allerede liket din side. Det skete med det samme, du oprettede din side der. (-okay det er løgn, for jeg befandt mig på Fuerteventura og var nok ifærd med at cykle opad et bjerg, da det skete, men jeg gjorde det straks, jeg var hjemme igen!) Du skal tage mig med, så du kan møde den tosse, der “truer” med at sende dig blomster og opkalde sin førstfødte efter dig! ;-)

 

Anita, you got me at hello! Jeg er da simpelthen pivnysgerrig efter at møde dig også. Men du må først love mig ikke at opkalde din førstfødte efter mig. Jane er bare pr. definition sådan en pæn og kedelig pige. Dem behøver verden ikke flere af.

 

Jeg skriver en mail til jer begge to. Tillykke med det, og jeg glæder mig til at møde jer ude på den anden side!

 

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter, egen favoritside, færdige madplaner med indkøbsliste og slip for forstyrrende annoncer.

Start 7 dages gratis prøveperiode nu

 

2 kommentarer til “And the winner is…”

Skriv en kommentar

 1. Aj, TAK! Hvor er jeg glad! Og jeg glæder mig helt vildt til at møde jer begge. Og forhåbentlig få et ordentligt spark bagi, for nøj, jeg synes, det er synd for mig, at jeg ikke må spise sukker… ja, der er vi nu på denne ellers så skønne søndag aften!

  Godt det snart er tirsdag!!! :-)

  Svar
 2. Weeeeeee!! Jeg GLÆDER mig til at møde jer begge. Og hvem siger min førstfødte bliver en pige? Jane kunne da være meget forfriskende til en fræk knægt med krudt i røven. ;-) Ej, spøg til side. Vi ses på tirsdag.

  Mvh
  Anita

  Svar