Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Aftensmad » Meatza med svampetopping

Meatza med svampetopping

17. september 2012 af Jane Faerber 37 kommentarer

Meatza med svampe - opskrift - LCHF/low carb high fat/paleo

Forleden lavede jeg meatza med svampe.

Det kom sig af at  jeg så Thomas Rode lave meatza til testpersonerne i Sandheden om Sukker, og så slog det mig, at det er for dårligt, at jeg aldrig har fået afprøvet den populære pizzavariant. Når der er pizza på menuen herhjemme, er det enten blomkålspizzaen eller pizzaen med halloumibund, der ryger på bordet. Begge, synes jeg, er virkelig gode alternativer til traditionel pizza, men jeg kan nogle gange synes, at de bliver lige vel “ostede” i det. Så hvorfor ikke gå hele vejen og erstatte bunden med kød?

Min første meatza med svampe endte sådan her.

Meatza med svampe - LCHF low carb high fat - paleo meatza opskrift

Lækkert, ikke? Det var dog ikke helt let at få kødbunden til at makke ret, men det endelige resultat blev virkelig lækkert alligevel.

Ingredienser til bunden – 4 personer (eller to voksne, to børn og en gang frokost næste dag)

  • 600 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • Urtesalt og peber

Sådan

Hak løget fint og rør alle ingredienserne godt sammen og lad farsen stå og hvile lidt. Klat den ud på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Og her opstod så udfordringen: Min bund afgav simpelthen så meget væske. Måske fordi mit kød havde været frosset?

Men det resulterede i, at jeg måtte tage bunden ud halvvejs og hælde væden fra og så putte den ind igen på et rent stykke bagepapir.

Er der mon nogle gode tips til at undgå dette? Bunden så ærligt talt også lidt ulækker ud, men det ser man jo ikke, når den først er blevet fyldt med den lækre topping.

Ingredienser – svampetopping – til 2 voksenpizzaer

  • 200 g markchampignon
  • 1 stort rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • frisk timian
  • Urtesalt, peber

Herudover: tomatsauce, serranoskinke og revet ost. Jeg brugte den Västerbottenost, jeg lige havde købt på min indkøbstur i Malmø.

Sådan
Skær løget i både og steg dem på panden ved middel varme i lidt kokosolie sammen med den friske timian. Løgene skal steges bløde eller blanke og skal ikke blive brune.

Steg champignonerne ved høj varme i kokosolie sammen med hvidløg, salt og peber. Når svampene er godt stegt, blandes de stegte løg i, og det hele får en tur sammen.

Hold blandingen varmt, imens de færdige meatzabunde smøres med tomatsaucen og får en hurtig tur tilbage i ovnen, indtil osten er smeltet. Serranoskinken fik i mellemtiden en hurtig tur på panden.

Til sidst lægges svampeblandingen og serranoskinken ovenpå bundene, og meatzaen er klar til servering.

Hvordan smager meatza?

Kødbunden har ikke meget smag, men det betyder ikke så meget, når svampeblandingen er så lækker. Jeg synes i hvert fald, at det var en lækker pizza, faktisk så lækker, at jeg spiste resterne til morgenmad (jo, jo..). Ungerne var også ret vilde med den. Hvis jeg skal være helt ærlig, var de mere vilde med denne end med blomkålspizzaen. Jeg kan til gengæld godt lide, når de spiser blomkålspizza af åbenlyse grunde, så jeg forudser, at vi kommer til at skifte mellem de to. Men det var altså meatza fra last moveren her.

Har I andre idéer til lækker meatza topping? Så tip mig lige om det!

Nysgerrig på at prøve Keto?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men tør du prøve selv?

Giv Keto et ærligt skud i 4 uger og mærk selv, hvor godt det føles at have en fedtforbrændende krop🔥

Start her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • Den dovne bearnaise - bearnaisesmør --> madbanditten.dkDen dovne Bearnaise = Bearnaisesmør
  • LCHF - SPIS DIG MÆT & GLADGod Karma-konkurrence: Vind min bog!
  • Portobelloburger - opskrift på Keto burger med svampebollePortobelloburger
  • Godmorgen fødselsdag

Skrevet i: Aftensmad, Børnemad, Glutenfri, LCHF, Opskrifter

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. dorthe Anneberg skriver

    29. oktober 2013 kl. 19:30

    Hej Jane
    Jeg forsøgte mig med meatza – den blev bare rigtig rigtig fin – jeg bruger kød (frossen kød som jeg optør i køleskab), fra en lille gårdbutik i nordjylland (limosine kød) – det er fedtfattigt – jeg smurte et stykkebage papir med olie som jeg placerede på min pizza spatel – farsen formede jeg så til to meget flade ‘bøffer’ – så i ovnen – jeg havde varmet min pizza sten op til 300 g – gav dem 5-6 min, der trak ikke meget væske ud men lidt så jeg vendte dem lige og gav dem 1 min mere – fin farve – derefter kom jeg tomatsauce og manchego ost på og så 1 minut mere – mit fyld var rucola, tomater, avocado, parmaskinke og så lidt citron olivenolie! De var saftige god overflade og velsmagende – så jeg tror høj varme og kort stegetid er løsningen! bedste hilsen Dorthe

    Svar
    • Jane skriver

      29. oktober 2013 kl. 20:36

      Dejligt tip! Det vil jeg prøve næste gang! 🙂

      Svar
  2. Meike skriver

    3. september 2013 kl. 18:09

    Glemte lige at tilføje, at kødet har været nedfrosset, men er købt ved den lokale slagter:-)

    Svar
  3. Meike skriver

    3. september 2013 kl. 18:07

    Hej!
    Jeg har lige prøvet at bage kødpizzaen. Istedet for at putte hele æg i, rørte jeg de to blommer i med det samme, med de øvrige ingredienser.
    Dernæst piskede jeg hviderne stive og blandede i den sammenrørte fars.
    Jeg smurte kødfarsen på bradepanden i et tyndt lag med en paletkniv.
    Så bagte jeg bunden på 225 gr. i 20 min. De første 10 min. på varmeluft. Bunden lignede lidt en “ørken” i overfladen, men væsken var fordampet. Jeg tænker at det er den høje varme som har gjort det og ikke så meget de piskede hvider;-) men det kan jeg så pøve næste gang.
    Det er svært at få en bund med “blødt kød” sprød især når den bages på bagepapir og får tomatsauce og ost ovenpå.
    Måske kunne man smøre pladen med et godt lag olivenolie og bage bunden uden bagepapir.
    Bagepapir kan faktisk være ret irriterende, da alt fyldet hænger fast idet og det går istykker og krøller sig sammen.
    mvh

    Svar
  4. trine skriver

    11. juni 2013 kl. 22:29

    Jeg laver tit bøf i folie/pizza bøf. Men det kan sagtens bidrage til denne opskrift. Ovenpå bøffen smøres et lag tomatpesto (af soltørrede tomater) og lægges stegte bacontern. Et lag af stegte grøntsager (løg, peberfrugt, champignons og evt. majs) øverst toppes med ost. Bages i ovnen indtil osten er smeltet.
    Både grøntsagerne og pestoen kan jo varieres i det uendelige. God appetit.

    Svar
    • Jane skriver

      12. juni 2013 kl. 06:55

      Pizzabøf! Sikke et herligt ord. Det vil jeg prøve næste gang. Forsteges bøffen uden fyldet?

      Svar
      • trine skriver

        12. juni 2013 kl. 15:26

        Hvis jeg laver pizza bøf, så steger jeg bøffen først, og fylder derefter pesto, bacon og ost på. Derefter lidt tid i ovnen til osten er smeltet. Hvis jeg laver bøf i folie, så er bøffen kun brunet inden jeg putter en masse grøntsager på, lidt hk. tomat for sovsens skyld, og pakker den inde i folie og giver den så ½ time v.200 g.

        Hvis jeg læser om din meatza så tænkte jeg at man steger bøffen, putter pesto og bacon og ost på, og så de forstegte grøntsager. Lidt en combo af alle opskrifter.

        Svar
        • Jane skriver

          12. juni 2013 kl. 20:15

          Begge dele lyder megalækkert!

          Svar
  5. Gitte skriver

    2. december 2012 kl. 14:19

    Lækker lækker opskrift! Lavede bunden med frisk øko kød og stegte løgene på panden, inden de kom i bunden og vi oplevede ikke at der var væske ved…

    Svar
  6. Kaare Kloppenburg skriver

    8. oktober 2012 kl. 22:10

    Jeres kød “sveder” bla. fordi det ikke er “hængt” og dermed har fået nedbragt vandindholdet. Tid er jo som bekendt penge og “hængning” af kødet tager tid, derfor er det stort set aldrig “velhængt” kød der sælges i supermarkedernes hakkekødsbakker. Køb i stedet dit kød hos en slagter du stoler på og du vil erfare at det ofte sveder langt mindre (mindre vægttab = bedre økonomi) og ALTID smager langt bedre. Supermarkedskød er generelt et højindustrialiseret produkt der er pressset til grænsen og ofte over.

    Skulle du alligevel vælge at hoppe på supermarkedets “tilbud”, så husk også at hvis du nedfryser hakkekød skal du helst pakke det om i tætsluttende frysepose (sug den evt. tom for luft med munden før du binder en stram knude på den) eller i WRAP. Frys aldrig kødet i den kantsvejsede plastbakke da den indeholder gasser ( ilt og nitrogen/kuldioxid for at bevare den røde farve, også i øko-kød) som selv ved lave temperature (frost) fortsat vil give kødet en harsk/genopvarmet smag.

    Optø altid dit frosne hakkekød enten i køleskab eller i mikroovn (hvis du kan leve med at det ofte misfarves og optøes uens) Langsom optøning uden for køleskab giver mere harsk kødsmag.

    Svar
    • Jane skriver

      9. oktober 2012 kl. 06:37

      Mange tak, Kaare, for den forklaring. Det forklarer jo en hel del – og mindsker lysten til fabrikspakket kød temmelig meget :-/

      Svar
  7. Maja Emilie skriver

    20. september 2012 kl. 21:34

    Husken jævner nok det væde, der pibler ud af kødet..
    Tak for svar, forresten 🙂

    Svar
  8. Maja Emilie skriver

    20. september 2012 kl. 18:51

    Ja, måske. Slimet var det i hvert fald, men smagen fejlede intet. Mit kød havde dog ikke været frossent, men jeg tror alligevel, at jeg vil prøve at stege dem næste gang.
    Har du oplevet det ved andre ting?

    Svar
    • Jane skriver

      20. september 2012 kl. 19:26

      Jeg har oplevet at saucer godt kan blive lidt “slimede”., hvis jeg jævner dem med for meget husk. Ellers synes jeg ikke rigtig… :-/

      Svar
  9. Maja Emilie skriver

    19. september 2012 kl. 20:46

    Hej Jane,
    Lavede meatza her til aften efter din opskrift, og mums siger jeg bare 🙂 Eneste minus var dog, at kødet blev lidt slimet (jeg stegte det i ovnen). – har du oplevet det før?
    Jeg har også oplevet det, hvis jeg har lavet farsbrød eller oksekødboller, og min kæreste mener, at det er HUSK, der gør det. Jeg ved dog ikke, om det er det, er jeg bruger tit HUSK og har ikke oplevet, at andre ting er blevet slimede..

    Kærlig hilsen Maja Emilie

    Svar
    • Jane skriver

      19. september 2012 kl. 20:48

      Hej Maja Emilie – min kødbund fik også en mærkelig overflade, der hvor væsken trak ud og lagde sig ovenpå. Det var heller ikke helt optimalt, og jeg duppede den vist oven i købet med køkkenrulle inden jeg lagde fyldet på. Kan det være det samme, du har oplevet?

      Svar
  10. julie skriver

    18. september 2012 kl. 21:52

    Hvis man er interesseret i at leve sundt, så burde man kigge på sit kødforbrug i lige så høj grad som sit sukkerforbrug. Kød skaber overvægt, diabetes og mange andre livsstilssygdomme. det kan godt være man taber sig af paleo dieten, men i mine øjne er ideen med så meget kød helt åndssvag. Flere (økologiske) æg, færre mælkeprodukter, flere proteinrige grøntsager og en del færre kulhydrater (og dem man spiser skal helst være produkter med høj mængde protein – bønner, linser osv.) er langt bedre end kød med nogle grøntsager ovenpå.

    Jeg er som man nok kan gætte vegetar – og synes det er en skam at folk endelig var begyndt at forstå alle de dårlige effekter af kødspisning både for kroppen og for miljøet og nu er det smidt overbords for en ny slankekur. Se blandt andet filmen Forks over Knives, der handler om effekten ved animalske produkter. Og så skal dette altså ikke tages som et “alle-burde-være-vegetarer”-indlæg, men jeg synes effekten af for meget kød mangler i diskussionen om paleo.

    Svar
    • Jane skriver

      19. september 2012 kl. 06:42

      Jeg er jo ikke vegetar (ha ha!), men jeg er enig med dig i, Julie, at de store mængder protein heller ikke skaber nogle sundhedsfordele. I min optik er der også for meget kød i paleo, selvom hver enkel jo selv bestemmer, hvor meget man sætter til livs. I LCHF spiser man “almindelige” mængder kød men øger på fedtet til fordel for kulhydraterne. Det er en af årsagerne til, at jeg trives bedre på LCHF end på Paleo, selvom jeg anerkender, at grænserne flyder lidt ud.

      Svar
  11. Henriette skriver

    17. september 2012 kl. 12:27

    Jeg tror de
    t 1) har noget at gøre med den type hakket kød vi kan få
    – start mig endelig ikke på mit had overfor gaspakket hakket kød.
    Konstaterede igår at min egen burger var ødelagt smagsmæssigt – men også konsistensmæssigt fordi jeg havde købt den slags kød 🙁
    og det var til med hakket kødkvæg.

    Jeg har lavet meatza et par gange.
    dels synes jeg at de er bedst små og tynde dels så skruer jeg op på 250 grader og alligevel hælder jeg lidt fra

    Svar
  12. Jonna skriver

    17. september 2012 kl. 11:19

    Blev også helt hooked på en gang meatza i går, efter at have set genudsendelsen af Sandheden om sukker og derefter din lækre meatza på Instagram 🙂 Der er købt ind til topping der minder rigtig meget af din. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville stege den på en pande – to pizzaer på to pander. Ellers vil det måske hjælpe, hvis man skruer temperaturen i ovnen op på 250 gr.? Synes nemlig også, at jeg ofte bøvler med al den væske fra kødet 🙁 Tror jeg vil give det en chance med ovnen på højere grader og evt grillfunktion.

    Svar
    • Jane skriver

      17. september 2012 kl. 11:24

      Jeg tror godt, at pandestegning kunne være vejen frem. Var det ikke også, sådan Thomas Rode gjorde? Jeg tænkte bare, at det var bøvlet, fordi jeg skulle lave sådan en stor portion, men det var bestemt heller ikke nemt at skulle hælde væde fra. Toppingen var virkelig det bærende, synes jeg. Bunden er jo ret neutral.

      Lad høre, hvordan det går med højere temperaturer og evt. grill 🙂

      PS: Min frokost i dag består af meatza rest med flødehavarti. Orv, det er godt!

      Svar
      • Jonna skriver

        17. september 2012 kl. 17:24

        Så fik jeg lavet en velsmagende Meatza. 900 g hk oksekød blandede jeg med tacokrydderi, og intet andet! Bredte det ud på en bageplade med bagepapir og kom den i ovnen på 260 gr i 10 min og til sidst 3 min på grill, hvilket gav den en sprød og brun (i stedet for grå) overflade. Der var stadig meget væske ved, meget af det forsvandt dog under grillningen (hedder det dét?). Toppet med ost og masser af lækre grøntsager, i ovnen igen ved 160 gr til osten var smeltet. Mums filibaba siger jeg bare. Hele familien spiste rup og stup! (Billede ligger på Instagram)

        Svar
        • Jonna skriver

          17. september 2012 kl. 17:25

          Havde ellers håbet på lidt rester til morgenmad og frokost!

          Svar
  13. Mette skriver

    17. september 2012 kl. 10:58

    Jeg stødte på dette mærke i går: http://www.friendsofadam.se/

    Jeg har ikke prøvet nogle af produkterne endnu, men det så virkelig lækkert og indbydende ud!

    Svar
  14. maria skriver

    17. september 2012 kl. 10:26

    Jeg blev også helt hooked på at prøve meetza´en efter at ha sendt dokumentaren, jeg er nemlig også helt pjattet med en god hakkedreng.
    Jeg oplever opså at frosset kød er mere vandet når det er optøet, men syntes ikke jeg oplever helt det samme med økø kød.
    Forslag til topping, hmm hvad med en god efterårsvariant med tyndtskåret rodfrugter på og en gang gedeost og toppet med en gang rucola – mmm jeg bliver helt lækker sulten og smider den straks på madplanen for næste uge 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      17. september 2012 kl. 10:35

      Åh, det var nogle gode forslag, Maria!

      Jeg brugte økokød fra Irma i min og det væltede bare ud med væske. Kødet havde lav fedtprocent, hvilket ellers er en sjælden gæst herhjemme, måske det også kan have spillet ind?!

      Svar
  15. heidi skriver

    17. september 2012 kl. 09:52

    Jeg har ikke prøvet at lave meatzaen endnu, men har det på to-do listen – og når den tid kommer, så vil jeg nok bruge en metalplade fra Weber, hvor der er små aflange huller i bunden (tror det er en fiskeplade). Hvis kødbunden tværes ud på den, og så i ovnen med en bradepande eller et større fad under, så må i hvert fald noget af væsken kunne løbe fra.
    Så hvis du har eller kan finde en slags badeplade med huller i, så kunne det være løsningen.
    Tror måske også det kunne du til blomkålsudgaven – så evt. væske og damp kan slippe ud nedenfra, og gøre den mere sprød 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      17. september 2012 kl. 09:54

      Gud, hvor smart, Heidi! Sådan en har jeg aldrig hørt om! Men den kunne da helt sikkert tage noget af det.

      Svar
      • Eva FKA Louley Inc skriver

        17. september 2012 kl. 19:53

        Jeg har lige set sådan en tingest i Netto. De kaldte den bare en pommes frites bakke. Den kostede 40 kr. 🙂

        Svar
        • Jane skriver

          17. september 2012 kl. 19:56

          Pomfritbakke, sådan en må jeg på udkig efter!

          Svar
  16. Steffen skriver

    17. september 2012 kl. 09:46

    Jeg mistænker somme tider kødproducenterne for at pumpe vand i kødet inden de hakker det til fars, for at få mere vægt. Jeg synes i hvert fald det er mærkeligt, at der altid er så meget væske i fars – også selv om det ikke har været frosset. Det er jo næsten umuligt at brune fars i dag – det bliver nærmest kogt i stedet. Sådan synes jeg altså ikke det var for år tilbage.

    Svar
    • Jane skriver

      17. september 2012 kl. 09:53

      Det var lige præcis min tanke i går, Steffen! Gør de mon det? Der var virkelig meget væske og dejen skrumpede lige et par centimetre. Det var altså mærkeligt!

      Svar
  17. frk. sveske skriver

    17. september 2012 kl. 09:00

    Hej Jane,
    Af en eller anden grund synes jeg ikke meatza-versionen af pizza er særlig tillokkende. Det hænger nok sammen med, at jeg ikke er fan af den traditionelle hakkedreng. Måske den får en chance en dag om ikke andet, så ville den leve op til kærestens behov for protein 😉
    Det var dog dejligt at se de to sukkerafhængige få øjnene op for et smagfuldt måltiden uden korn/ stivelse i lørdagens tema-program.
    Din version lyder heller ikke helt afskrækkende.
    KH
    – frk. sveske

    Svar
    • Jane skriver

      17. september 2012 kl. 09:55

      Ah, nej, det er en hjælp at man kan lide en god hakkedreng. Når det er sagt, så smager kødbunden her jo ikke af noget sammenlignet med fyldet, så det er en slags skjult protein, om man vil 😉

      Svar
    • Birgitte skriver

      17. september 2013 kl. 13:18

      Prøv evt at lave den med kyllingefars i stedet for – så bliver det bare en “pip-za” i stedet 😉

      Svar

Trackbacks

  1. LCHF Pizza – med sprød bund / Grill & Kokkerier siger:
    16. februar 2014 kl. 21:56

    […] folk har været kreative med pizzabundene og lavet dem med f.eks. blomkål, broccoli eller sågar kød. Jeg har selv prøvet den med blomkål et par gange, og selv om det måske er ganske ok, så bliver […]

    Svar
  2. Meatza med (næsten) sprød bund siger:
    26. november 2012 kl. 07:49

    […] gang jeg lavede meatza, var min kødbund ved at drukne i afgivet væske, så den nærmest blev kogt inde i ovnen. Som jeg […]

    Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler