Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Aftensmad » Få grøntsager indenbords med blomkålspandekager

Få grøntsager indenbords med blomkålspandekager

29. august 2012 af Jane Faerber 56 kommentarer

Blomkålspandekager - opskrift på pandekager med blomkål

Disse blomkålspandekager gør det nemt at få flere grøntsager indenbords.

Når man skal nå de anbefalede “6 om dagen”, og frugt i øvrigt spiller en birolle i ens kost, gælder alle kneb.

Og 600 g grøntsager i form af salat og rå grøntsager fylder altså en del og kan godt være lidt svære at få tygget sig igennem. Så tricket er at finde nogle måder, hvor man får grøntsager indenbords, uden man tænker over det.

Juicing er jo genialt her, men medmindre du har en af de uhørt lækre og desværre meget dyre slowjuicere, er der en del spild forbundet med juicing, samtidig med at du mister en pæn del af de gode grøntsagsfibre i processen. Selvfølgelig kan du bruge din grøntsagspulp til fx grønne kiks, men hvis du er en familie på fire, der hver dag drikker en juice, står du altså hurtigt tilbage med langt mere pulp, end du kan nå at bruge i din madlavning. Hvor gerne du end ville.

Så mit håb er, at der snart er en, der vil forære mig en slowjuicer. Det kunne f.eks. være denne her, men inden det her udvikler sig til en ønskeseddel, vil jeg gå videre til mit egentlige budsskab.

En anden nem måde at få ekstra grøntsager indenbords er ved at lave små grøntsagspandekager. F.eks. var disse hvidkålspandekager et hit (hos de voksne i hvert fald), og i går lavede jeg så denne, fine stak blomkålspandekager.

De blev simpelthen så gode! Og helt uden smag af blomkål. Jeg kan nu godt lide smagen af blomkål, men Bedre Halvdel mener nogle gange, der går lige rigeligt blomkål i madlavningen herhjemme. Aarh men det kan jeg bare slet ikke se, hvor han får fra 😉

blomkålspandekager LCHF
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Blomkålspandekager (8 stk)

  • ½ stort blomkålshoved
  • 1 gulerod
  • 2 æg
  • ½ dl solsikkefrø
  • 1 dl hasselnødder malet til mel
  • 1½ spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • ½ dl frisk persille
  • 60 g revet ost (jeg brugte manchego for en ko-mælkefri version)
  • Urtesalt
  • 1 tsk tørret timian
  • ½ tsk cayennepeber

Sådan

Først skal blomkål og gulerod rives i foodprocessoren på rivejernet. Herefter skal alle ingredienserne køres igennem foodprocessoren med den store kniv. Brug pulsefunktionen og skrab dejen ned af siderne, når det er nødvendigt. Dejen her er ikke særligt våd, men det er det, der giver de gode, faste pandekager.

Form dejen til små, tykke pandekager og steg i smør eller kokosolie på panden, til de er fint lysebrune på hver side. De skal vendes lidt forsigtigt for ikke at gå i stykker. De kan også tilberedes i ovnen. Her skal de have ca. 10 min. på hver side ved 200 grader.

Jeg spiste dem til frokost og fik et lækkert og mættende måltid ud af en rest tunsalat, en avokado og en blomkålspandekage med hummus.

Blomkålspandekager

Om aftenen skulle den store prøve stå, og blomkålspandekagerne blev serveret for det benhårde dommerpanel bestående af 3 x 6-årig. Ja, der var en ekstra med til spisning i går. Og desværre: Tommelfingeren blev vendt nedad. Jeg tror nu, det mest var, fordi de hellere ville spise sig igennem det bjerg af fiskefrikadeller, jeg havde lavet, så jeg har ikke givet op.

Bedre Halvdel kom sent hjem fra Stockholm og spiste en kold blomkålspandekage med hummus og oliventapenade. Dejlig snack, kaldte han det – hvorefter han udbrød: “Så fik du blomkål i mig alligevel!” Guilty!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

JA TAK, TILMELD MIG NU!

Nysgerrig på at prøve Keto?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men tør du prøve selv?

Giv Keto et ærligt skud i 4 uger og mærk selv, hvor godt det føles at have en fedtforbrændende krop🔥

Start her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • asiatiske asparges - dejlig opskrift med aspargesAsiatiske asparges med to slags sesamfrø
  • Grillet halloumi på auberginebund. Lækker LCHF-vegetar frokost. --> Madbanditten.dkSalat med grillet halloumi og aubergine
  • Farvel AarstiderneFarvel Aarstiderne
  • kryddersmør - LCHFSend mere smør!

Skrevet i: Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Tilbehør

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Anne Koldsø skriver

    16. februar 2021 kl. 18:08

    Rigtig god side med mange superdejlige opskrifter. Har du tænkt på at lave en app?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      16. februar 2021 kl. 18:25

      Tak❤️

      Ja, det har jeg tænkt på og det har besluttet ikke at gøre 🙂

      Svar
  2. Rebekka Timm skriver

    17. januar 2020 kl. 14:00

    jeg prøvede i går at følge din opskrift, dog med en afvigelse. Jeg brugte broccoli i stedet for blomkål og da jeg ikke lige havde solsikkekerne ved hånden brugte jeg en lille smule valnødder i stedet for. De blev ganske gode.

    Egentlig var det for at undgå madspild og broccolien sang på sidste vers🙈 men det virker

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      17. januar 2020 kl. 14:17

      Enig, de er perfekte til brug af rester. Jeg laver dem tit bare med hvad jeg lige har. Så dejligt at komme af med trætte rester 🙂

      Svar
  3. Sus skriver

    1. februar 2019 kl. 09:55

    Tak for nogle skønne opskrifter og blog i øvrigt.

    Jeg ville sådan ønske, at du ved alle opskrifter ville lave en opgørelse over energifordeling. Og også meget gerne set i forhold til, at nogle kerne, nødder etc ikke fordøjes, så derfor ikke tæller med på samme måde.

    Kan det ikke lade sig gøre?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      1. februar 2019 kl. 10:17

      Alt kan lade sig gøre 🙂 Jeg har valgt at lade ernæringsberegninger og den slags være en del af mine betalingsprodukter (e-bøger, online forløb, KETO-bogen etc.).

      ift. de ufordøjelige kulhydrater/kalorier, er det utroligt svært at tage højde for det i ernæringsberegninger, så her synes jeg, det er bedst at regne med det totale indtag og så blive positivt overrasket.

      Svar
  4. Henriette Vestergaard Krogh skriver

    9. februar 2017 kl. 11:34

    Hej Jane
    Har du et alternativ til HUSK – loppefrøskaller.
    Jeg har nedsat stofskifte og skal (åbenbart) undgå loppefrøskallerne 🙂
    Mvh Henriette

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      9. februar 2017 kl. 12:03

      Hvad skulle være sammenhængen mellem loppefrøskaller og stofskifte? Det har jeg aldrig hørt om før.

      Men du kan sagtens bruge fx Pofiber i stedet…

      Svar
      • Henriette skriver

        9. februar 2017 kl. 16:50

        Tak for svar.
        Jeg kender ikke sammenhængen, men der står på HUSK:
        Tal med din læge, hvis du tager medicin:
        – mod for lavt stofskifte (levothyroxin).

        Svar
        • Jane Faerber skriver

          9. februar 2017 kl. 17:40

          Hvor interessant! Jeg køber loppefrøskaller fra Urtekram (nøjagtigt samme indhold – bare ikke af mærket HUSK) og det har jeg aldrig set på dem. Giv gerne lyd, hvis du får et svar ud af din læge!

          Svar
  5. Anja Sjøstrand skriver

    15. januar 2016 kl. 13:32

    Er der en grund til at du har brugt HUSK i denne frem for pofiber. Kan læse at de er lidt porøse, mon det kan hjælpe at bruge pofiber i stedet? Spinat og broccolien er bare super lækre!!!! De blev bare lidt for saltet, men det ved jeg jo så til næste gang.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      15. januar 2016 kl. 17:00

      Ja, årsagen er at Pofiber ikke fandtes i DK, dengang jeg lavede denne opskrift! Du kan sagtens bruge Pofiber i stedet 🙂

      Svar
  6. Amanda skriver

    7. januar 2016 kl. 19:18

    Hej Jane (-:
    Du bruger loppefrøskaller i mange af dine opskrifter, jeg tænkte på, om man kan bytte dem ud med Chia frø? De indeholder jo ligeledes masser af fibre + Omega-3.
    Hilsen Amanda.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      8. januar 2016 kl. 07:26

      Mjaah, jeg synes ikke altid chia giver helt det samme som loppefrøskallerne. Måske hvis man kværner dem eller køber chiamel. I denne her opskrift spiller loppefrøskallerne ikke en kæmpe rolle, så her tror jeg, det vil være uden betydning om det er det ene eller det andet.

      Omega 3-indholdet fra plantekilder (chia, hørfrø etc.) er desværre meget, meget småt. Det er i en form (ALA), som kroppen har meget svært ved at omdanne til de eftertragtede omega 3-fedtsyrer EPA og DHA. Her er fisk (eller fiskeolie) en langt overlegen kilde 🙂

      Svar
  7. Eva skriver

    6. juni 2015 kl. 20:14

    Hej Jane.
    De her er super lækre.
    Jeg ved ikke, om andre har skrevet om mælkefri varianter, men her er min:
    Jeg har lavet dem her til aften og erstattede osten med æg: Jeg brugte i alt 4 medium størrelse æg til hele portionen, og de blev virkelig gode!
    Tak for inspirationen :o)

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      7. juni 2015 kl. 09:08

      Superfint at høre. Tak Eva! 🙂

      Svar
  8. Anne skriver

    17. maj 2015 kl. 15:53

    Kan man bruge andre grøntsager end blomkål? Jeg kan ikke helt tåle blomkål 🙂

    Svar
  9. Henriette Jensen skriver

    11. februar 2015 kl. 12:14

    Hej-
    Kan man benytte noget andet i stedet for hasselnødder (jeg er allergisk over for dem)? På forhånd tak! 🙂
    Mange hilsener,
    Henriette

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      11. februar 2015 kl. 12:23

      Du vælger bare frit den nød/kerner, du kan tåle!

      Svar
      • Henriette Jensen skriver

        11. februar 2015 kl. 15:48

        Super! Tak for info og hurtigt svar! Har også købt ind til at lave din chia- knækbrød i dag og vi skal afprøve kylling med cremet peanutsauce i aften :-P.

        Svar
  10. Lis skriver

    5. februar 2015 kl. 17:22

    Wow hvor smager de godt, min mand er helt vild med blomkål og vi fik dem med din hummus til ovnstegt kylling – det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver disse to ting sammen med kylling.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      6. februar 2015 kl. 07:08

      Det lyder dælme også som et lækkert måltid!

      Svar
  11. Dorthe skriver

    8. september 2014 kl. 20:59

    Jeg kunne godt tænke mig og prøve at lave en version af disse grøntsagsbrød/pandekager i en lidt sød version. Hvad ville du komme i, i stedet for de krydderier der er i nu?

    Svar
  12. Dorte skriver

    3. september 2014 kl. 06:34

    Apropos hurtig morgenmad:
    Jeg fryser pandekagerne enkeltvis, tager en op af fryseren når jeg står op og lægger den direkte på brødristeren, går i bad og går ud og vender den, tager tøj på og vender den en gang mere hvis jeg vil have den sprød, og vupti man har det dejligste stykke brød til at lægge sammen omkring det, man nu lige har lyst til.

    Svar
  13. Carina Olsen skriver

    10. april 2014 kl. 16:41

    Uhm… forsøgte mig lige med en portion fladbrød med inspiration fra denne opskrift i morges – dog med stokken fra broccoli i stedet for gulerod, 3 æg og 80 gram cheddar. Jeg synes, det gik ganske fornuftigt med at vende dem, hvis de blev bagt rigtig godt på den første side.

    Fik med til morgenmad med æg og mayo, og i aften skal der vist sættes en til livs som en burger….. og så har jeg “truet” min bedre halvdel med, at de bli’r serveret som sund pizza i weekenden 😉 Vi skal ha’ arbejdsweekend i huset, så der skal et eller andet nemt/hurtigt/sundt til… det må da absolut være disse 😀

    Svar
  14. Astrid skriver

    24. marts 2014 kl. 21:33

    De ser umanerligt lækre ud – kan man mon lave dem, hvis man ikke er den heldige ejer af en foodprocessor? Hvis man nu bare river blomkål og gulerødder fint og så blander resten sammen med det?
    KH Astrid – evigt inspireret af din lækre blog, og storforbruger af dine kogebøger 🙂

    Svar
    • Eva skriver

      6. juni 2015 kl. 20:15

      Ja – det er jeg sikker på, at du kan :o)

      Svar
  15. Majken skriver

    5. januar 2014 kl. 21:52

    Hej Jane,

    Jeg har kastet mig over dine opskrifter, fordi jeg har oplevet, at en kost tæt på det jeg kan læse er ketose er ideel for mig.
    MEN jeg tåler ikke mælk (ja det gør ikke livet enklere, når man hverken tåler/spiser gluten, mælk, sukker, tomater, svampe, svine-, lamme- eller oksekød…). Jeg har altid vist, at det var et problem, men efter at have været mælkefri i 7-8 måneder, og så have fået forskellige mælkeprodukter hen over julen, så er jeg ikke længere i tvivl.
    Har du nogen ideer til, hvordan jeg erstatter mælk/ost i opskrifterne?

    Jeg læste ovenfor, at du skriver ’60 g revet ost (jeg brugte manchego for en mælkefri version)’. Hvordan skal jeg forstå det?

    Mange tak for interessant og relevant blog.
    Majken

    Svar
    • Majken skriver

      5. januar 2014 kl. 21:54

      Ja så kunne jeg jo lige have læst kommentarer længere oppe 😉

      Svar
    • Jane skriver

      5. januar 2014 kl. 21:55

      Hej Majken
      Jeg har størst problemer med komælk og bruger derfor ind imellem fåremælk i stedet. Når du helt skal undgå alle mejeriprodukter er det lidt svært at sige noget generelt om, hvad du kan sætte i stedet. Nogle gange kan du bytte fløde til kokosmælk mens ost i brød enten kan udelades eller erstattes af et ekstra æg. Det afhænger meget af opskriften… :-/

      Svar
  16. Rose skriver

    13. maj 2013 kl. 08:49

    Nu har jeg ikke lige læst alle kommentarer, men jeg undrer mig meget over du skriver at du bruger manchego for en mælkefri version! Det er jo ikke mælkefri, er det ikke bare ost lavet på fåremælk? Fåremælk er stadig animalsk mælk og der er mælkeprotein i, for en allergiker er det jo stadig et problem og noget der fører reaktion med sig.

    Er det en fejl du skriver den er mælkefri? Jeg tænker bare… vi er mælkallergikere herhjemme, og hvis jeg var ny i denne verden, ville jeg måske bruge den ost du anbefaler og så ville det jo medføre sygdom, fordi man måske ikke har været obs på der var en mælkeost i stadig?!

    Så jeg håber du har skrevet det som en ren fejl, at osten er mælkefri…….?

    Svar
    • Jane skriver

      13. maj 2013 kl. 08:52

      Du har helt ret. Den er bare fri for komælk.

      Svar
      • Rose skriver

        17. maj 2013 kl. 11:02

        Jeg tænker bare det er ret vigtigt du skriver det. Nye ud i den mælkefrie verden er ikke altid opmærksomme på dette. Så det ville næsten være synd hvis nogen gik ud fra at osten var mælkefri !

        Svar
  17. kitt larsen skriver

    19. november 2012 kl. 15:56

    vi er netop gået igang med alt det her sunde mad, og vil sige at du har bare mange lækre retter her inde især disse pandekager.står og bager dem for anden dag i træk, men har idag glemt osten og ja de er vildt svære at vende .
    selv min datter på 10 år elsker dem både varme som kolde…
    syntes jeg mangler noget andet tilbehør også, syntes det er lidt svært når man nu helst ikke må bruge rod frugter som vi ellers er så glade for herhjemme…:)

    Svar
  18. Jytte Jensen skriver

    27. september 2012 kl. 17:19

    Hej Jane,
    Har prøvet dem med success, men brugte bare halvt blomkål og halvt broccoli og droppede helt kernene istedet og bagte dem i ovnen.. De er RET populære med leverståhej eller ost eller som en snack med et spejlæg på, så mange tak 🙂 Dejligt inspirerende at se, hvad du hitter på 🙂
    mvh Jytte

    Svar
  19. Henriette skriver

    30. august 2012 kl. 11:49

    Stegte dem til morgen og de var dejligt velsmagende men røv besværlige at vende 🙁
    NOK fordi jeg ikke havde nok husk ?- så jeg endte med at lave den næste pande som lidt tykke klatkager 🙂
    E og jeg spiste halvdelen- jeg synes de mætter meget-E fik ketchup på – jeg spiste bare tomater til 😉

    Svar
    • Jane skriver

      30. august 2012 kl. 12:01

      Jeg har netop spist de sidste to til frokost og er ret vild med dem. Tror jeg laver en ny portion i aften. Jeg synes også, de var lidt svære at vende. Jeg havde en enkelt, der gik i stykker, men den fik jeg limet sammen igen på panden. Måske mere ost også kunne hjælpe på at holde dem sammen…

      Svar
  20. Rikkeprikke skriver

    30. august 2012 kl. 10:33

    Det glæder altid mit vegetarhjerte, når jeg ser kødspisere lave den her slags pandekager, bøffer, deller…for det er helt ærligt et sjældent syn. Jeg laver selv rigtig mange variationer af den slags, og det smager altså virkelig godt!!
    Nu har jeg prøvet at formulere noget om, hvorfor det gør mig glad, men ordene vil ikke rigtig hænge sammen for mig, så jeg lister bare ud igen 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      30. august 2012 kl. 10:38

      Det var da bare en hyggelig kommentar. Måske skal du lave et indlæg med sådan et medley over dine varianter? Jeg kan altid bruge mere inspiration til lækrere grøntsagsretter.

      Svar
  21. Sheila Nielsen skriver

    30. august 2012 kl. 08:30

    Åhh, jeg er bare heller ikk god til det blomkål dér.. Trods alle de fortræffelighedder den har. Men disse ser da godt ud, og skal klart prøves! Jeg har det sådan, at de grøntsager jeg ikke bryder mig om, skal afprøves på flere måder. Man finder som regel en yndlingsopskrift, og så er der nok større chance for at man vedligeholder variation 🙂

    Svar
  22. Line skriver

    29. august 2012 kl. 12:09

    Gælder grønsagsjuice med i de 6 om dagen? For som du selv skriver, så bliver stort set alt “tørstof” fjernet fra grønsagen – det eneste, der er tilbage, er vel en blanding vitaminer og mineraler opløst i noget væske med (naturligt) farvestof og smag?
    For mig at se er pointen med 6 om dagen at man netop får grønsager/frugt ind alt inkl.
    Det er vel lidt af samme grund, at frugtjuice ikke gælder som et stykke frugt – ja, grønsagsjuice er sundere, men det mangler stadig fibrene etc. Eller hvad? Hvad er dine tanker om det?

    Mht. kål, så er de grønne kålarter sundere end hvidkål – især grønkål er godt 🙂 Langt bedre end spinat.

    Svar
    • Jane skriver

      29. august 2012 kl. 12:18

      Jeg tror faktisk, at frugtjuice tæller med i de 6 om dagen. Men kan kun erstatte én portion. Det synes jeg, jeg har set på en juicekarton. Hvis det er tilfældet, må grøntsagsjuice også tælle.

      Men jeg er helt enig med dig. Det optimale ville helt sikkert være, at vi kunne tygge os igennem de 600 g grønt og så supplerer med grønne juices herudover 🙂

      Svar
  23. Jonna skriver

    29. august 2012 kl. 08:34

    De minder meget om dem jeg lavede for noget tid siden. Og jeg synes også de smager skønt! Og så kan de bruges til alt muligt; som burgerboller, minipizzabund, sandwichbrød, osv. Herhjemme er jeg desværre den eneste der er begejstret for dem… Resten af familien ved tilsyneladende ikke hvad der er godt, tsk tsk…

    Svar
    • Jane skriver

      29. august 2012 kl. 08:42

      Præcist! De kan jo bruges til alt muligt. Og især kolde er de jo helt faste i det. Og hvad sker der for familierne? Tsk tsk… Vi må kigge ned på dem fra vores piedestal 🙂 LOL

      Svar
  24. maria skriver

    29. august 2012 kl. 08:21

    De lyder sgu gode, bedre end dem jeg diskede op med i mandags. Alma kiggede bare på dem og sagde: dem der skal jeg ikke smage, og det er på trods af at de faktisk blev rigtig flotte – hmm det er åbenbart kun spaghetti kødsauce der kan få pigebarnet op og ringe, og heldigvis kan man jo skjule en masse grønsager i sovsen uden de kan se og smage det 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      29. august 2012 kl. 08:40

      Kødsovs er jo genialt! For store og voksne. Jeg tror ikke, der går en uge uden jeg får kødsovs. Og jep, der kan gemmes en hel masse i sådan en portion 😉

      Svar
  25. Henriette skriver

    29. august 2012 kl. 08:09

    Sikke en god ide- de må også kunne bruges til min madpakke
    Ligesom de grønne klatkager jeg spiste forleden 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      29. august 2012 kl. 08:39

      Ja, de er perfekte i madpakken. Og hvorfor skal du bruge madpakke, om man må spørge? 😉
      Dine grønne klatkager må blive næste test. Har vist et par squash, der skal bruges inden turen går til Barcelona.

      Svar
      • Henriette skriver

        29. august 2012 kl. 12:24

        kursus… heldigvis slut på fredag – derefter blæser vinden… har en job samtale men det er et meget stærkt felt såkryds gerne om en uges tid…

        Svar
        • Jane skriver

          29. august 2012 kl. 12:31

          Uh spændende! Jeg krydser… 🙂

          Svar

Trackbacks

  1. Reste-fest…. | sundhedsjunkie.dk siger:
    27. maj 2014 kl. 20:38

    […] Det er så fedt, når man lige kan hive et par rester ud af køleskabet / fryseren – og på nul komma-fem skabe en ny lækker, sund ret. Kan i huske Blomkålspandekagerne jeg postede her: http://sundhedsjunkie.dk/blomkaals-pandekager/) de var hentet fra Madbanditten her:https://www.madbanditten.dk/2012/08/29/fa-grontsager-indenbords-med-blomkalspandekager/) […]

    Svar
  2. En weekend med gode intentioner… | Sukkergrisen siger:
    9. februar 2014 kl. 14:32

    […] planer for i dag, søndag, og så gik jeg ellers all-in på LCHF. Jeg har nu lavet humus og bagt blomkålspandekager. Min humusopskrift har jeg fået af dødslagkageveninden, som jeg så selv har pyntet lidt på. Den […]

    Svar
  3. Spidskålsklatter siger:
    28. oktober 2012 kl. 12:23

    […] Ellers så i hvert fald skrue lidt ned for mængden næste gang. Jeg skal helt sikkert også prøve udgaven med blomkål på et […]

    Svar
  4. Hvidkålspandekager med karry og en snasket sandwich siger:
    18. oktober 2012 kl. 08:30

    […] laver jeg dem bare med de grøntsager, jeg lige har ved hånden. Tidligere har jeg lavet dem med blomkål,  og jeg har også lavet en vellykket grøn variant. I går blev det til hvidkål og gulerod og […]

    Svar
  5. Kylling på pind med hurtig humus siger:
    11. september 2012 kl. 11:29

    […] af humusen gemmes i køleskabet, og den spiser jeg sammen med blomkålspandekagerne eller sammen med de grønne falafler. Ungerne spiser den bare ren som tilbehør til det meste mad. […]

    Svar
  6. Grønne pandekager på den halvdovne måde siger:
    2. september 2012 kl. 07:51

    […] var så begejstret for blomkålspandekagerne, at jeg fik lyst til at lave en grøn version. Grøntsagspandekager er geniale at bruge, hvis […]

    Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler