Dinnerparty med 4-retters menu

Tusind og rigtig mange gange tak for alle jeres fine og gode kommentarer til indlægget om, hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke var bange. Jeg gik rundt hele dagen og var helt rørt over jeres mange tilkendegivelser. Det er en stor ting at sige sit faste job op og vinke farvel til sin faste indkomst i disse tider. Og jeg føler mig modig og fri men også bange og lille. Ingenting er bare enten-eller. Men jeg tror, det bliver godt. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at det bliver bedre.

I aften skal jeg holde dinnerparty. Det er oplagt at tro, at det er for at fejre min store beslutning, og det kan vi såmænd da også godt tage en skål på, men egentlig er det tænkt som et slags After Party for det bryllup, vi var til i Slovenien i foråret. Alle gode fester bør have et After Party, ikke? Måske er det i virkeligheden bare en undskyldning for at samle en gruppe venner, som ses alt for sjældent, fordi der er kommet alt for mange jobs, rejser og børn på tværs. Hvorom alting er. Vi bliver otte sultne voksne, og skal have en lækker 4-retters menu. Jeg gik egentlig efter fem, men osten blev strøget i sidste øjeblik. Så en beskeden 4-retters menu coming up!

Stående appetizer
Dadler svøbt i bacon
Serranoruller med manchego, valnøddefars og rucola
Foccaciabrød med oliven
Oliventapenade
Soyamandler

Champagne Nicolas Feuillatte

Forret
Rå, limemarineret laks med rødløg og kapers (fra SPIS DIG MÆT & GLAD)

Sancerre, Les Fondettes

Hovedret
Kalveculotte på grill med saltbagte kartofler, sauterede hvidløgssvampe og rødvinssauce
Blomkålssalat med citron, pinjekerner og urter.

Sangiovese Riserva, Umberto Cesari

Dessert
Hindbærparfaitkage med rå nøddebund og friske hindbær.

Kaffe og cognac, hjemmelavede chokolader med pekannødder og havsalt og sjusser.

Åh, jeg bliver et sølle bekendtskab i morgen, kan jeg godt allerede se….

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

14 kommentarer til “Dinnerparty med 4-retters menu”

Skriv en kommentar

 1. Pingback: Nytårsmenu 2014
 2. Hej Jane
  Skøn inspirerende hjemmeside :o)

  Hvor kan jeg finde opskriften på rå limemarineret laks med rødløg og kapers?

  Svar
 3. Alt for lækkert… Jeg bemærkede nok mere vinmenuen end selve maden. Men begge dele er ‘to-die-for’.

  Og tillykke med dit nye liv. Det glæder jeg mig til at følge (og være lidt en del af). Du er den sejeste person jeg kender, både hvad angår mad og handling :D

  Også gør de unge sådan her: <3 <3 <3

  Svar