Lækker appetizer: Rå tomatsalsa

Forleden havde jeg besøg af to lækre ladies, som jeg forkælede med bl.a. en virkelig lækker tomatsalsa. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal kalde den, for det var sådan en hybrid mellem en kold tomatsuppe og en tykkere, chunky tomatsalsa. Og vi spiste den som appetizer med ske. For tomater i den rette kombination er jo simpelthen som at være i himmerige og behøver nødvendigvis selskab af noget andet.

Jeg improviserede lidt undervejs og endte med en stor portion.

Kold tomatsuppe/tomatsalsa - raw food

Lækker appetizer: Rå tomatsalsa

Udskriv Pin
|

Ingredienser

  • 5 store, modne tomater
  • dl soltørrede tomater (i olie eller udblødte)
  • 2 tsk tørret oregano
  • 2 dadler (af de store, bløde - udstenede selvfølgelig)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • ½ dl god, koldpresset olivenolie
  • 1 håndfuld basilikumsblade
  • 500 g passata/modnede purerede tomater på flaske

Sådan gør du

  • Tomaterne skæres i tern, og det hele køres igennem foodprocessoren med den store kniv. Og that's it! Det er så simpelt, så nemt og alligevel så smagfuldt.
  • Den kan opbevares i et glas i køleskabet.

Og hvad serverer man så til det? Her i huset faldt valget på champagne. Bobler på en tirsdag. What’s not to like?!

Og så snart jeg får ordnet billederne, skal jeg vise jer de lækre rå thairuller vi fik med stærk peanutdip og den lækre, semispicy rå thaisalat, vi også fik.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Lækker appetizer: Rå tomatsalsa”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?