Om ildfluer og glimt af lykke

Kender I denne her boblende fornemmelse i maven? De her små jag, som i virkeligheden defineres bedst som små glimt af lykke? Denne her følelse af, at det hele går op. Ikke nødvendigvis i en højere enhed, men bare op. Sådan havde jeg det i går. Flere gange. Det var uventet, for det første fordi jeg ikke lige pt. er et sted, hvor jeg kan prale af at sprudle af lykke, men i går fik jeg flere gange en følelse, af det hele nok skal gå. Alt skal nok blive godt. Tro på det. Det skal nok gå det hele.

Mand, en dejlig følelse! Hvem skal man knalde for at få den lidt oftere? Okay, beklager vulgariteten, men det er jo fredag det var simpelthen skønt. Sikke en ro, der pludselig plantede sig i mit liv. Hele mit følecenter sidder i maven, på godt og ondt, og derfor var det også her, jeg mærkede de her små fænomener. En dejlig oplevelse. Jeg håber, der kommer flere af dem.

Sådan havde jeg det også senere på dagen, da jeg cyklede mod indre by for at mødes med to skønne piger, den ene af dem hende her, for at spise raw middag på Firefly. Jeg kan snart ikke blive ved med at nævne, at jeg er stor beundrer af raw konceptet, og at jeg elsker 42 RAW, men den er måske bare mere et take out sted end et sidde-ned-og-spise-en- lækker-middag-sted. Det er Firefly til gengæld. Super hyggeligt og tjekket indretning og overordentlig dejlig mad. Firefly er ikke en raw restaurant som sådan, det er en vegetar (veganer?) restaurant, som også har raw retter på kortet. Vi skulle selvfølgelig spise raw.

Jeg tog pizzaen. Menukortet lokkede med, at den var toppet med nacho-ost, og det var jeg ganske enkelt spændt på at se, hvordan de havde løst.

Pizzaen smagte forrygende. Hvordan de havde lavet nacho-osten, ved jeg ikke, men også den smagte fortrinligt

Da portionerne var lidt små i det, var der heldigvis plads til dessert. Mit valg faldt på en Raspberry Cheesecake, som var en anelse anonym i smagen, men som var dejlig og ikke så tung.

De andre damer røg på chokoladekagen, som var virkelig skøn. I modsætning til mange rå chokoladekager indeholdt den ikke så mange dadler, hvilket også betød, at den var lettere og mere luftig i konsistensen, og at den ikke var særligt sød. Jeg tror godt, mit blodsukker kunne have tålt sådan en omgang.

Men det var altså Restaurant Firefly, Frederiksborggade 26 – lige over for Torvehallerne. En varm anbefaling herfra.

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

5 kommentarer til “Om ildfluer og glimt af lykke”

Skriv en kommentar

 1. Jeg kender den også. Jeg var igennem en rigtig hård tid sidste vinter og forår, derefter ledte jeg lidt efter følelsen, der dog lod vente på sig….længe. Da vi så var på tenerife i januar kom den! Jeg følte virkelig en lettelse over, at den var der endnu og jeg nød det i fulde drag. Den kommer ikke så tit, men det er også ok, jeg ved den er der :)
  Jeg er glad for at høre, at du også har fundet den frem igen. Jeg håber du er ovre det værste for nu, for det er da lidt af en omgang også. God weekend :)

  Svar
  • Tak, søde Rikke :-) Jeg tror, du har ret i, at den selvfølgelig ikke kan eller skal være der hele tiden. Det er bare så vigtigt, at den er der ind imellem, så man får bekræftet, at man er på rette spor :-)

   Svar
 2. Om jeg kender den – det er en af de mest fantastiske følelser, som findes! Især efter en periode i livet, hvor der har været meget modgang og stress – så er det virkelig som om, man forstår at sætte særligt pris på den. For mit vedkommende vælter der en enorm taknemlighed ind over mig, når disse øjeblikke finder sted og samtidig en forundring over, livet og dets sammenhænge på mikro og makroplan. Nyd følelsen kære Jane og ikke mindst weekenden.
  KH Charlotte

  Svar