Brdr. Price har fået en ny fan

Ej, det er faktisk noget sludder, for jeg har været stor fan hele tiden! Men først i går fik jeg besøgt deres restaurant i Rosenborggade. Tal lige om at være last mover! Bedre halvdel spiste der selvfølgelig kort efter åbningen, eller dvs. han endte med at spise hjemme hos James (der er forskel på folk, åbenbart!), og siden har han helt glemt at invitere sin hustru derned. Og så måtte hustruen jo tage sagen i egen hånd.

Jeg havde en frokostaftale med en ex-kollega i går, og vi endte i Rosenborggade. Og det kom vi ikke til at fortryde. Vejret var pragtfuldt, og vi fik et bord i gårdhaven, som var hyggelig og fredelig på trods af, at vi sad et spytkast fra Gothersgade. Der var godt fyldt op, hvilket altid glæder mig. Fra min egen tid i restaurationsbranchen ved jeg, hvor svært det kan være at få fyldt op til frokost, så det er altid skønt at se, når nogen lykkes med det.

Restauranten er delt op i Spisekøkkenet og Spisestuen. I Spisekøkkenet sidder du med udsigt til det åbne køkken og spiser enklere, mere hverdagsagtig mad. I Spisestuen rykker du ind i de bløde gemakker, hvor der er hvid dug på bordene, og her kan du blive forkælet med lidt tungere retter.

Frokostmenuen er overdådigt lækker, og det var svært at vælge. Hvorfor jeg nødvendigvis må spise frokost der snart igen. Men jeg var dødsulten, og valget faldt på en Steak Frites. Årh, hvor jeg mindes mine unge dage på hjørnebistroen på Rue de la Roquette i Paris, hvor jeg lige kunne nappe en steak frites til frokost på min fridag. Hvis altså ikke valget faldt på en croque madame. Det levede jeg nærmest af dengang. Det var tider…

Men Price serverede Steak Frites med bearnaisemayo, og derfor måtte det nødvendigvis blive førstevalget. Hvis der er noget, jeg elsker i denne verden, er det bearnaise. Kold, varm og som dip. Bare bearnaise. Det er jo lige i ånden hos os, der ikke spiser brød, men som elsker smagen af smør.

Årh, mand, en lækker tallerken! Alting på den smagte perfekt. Dog erstattede jeg en størstedelen af pomfritterne med en grøn salat. Jeg bliver så tung i kroppen af for mange kartofler.

Vi modstod dessertfristelserne, selvom tjenerne kom ud fra køkkenet med den ene lækre dessert efter den anden. Særligt citrontærten med karameliseret marengs så uhørt lækker ud.

I gårdhaven var der en grøn krukke med en plante omgivet af friske krydderurter. Her kunne personalet lige klippe lidt friske urter til kokkene. Sådan noget elsker jeg bare.

Udover at maden var perfekt tilberedt og betjeningen opmærksom og venlig, så var restauranten også lys og indbydende. Jeg skal absolut derned og spise en ordentlig middag inden længe. Må finde en, der kan invitere mig. Hvor er bedre halvdel egentlig?

Så kære first mover madbloggere og anmeldere. Tak, fordi I så kyndigt anmeldte Prices restaurant, dengang de åbnede. Jeg slugte hvert et ord og billede, og var voldsomt misundelig. Jeg kan så melde tilbage om, at konceptet og kvaliteten holder endnu. Er der nogen, der har prøvet Tivolirestauranten?

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Brdr. Price har fået en ny fan”

Skriv en kommentar

  1. Øj øj hvor ser det lækkert ud – den steak ser mør og saftig ud, lige til at sætte tænderne i!

    Hvis ikke jeg boede så langt væk, så ville jeg dælme også gerne være gæst hos Brd. Price, jeg er også stor, stor fan :D

    HomeMadeHeaven har anmeldt deres Tivolirestaurant, hun spiste smørrebrød som også kan få mundvandet til at løbe – er du vimmer!

    – Maj :D

    Svar