Hjemmelavet bounty uden sukker (igen?)

Her kommer endnu en reprise: De hjemmelavede bounty. Jeg har skrevet om dem flere gange, første gang her, men de er simpelthen så sygt gode, at jeg kan blive ved med at lave dem igen og igen.

Hjemmelavet bounty uden sukker

Desværre har de tendens til at… ehreem… forsvinde. Derfor har jeg denne gang været så klog, at jeg kun har lavet en halv portion.

Nogen kan simpelthen ikke administrere det der med frihed under ansvar. I hvert fald ikke, når der er bounty i nærheden. Nå.

Hvis du føler dig truffet, er vi to ;-)

Derfor får I denne gang opskriften på en halv portion. Ikke at jeg tror, at I ikke selv kan finde ud af dividere med to, men nu har jeg så gjort det for jer.

Ud af denne portion fik jeg 9 pænt, store stykker. Perfekt til et mindre dinnerparty.

LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty uden sukker

Føj til favoritter Udskriv Pin
9 stk
|
1 t 30 min

Ingredienser

  • 0,5 af kokoscremen fra 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk kokosolie (reklamelink)
  • 1 spsk sukrin (reklamelink), eller mere hvis du vil have dem sødere
  • 75 g. kokosmel (reklamelink)
  • 100 g. mørk chokolade 70-85%

Sådan gør du

  • Smelt kokoscremen i kasserolle sammen med kokosolien.
  • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
  • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
  • Lad massen stå i køleskab nogle timer, så den stivner og du kan skære den ud i firkanter.
  • Smelt chokoladen i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
  • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede.

Noter

*Lad dåsen stå i køleskab et par timer forinden, så den skiller og brug så kun den tykke del i toppen. Altså halvdelen af den tykke del.

Da der er kokosolie i både fyldet og overtrækschokoladen, bør de ikke opholde sig for længe uden for køleskabet. Kokosolien smelter jo ved 24 grader, og de kommer nemt til at “løbe” lidt, hvis de ikke bliver spist med det samme. Hvilket de jo gør. Men altså, hvis nu…

Sygt godt, altså!

De er længder bedre end de fedtede, sukkerholdige djævle, du køber på tankstationen, fordi de lige var der, da du stod der med lavt blodsukker. Jeg bliver aldrig træt af dem.

Til gengæld vil jeg kanalisere al min energi ud i at sikre, at der også er nogle tilbage til gæsterne, som kommer i aften ;-)

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

142 kommentarer til “Hjemmelavet bounty uden sukker (igen?)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Det kan du godt men du risikerer at kokosmassen bliver lidt brunlig, hvilket jeg synes er synd. Mængden vil jeg lade være den samme. Mine søde sager er ikke særligt søde så smag evt. til undervejs :)

      Svar
    • Det ved jeg ikke. Mine kan også godt smuldre lidt men jeg skærer dem forsigtigt igennem med en skarp kniv og dypper dem i chokoladen med to gafler.

      Brug mere kokoscreme eller kokosolie næste gang. Det er det, der binder dem sammen.

      Svar