Morgenmad, der mætter: Røræg med rejer og forårsløg

Så er det eksamensdag, og det betyder, at der skal solid kost indenbords fra morgenstunden. Jeg får sandsynligvis først tid til at spise igen henad 14-14.30 tiden, så det er vigtigt at få fyldt godt på. Jeg har selvfølgelig lidt nødder og lidt tørrede abrikoser med ind til eksamen, men jeg forudser, at der ikke bliver meget tid til at sidde og gumle.

Så en stor portion røræg af 2½ æg, en stor håndfuld rejer og lidt forårsløg stegt i en god klat kokosolie sammen med mit vante olieshot, og så er jeg kørende.

 

I gamle dage da min morgenmad bestod af havregryn med rosiner og skummetmælk, var jeg gået i panik over at skulle sidde til eksamen henover mit vanlige frokosttidspunkt. Det er heldigvis ikke en bekymring længere :-)

En lille bekymring er til gengæld, at mine hjerne har kørt på overload hele natten i stedet for at hvile sig. Adrenalinen pumpede simpelthen igennem kroppen på mig, imens alle termer og definitioner blev repeteret i turbotempo. En kendt og lidt uheldig bivirkning ved cramming. Jeg lyttede til bølgebrus og hypnose og lavede vejrtrækningsøvelser, men det blev ikke til mere end 2½-3 timers søvn. Generelt er det dog sådan, at cirkushesten glemmer alt om manglende søvn, så snart den dufter savsmuld, så egentlig bekymrer det mig ikke så meget. Men jeg glæder mig saftsuseme til at lade mig falde ned i dynerne i aften.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Morgenmad, der mætter: Røræg med rejer og forårsløg”

Skriv en kommentar

  1. Tak, hvor er I søde. Alt gik godt, er min fornemmelse. Phew, det er overstået. Det varer nok en rum tid, før jeg igen takker ja til et kursus som er normeret til 220 timer – ved siden af arbejdet!

    Svar