Smoothie med koldskål og jordbær

Hvis nu din familie levnede noget af den gode koldskål fra i går, kan resterne bruges til en lækker dessertsmoothie med jordbær. Jordbær og koldskål er jo en oplagt kombination, og det ses også med større og større tydelighed i kølediskene. hvor flere og flere af producenterne lancerer versioner af koldskål med jordbær. I min familie er vi heldigvis kun to, der kan lide koldskål (jep, pigerne!), og det gav jo mulighed for at lege med resterne derfra. Og det blev til den hjemmelavede laktosefri koldskål blendet med en håndfuld frosne jordbær.

En rigtig tøsesjus, som bør nydes på terrassen.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Smoothie med koldskål og jordbær”

Skriv en kommentar