Danske jordbær med råcreme

Så er det sommer! Det ved jeg, for i går spiste jeg danske jordbær med råcreme til dessert. Og det var lige så englene sang. De danske jordbær havde god smag allerede, og råcremen smagte som altid fremragende. Dette er min all time favorit LCHF-sommerdessert.

Faktisk kom det sig af, at jeg skulle lave børneispinde. Vaniljeis til den konservative dreng og hindbæris til den lidt mere nysgerrige pige. Til overs var en god portion råcreme af piskede æggeblommer, sukrin, vanilje og god økofløde. Og den passede jo lige til de danske jordbær, vi havde købt til dessert. Og det kan man jo ikke klage over.

Og nu er det endelig weekend. Efter hele min Kristi Himmelfart forsvandt i “Revision Weekend”, trænger jeg bare til at holde fri. Helt fri kan jeg dog ikke holde, for jeg skal stadig forberede mig til den kommende eksamen, men forhåbentlig kan jeg holde det til et par timer pr. dag. Og det er jo Pinse, solen skinner, og vi har tre dage fri. Og der kommer både fodboldkamp og Melodi Grand Prix! Jamen what’s not to like?! Og jeg leger med tanken om at skulle teste mine nye løbesko. Og hvis der er noget, jeg glæder mig til, så er det da det!

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

11 kommentarer til “Danske jordbær med råcreme”

Skriv en kommentar

  • Åh det ved jeg ikke lige. Men du kan se en masse af mine pandekageopskrifter her: Pandekager Måske kan du finde en, du kan lege videre med ❤️

   Svar
 1. Uhm – jeg vil ud og plukke store mængder jordbær i eftermiddag, og lave denne skønne dessert i aften :-) Tak for god inspiration som altid !

  Svar
 2. Monstercircus >> Jeg har lavet det her til aften, udelukkende på stevia, æggeblommer, vanillepulver og pisket fløde. Det smagte virkelig dejligt :) så det kan du sagtens.

  Svar
  • Jep, helt enig med Lisbeth, du kan sagtens bruge stevia. Men vær lige opmærksom på sødningsgraden, når du søder med stevia. De forskellige steviaprodukter, jeg har set, har vidt forskellig sødningsgrad. Også god pinse til dig :-)

   Svar
 3. det gjorde vi også mums det var godt vi fik dem med osted fløde. hmm råcreme har jeg aldrig prøvet at lave hvilket blandings forhold putter du æg og fløde ?

  Svar
  • Åh Osted fløde, det er gode sager! Denne råcreme var egentlig resterne fra en vaniljeis, jeg lavede. Jeg vil tro, jeg brugte 6 pasteuriserede æggeblommer til ½ liter fløde.

   Svar