Oksekødsfrikadeller med salat og pesto

Oksekødsfrikadeller var lige hvad jeg kunne overskue at lave.

Mærker I også, at appetitten daler, når det bliver varmt? I hvert fald appetitten efter store varme retter. Normalt har jeg behov for de tunge grøntsager (blomkål, broccoli, kål i alle afskygninger) til min aftensmad, men om sommeren kan jeg godt holde mig i salatgenren. Altså så længe der er (varmt) kødtilbehør, selvfølgelig.

Her er en lækker, nem anretning til aftensmad i disse dage, hvor det er stegende varmt udenfor. Oksekødsfrikadeller med salat og hjemmelavet pesto.

Det gode ved at have lækre, hjemmelavede pestoer, mayodressinger, aioli og den slags i køleskabet er, at du kan slippe afsted med at lave dødkedelig mad og dryppe lækker smag ovenpå. Det er også en fremragende måde at få mere af det gode fedt ind i kosten. Forudsat selvfølgelig at du ved hvilke fedtstoffer, der er brugt, og det ved du jo, når du har lavet det selv. ;-)

Oksekødsfrikadeller – og de fleste andre slags frikadeller – er altid et hit til børn, og disse er ingen undtagelse.

Oksekødsfrikadeller med salat og pesto

Oksekødsfrikadeller med salat og pesto

Udskriv Pin
|

Ingredienser

4 PERSONER

  • 600 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • friskhakket persille og mynte
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør farsen i en skål og form til kugler. Opvarm smør eller kokosolie på panden og steg frikadellern heri.
  • Server med salat og pesto til de voksne og kartofler og gnavegrønt til ungerne, og alle er glade!

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

En kommentar til “Oksekødsfrikadeller med salat og pesto”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?