Fiberrig kanelomelet

Kanelomelet smager sødt og dejligt og egentlig mest som en pandekage. Denne opskrift er ekstra fiberrig og god for dig, der synes, at du har brug for ekstra fibre men er ved at kløjs i det gode damebladsråd om lige at drikke et glas HUSK udrørt i vand? Så kan du i stedet putte fibrene i din morgenomelet. Det er længe siden, jeg har lavet den gode kanelomelet, som egentligt er lige så meget en morgenpandekage, som det er en omelet. Den er sød i smagen, hvilket er lidt uvant for mig, som normalt spiser salt morgenmad, men det er dejligt til en afveksling.

Men altså køn er den ikke! Smagen er til gengæld i toppen, og den mætter dejligt. På billedet vises dog kun en halv portion. Hvis man f.eks. skal træne om formiddagen, kan det være en idé at dele morgenmaden op i to og spise den ene del inden og den anden efter. Kanelomeletten smager fortrinligt efter et par timer i køleskab, så den er også glimrende at have med på farten.

Kanelomelet - lækker omelet med smag af kanel

Fiberrig kanelomelet

Udskriv Pin
|

Ingredienser

1 PERSON

  • 3 mellemstore æg
  • 1-2 spsk (laktosefri) piskefløde eller mandelfløde
  • 1 tsk sukrin+ (min blev ikke særligt sød så tilføj lidt ekstra, hvis du synes)
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 tsk HUSK/psyllium frøskaller
  • 2 tsk fint kokosmel eller mandelmel fra Funktionel Mad

Sådan gør du

  • Pisk æggene med sødning og krydderierne og tilsæt husk og melet til sidst.
  • Pisk så massen bliver sådan relativt jævn i det.
  • Steg i en god klat kokosolie eller smør som en omelet på panden. Server og spis!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

7 kommentarer til “Fiberrig kanelomelet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. mums en god variant – er i fuld vigør med at indtage dem med banan og en god klat creme fraiche på toppen.

    Svar
  2. Uhmmm – sidder og spiser kanelomelet med hasselnøddesmør og bananskiver. Det kan man vist kalde for luksusvarianten. :-)

    Svar
  3. Hej Jane,
    Den opskrift minder meget om mine proteinpandekager – som er den nye morgenmadsfavorit. Der er blot tilsat proteinpulver frem for kokos- eller mandelmel og indimellem lidt kokos (den alm.)
    Ha’ en dejlig fredag,
    – frk. sveske

    Svar
    • Jeg havde faktisk proteinpulveret fremme, men valgte at lade det stå. Jeg var ikke så sulten til morgen. God fredag til dig også, søde sveske :-)

      Svar
      • Også jeg har en morgenmad der minder om dette:-)
        4 æg, 4 spsk fløde, 2 spsk fiberhusk, 2 spsk mandel/kokosmel, lidt sødning, lidt salt og evt krydderier. Denne portion får jeg ni tykke amerikanske pandekager ud af, som lige giver 3xmorgenmad. Smager godt med hytteost og rabarberkompot. Og kan endda spises kolde med smør og ost – eller nøddesmør som snack.

        Svar