Tunsalat med bacon og avokado

Det går jo fremragende med at undvære mellemmåltiderne, men det sætter selvfølgelig lidt krav til mængderne af mad konsumeret ved måltiderne. Og i dag måtte jeg derfor endnu engang ty til konservesskuffen og fiske en dåse tun op. Og det kom der denne lækre salat ud af:

Tunsalaten var rørt med god mayo og en klat dijonsennep. Baconen havde den klare fordel, at den overdøvede smagen af tun. Genialt! Avokadoen på toppen var bare icing on the cake. Og salaten var fra Aarstiderne.

Juicen bestod af rester fra grøntsagsskuffen, dvs en persilledusk, lidt træt spinat, selleri, squash og en smule spidskål sammen med ½ økocitron. Smagen af persille og citron sammen var ret speciel, men den tror jeg godt,  jeg kan gå hen og blive glad for.

Dagens frokost markerer også, at læsningen er slut, og fridagen kan begynde. Jeg tror, jeg vil se, om jeg lokke familien en tur rundt om Damhussøen i stormvejret. Jeg er i øjeblikket mere inaktiv end jeg har været i de seneste mange, mange år. Og det passer mig bestemt ikke. But one is only human, og jeg har simpelthen for meget om ørene. Men det skal der snart laves om på.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Tunsalat med bacon og avokado”

Skriv en kommentar

 1. Lækker salat og lækkert med den grønne juice. Beundrer dig virkelig, at du kan kvitte mellemmåltiderne. Virkelig beundringsværdig livsstil, kæmper stadigt med at undvære kagerne, har du set Lena Béatrice’ kager. Må prøve din is en dag. Ha en dejlig fridag!

  Svar
  • Mange tak :) Det er på en måde dejligt befriende kun at spise tre gange om dagen. På den anden side sker det jo stadig at frokosten bliver for svag og jeg må indføre et mellemmåltid om eftermiddagen. Det er jo ikke meningen at man skal være sulten.

   Jeg har ikke set Lena Beatrice’s kager, men dem vil jeg da straks tjekke ud :-)

   Svar
 2. Jeg synes nu ellers, at dine indlæg oftest bærer præg af megen energisk og glad aktivtet. Heldigvis. Nogen gange, kan jeg faktisk slet ikke forstå, hvordan pokker du når rundt om det hele Jane! Familie, arbejde, motion, mad, blog, venner, ferier osv. Men jeg er jo for pokker også meget ældre ;)

  Jeg må indrømme, at kulden slår mig ud af den daglige rutine med en gåtur. Jeg gider simpelthen ikke, når det pis regner eller stormer! Men jeg burde jo! Suk!

  God fornøjelse rundt om Damhussøen :)

  Svar
  • Årh, tak for det, Lisbeth. Jamen, det er da bestemt heller ikke fordi jeg ligger på den lade side, men jeg er bare vant til at dyrke noget mere struktureret motion. Og siden min skinnebensbetændelse har jeg mest erstattet løb med yoga, og de to ting er altså bare milevidt fra hinanden.

   Og vi kom rundt om Damhussøen. Og engen med. 9 km i alt og jeg er nu træt og sulten. Må i gang med madlavningen :-)

   Svar
 3. Hej Jane

  Det lyder som om, du samler sammen til at lave ændringer i dit liv. Det bliver spændende at høre om.

  Jeg lavede en ret lækker lakseroulade med avocado og hytteost i går, hvor
  klumperne i hytteosten blendes ud, så hvis du stadig mangler inspiration til at få gang i hytteosten, kan du jo kigge ind:-)

  Kh Trine

  Svar