Lækker, cremet kokoslatte

Kokoslatte smager simpelthen forbavsende dejligt og det er en fin drik til dem, der virkelig bøvler med at slippe de store mælkedrikke som vi kalder kaffe latte og lign. Og helt enkelt for dem, der ikke tåler mælkeprodukter eller af andre grunde ønsker at undgå dem. Rund kaffesmag med sød og diskret kokossmag. Sådan er denne kokoslatte.

Når man skal lave en lækker kaffe latte med kokosmælk, er det helt afgørende for oplevelsen, at man finder en kokosmælk med god smag. Og ikke om jeg begriber, at der skal være så stor forskel på dem. Nogle gange kan man åbne en dåse og så gemmer der sig den fæleste grå masse deri med den tristeste kokossmag. Andre gange er der en dejlig hvid kokosmælk men diskrete noter af kokos.

Hvis jeg skal fremhæve nogle, der smager dejligt, er det især den Creamy kokosmælk fra Santa Maria. Det er den i karton. Änglemarks i karton er også virkelig dejlig og den er endda økologisk. Og så er der den dejlige Aroy-D, der vist kun fås i etniske købmænd eller i thai-supermarkeder.

Jeg er også vild med Irmas den økologiske men mest til Bounty, fordi den har den lækreste fede kokoscreme.

Nå men til denne kokoslatte brugte jeg:

Kokoslatte - lækker kaffe latte med kokosmælk

Lækker, cremet kokoslatte

Udskriv Pin
|

Ingredienser

1 PERSON

Sådan gør du

 • Bryg kaffen.
 • Lun kokosmælken - gerne i en Nespresso mælkeskummer. Det brugte jeg. Det gav dejligt mælkeskum, som du kan se. Du kan naturligvis også lune og skumme den på anden vis.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

49 kommentarer til “Lækker, cremet kokoslatte”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Haha, det ved jeg sgu ikke. Det er den mængde kaffe, du foretrækker at have i din kop/glas?

   2012 er virkelig længe siden. Jeg tror ikke jeg har drukket kaffe med kokosmælk siden.

   Svar
 1. Må lige kaste en anbefaling af et (for mig) nyt kokosmælk-produkt.
  Det kan købes i Coop:
  Kara – Lait de Coco
  Indhold:
  Fedt 18g
  Kulhydrat 1.7 (heraf sukker 1.6)
  Protein 1.7
  Fin og hvid – smager fremragende (helt i klasse med Santa Maria Extreme creamy).
  Fungerer upåklageligt i mælkeskummeren (fortynder med lidt vand og så skummer det så fint).

  Svar
 2. Hej

  jeg har brug for at vide hvor du køber den ekstra creamy kokosmælk da jeg får at vide Santa marias er taget af markedet????

  Svar
 3. Hej alle kyndige kaffe-kvinder – er vild med en latte og har nu vænnet mig af med at bruge skummet minimælk – (grundet kulhydraterne). Ville så forsøge mig med extra creamy kokosmælk, men jeg kan ikke få den skummet op – overhovedet! Har en håndskummer, som virkede upåklageligt til minimælken. Kan nogen gennemskue, hvad jeg gør forkert? Jeg har rystet kokosmælken, varmet den i mikroen og så skummet – men uden resultat. Ideer modtages med kyshånd!

  Svar
 4. Hejsa. Er der nogle LCHF hajer ;-) der har erfaring med, om man kan tåle den kost som gastric bypass opereret? Jeg har svært ved at tåle piskefløde i hvertfald men har ikke turdet kaste mig over LCHF efter jeg blev opereret. Og denne latte lyder lækker lækker ;-) tak for din lækre blog.

  Svar
 5. Pingback: Smoothielicious