Slovenien har fået en ny fan!

Hjemvendt fra Slovenien. Træt, bagstiv og med en fæl fornemmelse af forgiftelse i kroppen. For pokker, de drikker meget på de kanter! Tag en flaske hjemmebrændt finsprit og put en pære i flasken, og så kalder vi det pæresnaps. Skål! Og hjemmedyrket vin. Noget så sødt, at det skød mit blodsukker i smadder og andet så surt at det ætsede emaljen på mine tænder. Tappet direkte fra tønden. Jo, der var lidt af hvert i Slovenien.

Men udover alkoholen var der to ting, der væltede mig fuldstændig bagover. Det ene var den varme og imødekommenhed, vi blev mødt med. Slovenerne er et fantastisk folkefærd. Det andet var deres lands smukke natur. Jeg er jo byboer og kommer ikke så tit på landet, så jeg blev helt betaget af de åbne vidder, de brede marker og de grønne bjerge. Jeg er for træt til at fortælle mere lige nu, og derfor må I nøjes med billeder af den smukke natur. Og så vender jeg frygteligt tilbage med resten, når jeg begynder at føle mig som menneske igen.

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

3 kommentarer til “Slovenien har fået en ny fan!”

Skriv en kommentar

  1. Der er så dejligt i Slovenien. Vi havnede sidste sommer 2 dage i ljubliana, da vores bil gik i stykker. Jeg var bjergtaget, og skal med bestemthed på ferie i Slovenien, når ungerne ikke gider rejse med mere. Glæder mig til at se flere billeder :D

    Svar