Lørdag, lørdag, where art Thou?

Der forsvandt lige en lørdag fra mit liv…

Den startede egentlig i nat med endnu et par søvnløse timer midt på natten. Jeg er altså i overkanten stresset, når jeg vågner om natten og tænker på arbejde. Ikke godt, ikke godt. Jeg ved det godt. Det lysner om lidt… (sagde hun og rystede på hovedet og grinte lidt hysterisk.). Nå, men jeg kom derfor senere op end planlagt. Fik alligevel lavet yoga, selvom jeg ikke havde lyst, men jeg tænkte, at det nok var det, jeg egentlig havde brug for. Og så fik jeg lyst til stærk mad. Til morgenmad! Det gør jeg altså nogle gange. Så jeg spiste dette.

Omelet med pølser stegt med tabasco og creme fraîche dip med peberrod. Ikke dårligt, altså, men muligvis lidt mærkeligt!

Og så gik turen jo på kursus. Seks timers undervisning på engelsk i projektledelse. Kurset er et eMBA modul under Edinburgh Business School. Jeg er jo kommet med på et afbud, så jeg sprang direkte ind i modul 4. Det er ikke helt uproblematisk, vil jeg gerne afsløre. Så seks timer af min lørdag gik med dette i selskab med en britisk underviser og en flok kloge medstuderende.

Men… og nu kommer vi til det gode. Da jeg kom hjem, havde die Übermensch, aka ham jeg deler seng med, ryddet op, gjort rent, badet unger og vasket tøj. Der var andesteg i ovnen, og han foreslog af sig selv, at han ville hente Breaking Dawn på dvd til den trætte og hårdt prøvede hustru. Mig!! Er jeg lige en heldig kartoffel eller hvad? Jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene det… Men jeg er meget taknemmelig. Tak, jeg elsker dig, undskyld, tilgiv mig. Så er jeg vist dækket ind.

Andestegen, som er en gammel bankogevinst, er en del af spareprojektet, som PS: ikke går skidegodt her i huset. Men nu har vi da i det mindste fået tømt lidt ud i fryseren.

Og da den flove mand tog i Blockbuster for at købe (ikke leje!) teenagefilmen, fik han en række signerede postkort med i købet. Ææææj….

I’m in luuuurve…. (også lidt i Edward Cullen ;-))

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

7 kommentarer til “Lørdag, lørdag, where art Thou?”

Skriv en kommentar

 1. Bliver lidt misundelig med det indlæg… Jeg vil have mit ‘Übermensch’ (elsker den betegnelse, får mig til at smile hver gang, du omtaler din mand sådan) hjem! Heldigvis skal jeg kun vente til på søndag nu.
  – frk. sveske

  Svar
 2. Uh, jeg er igang med at tage en diplom i projektledelse, men heldigvis foregår undervisningen på dansk (synes, at det er mere end nok at en del bøger og artikler er på engelsk). Mit uddannelsesforløb foregår dog over 3 år, med et fag hvert semester, så der er tid til at fordøje og inddrage praksis fra jobbet (og uden at få for mange stress-reaktioner om natten – næsten altså).

  Held og lykke med studiet.

  Svar
  • Tak og i lige måde! Det er overraskende tung teori, det projektledelse. Og så er der en verden af forkortelser IPMA, OBS, SOW, CPM, PERT, etc… Bliver helt rundtosset ;-) Heldigvis er vores underviser, en midaldrende brite, god til at få det til at spille sammen med praksis. Men eksamen er 3 timers skriftlig på engelsk uden hjælpemidler. Say what?!

   Svar
 3. Glæd dig til filmen, sagde hende, der købte den den dag den udkom i DK. Følte mig total teenager da jeg gik igang, mens den 12-årige syntes hans mor var pinlig….

  Svar
  • Den er jo fantastisk ;-) Samme søde mand gik også i biografen og så den med mig så det var et glædeligt gensyn. Glæder mig til 2”eren og den store finale! Selvom jeg selvfølgelig også har læst bogen…

   Jeg har kun to problemer med den film: Hverken Bella eller Edward kan altså længere gå for at være 18 år. De ligner (er) jo voksne! Og så det med at Bella skal være så mager. Jeg kan være urolig for at det bidrager til det ideal om at kvinder skal have hulkinder og knogler stikkende ud fra skuldrene for at være smukke…

   Svar