Oopsies med hindbær

Jeg har længe villet forsøge mig med at lave oopsies med hindbær, og i weekenden fik jeg endelig tid.

Og det var simpelthen så vellykket. De blev helt kageagtige og køkkenet duftede skønt af hindbær og vanilje. Jeg tog udgangspunkt i opskriften på de søde kaneloopsies, og justerede den kun lidt.

Oopsies med hindbær

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Så lækre altså, med de små stykker af hindbær. Rigtig forårs-oopsies :-)

Oopsies med hindbær - et lækkert lille blødt brød uden kulhydrater

Oopsies med hindbær

Udskriv Pin
|

Ingredienser

9 stk

Sådan gør du

  • Del hvider og æggeblommer og pisk hviderne stive.
  • I en skål ved siden af, piskes æggeblommerne med philadelfiaosten, indtil klumperne er væk.
  • Herefter hældes alle de tørre dele i æggeblommemassen og piskes, indtil den er klumpefri.
  • Den nu tykke æggeblommemasse vendes herefter forsigtigt i de piskede hvider med en ske. Til sidst røres hindbærerne i.
  • Dejen har en mærkelig luftig konsistens, men det er helt normalt. Med en stor ske lægges små klatter på en bageplade med bagepapir, og pladen sættes i ovnen ved 150 grader i 30 min.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

22 kommentarer til “Oopsies med hindbær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Tak for gode inspirerende opskrufter. Har lige lavet oopsie med hindbær men udskiftede mandelmel med kakaofibermel. Lidt kageagtig mums mums. ?

    Svar
    • Hvor spændende! Jeg har endnu til gode at prøve det kakaofibermel men jeg må jo prøve det, nu du skriver sådan! :)

      Svar
  2. Kære Jane

    Jeg lavede netop disse i går aftes efter opskriften i din kogebog “Spis dig mæt & glad”. Jeg undrer mig lidt over, at der er salt i opskriften i bogen, men at du ikke har salt i opskriften herinde. Hvordan kan det være?

    Mine erfaringer i morges, da vi spiste mine oopies var, at 1 tsk. salt er for meget.

    Ellers skal der lyde et stort tak for de mange gode opskrifter :)

    Mvh.
    Anna

    Svar
    • Hej Anna
      Det er mig, der har været upræcis. Jeg har troet, at læseren selv ville vælge saltet fra, når vi bevægede os over i den søde ende af oopsie-genren. Saltet hører til i “natural-versionen”. Men jeg har fået flere henvendelser på den og forstår, at det burde have været tydeligere.

      Svar
      • Ville ønske man lige havde læst denne kommentar inden man gik igang med opskriften fra bogen.
        Mine nybagte oopsies ryger desværre direkte i skraldespanden, tror det er for meget salt uanset hvilken variant det er til :/
        Er ellers meget glad for mange af dine opskrifter, så måske man skulle prøve denne udgave næste gang :)

        Svar
  3. Hej!
    Flirter med en sukker-, og melfri kost og følger med på din blog…
    Tror du man kan lave een stor oopsie (sjovt navn btw) til f.eks en roulade? Tænker fyld af friske hindbær og flødeskum… :-)
    VH Cristina

    Svar
    • Jeg havde en kold med på kursus i dag, og den spiste jeg, imens de andre fik eftermiddagskage. Jeg følte mig faktisk ikke snydt. Det var en dejlig let eftermiddagskage :-)

      Svar
  4. Hej!
    Kan man mon erstatte mandelmelet med noget? Jeg kan ikke tåle mandler (eller nødder i det hele taget), så det duer ikke rigtig :(

    Og tak for en skøn blog – jeg nyder at læse med :)

    Camilla

    Svar
    • Hej Camilla
      Kokosmel kan helt sikkert bruges i stedet for, hvis du kan tåle det. Her tænker jeg mest på det fiberrige koksmel og ikke på det almindelige, men måske sidstnævnte også kan bruges, hvis der suppleres med ekstra HUSK.

      Svar
  5. MUMS Jane, de skal laves snarest – tror jeg har alle ingredienserne, så det er bare i gang ;-)
    Tak, for endnu en lækker opskrift til to try-listen ;-)
    God dag
    – frk. sveske

    Svar