Rørt makrel med rødløg og peberrod

Lørdag morgen, solen skinner og jeg har tømmermænd. Yrk! Wild West fredagsbar på artikelfabrikken i går. Fredagsbarer er farlige ved det, at man drikker en hel masse alkohol og ikke rigtig får noget at spise. Der blev godt nok bestilt pizzaer på et tidspunkt, men dem lod jeg passere. Jeg var hjemme før midnat, hvilket jo er fint, men stadig en lang fest, når festlighederne allerede starter kl. 15.30. Og jeg har altså en virkelig lille tolerancetærskel omkring alkohol.

Jeg vågnede i nat og var så dårlig. Sveden haglede af mig og jeg troede, jeg skulle kaste op. Enten det eller dø. Var helt grøn i hovedet af kvalme. Det var ikke kønt. Sov med en brækspand ved siden af mig resten af natten. Tak krop, fordi du skiller dig af med det, du opfatter som en forgiftning. Jeg indlægger lige mig selv til rekreation resten af dagen med masser af hvile, vand og god, sund og nærende mad og lang gåtur i solskin. Jeg måtte springe yogaen over i morges. Det ville have fået virkelig ulækre følger, hvis jeg havde vendt hovedet nedad lige der.

Men bacon kan jo som bekendt kurere mange ting, og derfor bestod morgenmaden af æg, bacon og gode oste. F.eks. en midsommerost fra Thise, som smagte dejligt. Og en god fransk landbrie.

Frokosten bliver også i det salte hjørne med en rest fra aftensmaden torsdag, hvor vi fik en lækker rørt makrelsalat.

Ungerne var godt nok ikke begejstrede. Drengebarn syntes, det smagte “piv-mærkeligt” og pigebarn syntes, den var stærk. De spiste derfor kun en halv rugbrød med makrellen og spiste leverpostejsmadder for resten. Well, well…

Rørt makrel med peberrod -lækker LCHF frokost

Rørt makrel med rødløg og peberrod

Udskriv Pin
|

Ingredienser

2-3 personer

  • 400 g varmrøget makrel
  • 250 g græsk yoghurt 10%
  • 1 rødløg, finthakket
  • spsk fintrevet peberrod (altså friskrevet, ikke købt revet)
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og hvid peber

Sådan gør du

  • Alle dele blandes med undtagelse af makrellen. Makrellen hakkes og blandes i resten, og den er klar til servering. Da vi fik den til aftensmad, fik de øvrige medlemmer af husstanden ristet rugbrød til,  mens jeg fik knasende kerneknækbrød. Og salat med en god oliedressing. Super nem aftensmad og et glædeligt gensyn til frokost.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Rørt makrel med rødløg og peberrod”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?