Madbanditten fylder år – gave til læserne!

Imens jeg nød solen ude i Thailand, fejrede Madbanditten i stilhed sin første fødselsdag. Første indlæg skrev jeg nemlig, dengang jeg kom hjem fra Thailand i februar sidste år. Læs det her.

Siden hen er der kommet masser af opskrifter til, i takt med at der er kommet flere og flere læsere. Og jeg er simpelthen så glad for mit lille hjørne af internettet, hvor jeg kan slå mine folder på godt og ondt og samtidig få masser af feedback fra verdens bedste læsere. For jow, det er I! :-)

Og fordi jeg er så heldig at have verdens bedste læsere, synes jeg også, at det er jer, der skal have en gave i anledning af dette jubilæum.

For hvis der slet ikke sad nogle på den anden side, ville det jo ikke være lige så sjovt at skrive.

Men da jeg ikke ejer noget, der er værd at give væk – andet end min krop og min sjæl og en del af begge har jeg allerede foræret jer, og resten har jeg lovet min familie, at de må få – så har jeg simpelthen måtte lægge hovedet i blød for at finde på noget.

Jeg spekulerede på, hvorfor det mon er, at I besøger min blog. Jeg ved, at en del af jer ryster lidt på hovedet af mine junkietendenser, når det kommer til sukker og mine forsøg på at holde det stads på en plads, så det ikke fylder hele mit liv, mens nogle andre af jer sympatiserer med mig på det punkt, fordi I har det præcis som jeg.

Men fælles for os allesammen, tror jeg, er lysten til og ønsket om at leve et sundt liv med masser af god mad. Vi er færdige med asketiske slankekure og tørre riskiks uden noget. Vi vil have rigtig mad. Mad som mætter os, som giver os energi dagen lang, og som tilfredsstiller os flere måder. Så derfor har jeg lavet…. tadaaaaah….

… et opskriftsarkiv til jer! Madbandittens bedste opskrifter. Samlet og rubriceret og alfabetiseret. Et samlet sted, hvor I kan lede efter inspiration til jeres næste måltider. Størstedelen af de opskrifter, der er publiceret her på bloggen, ligger nu også som særskilt side oppe i toppen af bloggen under titlen “opskrifter”. Og jeg lover selvfølgelig jævnligt at opdatere i takt med at nye opskrifter kommer til.

Var det en god gave? Det håber jeg, du synes. Hvis du synes, den var rigtig god, så del lige indlægget her nedenfor, så mange flere kan få glæde af det.

Tak fordi du læser med! :-)

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

21 kommentarer til “Madbanditten fylder år – gave til læserne!”

Skriv en kommentar

  • Hej Susan

   Det er såmænd bare introduktionen til det at samle opskrifterne under morgenmad, frokost, aftensmad etc. Altså selve opskriftarkivet, som der er her på bloggen. Det introducerede jeg åbenbart dengang i 2012, da dette indlæg blev skrevet :)

   Svar
 1. Tillykke med årsdagen … og sikke en fantastisk gave. Den vil jeg glæde mig til at gøre brug af. Det er altid en kæmpe fornøjelse at læse med på dig blog Jane – jeg elsker din ærlighed og passion for mad og sundhed. Tak fordi du er dig :-)

  Svar
 2. 1000 tak for den fine gave, sad lige og ønskede mig sådan noget i sidste uge, da jeg skulle finde en opskrift jeg havde set i et tidligere indlæg. Super nemt at finde rundt nu, og meget overskueligt :-) Og igen, et stort tak for din spændende og inspirerende blog, sætter stor pris på den, og ELSKER at der er en som forstår sundhed og RIGTIG mad. Bliver tit mødt med slæve blikke fordi jeg påstår fedt er sundt :-(

  Svar
  • Tak for den fine kommentar, Charlotte, jeg er glad for at du har glæde af opskrifterne. Jeg mødes også med skæve blikke, så derfor holder jeg mig faktisk tit helt uden for diskussioner af den slags, medmindre folk spørger mig direkte. Når folk rundt om bordet sidder der med deres “uha uha, vi må heller passe på fedtet” og flår skindet af kyllingen og smider det ud med benene, så bider jeg mig i tungen og passer min egen tallerken. Dem om det. Min mad smager bedre :-)

   Svar
 3. Tillykke med fødselsdagen :) Jeg henter ofte inspiration hos dig og nyder godt af din viden og kreativitet. Million tak :)

  Svar
 4. Tillykke – og tak.
  Sikke en dejlig gave her på en skøn solskinsdag.
  Indekset gør altså det hele meget lettere, når man vil prøve en af dine opskrifter.
  God dag.
  Mia

  Svar
  • Tak Mia. Håber du får gavn af opskrifterne. Det får jeg nemlig helt sikkert selv. I arbejdet med det faldt jeg over mange gode – og glemte – opskrifter, så jeg har en del repriser på vej :-)

   Svar
 5. Jeg er ny læser, men er allerede blevet inspireret og prøvet dine opskrifter. Det er skønt at måtte spise rigtig mad og fedt, når man ligesom mange andre, der læser med her, tidligere har været spist dårlige light produkter og gået en stor bue uden om fedt :-) Jeg synes dog stadig portionsstørrelserne er mit største issue.

  Tak for dine daglige indspark :-)

  Svar
  • Hej Laura,
   Tak – og velkommen til. Jeg er meget enig med dig i, at det er en kæmpe befrielse, når man går fra (med de bedste intentioner) at fylde sig med tilsætningsstoffer og e-numre (=lightprodukter), til pludselig at spise rigtig menneskemad. Jeg kan godt følge dig i at portionsstørrelser kan være et issue i starten, hvor man skal lære sin krops signaler at kende, men min oplevelse er, at det falder på plads henad vejen i takt med at appetitten også regulerer sig.

   Svar
 6. Kære Jane.
  Tak fordi du er en Madbandit. Din blog inspirerer mig helt ufatteligt, og jeg synes du skinner igennem som menneske. Bloggen giver mig en (til tider) tiltrængt reminder om, at jeg er på rette spor, når jeg bryder konventionerne ved ikke at spise på samme måde som mine omgivelser.

  Tak for skriverierne og tillykke med blogfødselsdagen. ;-)

  Svar
  • Hej Sofie
   Tak for din søde kommentar. Jeg er glad for, at du synes, du kan mærke, at der sidder et menneske på den anden side. Det synes jeg nemlig er vigtigt!

   Svar
 7. Tak Jane – for verden bedste blog og verdens bedste opskrifter! Du er en kæmpe inspiration for mig og en ufattelig hjælp i de perioder, hvor sukkerfjævlen sætter sine klamme kløer i mig :-)
  Tillykke med bloggens fødselsdag – glæder mig til at følge dig i år 2 også!
  Kh

  Svar