Godmorgen 2012 med 10 gode nytårsforsæt

Der er to fordele ved at være kvalmeramt og have det fuldstændigt elendigt d. 31. december. Den ene er, at man bliver temmelig munter af at drikke et glas bobler til Dronningens nytårstale, fordi man indtil da kun har indtaget flydende kost. Den anden er, at man kan vågne 1. januar og synes, at man har det fuldstændig fremragende. Og sådan har jeg det. Jeg har det fuldstændig fremragende (hun er sikkert stadig fuld), og det er sørme ikke, fordi jeg sparede på noget i går. Næ, næ, da først det første glas bobler var indtaget, forsvandt al kvalme som dug for solen, og jeg kunne både spise kammuslinger og resten af den uhørt lækre 4-retters menu og indtage store mængder ufattelig god vin. Herligt!

I går kom jeg vist til at love noget med en nytårstale. Og det er jo, fordi jeg elsker at gøre status over året, der er gået. Men nu hvor vi har krydset tærsklen til det nye år, synes jeg ikke, det giver særlig meget mening at kigge tilbage. Jeg vil bare sige, at 2011 faktisk var et fint år i mit liv. Måsken oven i købet et, jeg vil huske. Men lad os da i stedet se fremad. Hvilket år bliver 2012? Hvad er mine håb og drømme for dette rene og uspolerede år?

Nytårsforsæt er næsten altid en glædesløs forestilling. Man vil være slankere og sundere og helst egentlig bare en bedre version af sig selv. Og det bliver hurtigt lidt kedeligt, altså. Hvilket sikkert også er årsagen til, at man sjældent overholder dem særligt længe. Jeg har ét rigtigt nytårsforsæt. Plus de løse. Og dem vil jeg gerne dele med jer,

På et tidspunkt flirtede jeg lidt med kernesund familie, og det bedste, jeg tog med mig derfra, var inspirationen til at forsøge mig med lidt positive affirmationer. Jeg er jo ikke ligefrem et sprudlende positivt menneske, nogle mener oven i købet, at jeg er lige vel hård ved mig selv, og det er sikkert ikke helt forkert. Men i det meste af 2011 har jeg faktisk øvet mig på at blive lidt mildere ved mig selv. Påskønne de gode ting, jeg gør og tilgive fejltrinene. Hver aften, når jeg går i seng, tager jeg lige et øjeblik, hvor jeg lader disse ord løbe igennem tankerne: TAK – JEG ELSKER DIG – UNDSKYLD – TILGIV MIG! Så kommer man lissom hele vejen omkring dagen. Det er en god vane, og den har jeg ikke tænkt mig at slippe. I stedet har jeg tænkt mig at gøre det samme rettet mod min mand. Der er ikke mange dage, hvor jeg ikke kan finde noget at takke ham for, og der er nok heller ikke mange dage, hvor jeg ikke kan finde noget at bede om tilgivelse for. For han er faktisk noget nær verdens bedste mand, og det har jeg nok ret meget tendens til at tage for givet. Og det skal man ikke. Så TAK – JEG ELSKER DIG – UNDSKYLD – TILGIV MIG!

Det var det store nytårsforsæt. Og så er der de løse…

Nytårsforsæt 2012

1. Spise mere bacon. Det, synes jeg, bør være punkt 1 hos de fleste.

2. Drikke mig fuld oftere. Feste mere.

3. Råbe mere (men ikke af min familie). Være vred, når jeg er det. Vende vreden udad i stedet for indad.

4. Elske mere (ja da!)

5. Skrive mere. Helst noget vedkommende.

6. Prøve nye ting. Udfordre mig selv. Kaste mig selv derud, hvor jeg ikke har noget sikkerhedsnet (og her tænker jeg i lidt andre baner end min selvdestruktive flirt med sukker). Live a little, for fanden! Jeg bliver 35 i år. Ikke 65.

7. Meditere mere (aarh hva’?). Jow, for meditation er altså ikke så dumt. Og slet ikke, hvis man er interesseret i at komme lidt tættere på sig selv.

8. Spise pizza oftere (også selvom det er med blomkålsbund).

9. Invitere nye mennesker ind i mit liv.

10. Få rengøringshjælp

Hvad siger I så? Var det ikke en fremragende finurligt sammensat liste over løst og fast? Jeg synes, det er de bedste nytårsforsæt, jeg nogensinde har haft. Nogle af dem bliver oven i købet helt nemme at overholde.

Rigtig god første dag i det nye år!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Godmorgen 2012 med 10 gode nytårsforsæt”

Skriv en kommentar

  1. Åhh jo det er virkelig skønne nytårsforsæt. Jeg bliver da helt rørt, når du skriver om og til din mand :-)
    Skal du i gang med at råbe mere og udfordre dig selv, så kan jeg varmt anbefale noget bioenergetik eller TRE. TRO MIG det er meget grænseoverskridende de første gange, men utrolig virksomt.
    Og ja lad os blive endnu bedre til at elske os selv – det fortjener vi da ;-) Er du til flere affirmationer, så må jeg lige anbefale Louise L Hay.
    Rigtig godt nytår kære Jane :-)

    Svar