Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Gæstemad » Nytårsmenu

Nytårsmenu

29. december 2011 af Jane Faerber 8 kommentarer

Om lidt er det nytår. Med årene er jeg kommet til at holde af årets sidste aften. Jeg inviterer altid gæster, og i år er ingen undtagelse. Vi bliver fire voksne og 3 børn, så selskabet er overkommeligt. Børnene, som er hhv. 1 år og 6 år får egen menu og spiser deres mad sammen med de voksnes forret. Herefter lægges ungerne i seng og de voksne spiser videre i fred og fordragelighed.

 

Menuen er ikke 100 % på plads, men det bliver noget i denne retning:

 

Velkomst til nytårstalen
Soyamandler og hvid pizza en miniature
Vin: Cremant de Bourgogne

 

Forret
Stegte kammuslinger med wasabimayo og citrusmarinerede sukkerærter
Vin: Sancerre

 

Hovedret
Intervalstegt kalvemørbrad med valgfri rossini*, dampede asparges, sellerifritter og trøffelsauce
Vin: Santenay Premier Cru

*Rossini er et udtryk for, at man lægger et stykke foie gras oven på kødet. Jeg spiser ikke foie gras. Delvist af etiske hensyn.

 

Mellemret
Udvalg af lækre oste med honningristede valnødder
Vin: mere Santenay eller evt. en Amarone

 

Dessert
Raw chokoladekage med hindbærcoulis
Vin: Uafklaret

 

Senere
Kaffe og avec og hjemmelavede marcipan og nougatchokolader

 

Hvad er der på menuen hjemme hos jer?

 

 

Mere energi og vægttab uden sult?

Giv Keto et ærligt skud i 4 uger og mærk selv, hvor godt det føles at have en fedtforbrændende krop🔥

Start her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • Raw chokoladekage - fyldig og intens chokoladesmag med 100% naturlige ingredienser. Opskrift her --> Madbanditten.dkRaw chokoladekage
  • Oste - inspiration til lækre oste til ostebordetOste – inspiration til lækre oste til ostebordet
  • The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?The Skinny on Obesity 2: Hvad er problemet med sukker?
  • S+ABILITY armbånd

Skrevet i: Alt det andet, Gæstemad

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Bibi skriver

    30. december 2011 kl. 14:26

    Shit det lyder lækkert, er helt ked af vi ikke kommer 🙂 Jeg kende rikke vinen, men vores menu er

    Forret
    Gravad krondyr med sødlig tranebær/hindbær kompot, friséesalat og korianderyoghurt
    Hjemmebagt brød og økologisk, saltet smør.

    Mellemret
    King Crab mille feuille; krabbekød rørt med økologisk creme fraiche og citron, serveret på frisk salat med granatæble og let syrlig krabbesirup

    Hovedret
    Dansk oksemørbrad fra Himmerland med kartoffel flan, kraftig trøffelsauce, sauté af skovens vilde svampe, bagte rødløg og spinat

    Dessert
    Marcel chokoladekage med mandel-nougatine og hyben-jordbær coulis

    Midnat
    Friskbagt kransekage.

    Godt nytår, Bibi 🙂

    Svar
  2. Rikke skriver

    29. december 2011 kl. 22:41

    Det staves nok Tokai kommer jeg til at tænke på

    Svar
  3. Rikke skriver

    29. december 2011 kl. 22:38

    Som du ved ligger mit køkken i ruiner, så der er ikke plads til de store udskejelser. Jeg tror vi går efter kolde anretninger af en slags. Vi er bare os to voksne og børnene, så det betyder alligevel mindre.

    Men jeg ser at du mangler dessertvin. Vi fik en guddommelig Tokay til jul (vi er utradionelle og spiser kejseræbler: bagte æbler med marcipan i hullet og hertil flødeskum) Tokay’en er god til chokoladedesserter synes jeg

    Svar
  4. Charlotte Rasmussen skriver

    29. december 2011 kl. 13:01

    Åhh det lyder godt!!
    Vi er slet ikke på plads med menuen endnu – det bliver engang i morgen. Vi skal være hjemme og jeg krydser fingre for, at vores ven fanger en masse torsk i dag, så vi får torsk med grønne dampede asparges og fiskesennepsovs – det fik vi sidste år, og det var så MUMS!!

    Svar
    • Jane skriver

      29. december 2011 kl. 13:03

      Nytårstorsk, selvfølgelig!

      Svar
  5. Henriette skriver

    29. december 2011 kl. 12:16

    Hey jeg kommer forbi hos dig 😉

    Hos os skal vi ha blinis ( til mig bliver det nok en boghvede/speltFRI version i år 🙁 )
    Med røget øko laks – cf 38 % og rødløg- kinarejer med rosapeber til tøsebarnet.
    Tør champagne som vi tog hul på til dronningen 😉

    En Angus culotte. tilbehør ikke lagt fast men sikkert en sprød grøn salat og nok en af mine syndige sauce- måske portvin baseret.

    dessert
    Min søster står for den – så den er næppe sukkerfri men det tager jeg med 😉
    Men da en af gæsterne er sukkersyg så plejer det ikke være hysterisk sødt.

    Senere vi har rigelig hjemmestøbt chokolade og lækker madeira vin så mon ikke vi står igennem 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      29. december 2011 kl. 13:01

      Du skal være velkommen 🙂
      Jeres menu lyder da sørme heller ikke værst. Røget laks og cf 38%. Åh, så englene synger 🙂

      Svar

Trackbacks

  1. Nytårsmenu 2014 siger:
    30. december 2013 kl. 10:57

    […] NYTÅRSMENU 2011 […]

    Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler