Dagen derpå og vejen videre

Sprang vi lige lørdag over? Ja, det gjorde vi vist. What a complete waste of a day! Jeg var i undtagelsestilstand det meste af dagen. Vågnede op ved 8-tiden på hotelværelse på Vesterbro. Det lyder måske lidt dodgy, men det var sådan set aftalen. Det er et levn fra gamle dage, da ungerne var helt små, og det var umuligt at sove længe herhjemme. Nu er det sådan, at gemalen skaffer mig et hotelværelse, når jeg skal være fuld. Well, ikke hver gang, men sådan julefrokost og sommerfest-agtigt. Og det er da lidt en luksus at kunne få lov at vågne dagen derpå uden straks at skulle tage stilling til, hvem der er bedst til karate af kineserne, japanerne og koreanerne! Jer, der har prøvet at have spørgelystne 6-årige i huset, kan med sikkerhed genkende den situation.

Så jeg vågnede kl. 8.00 og blev helt forskrækket, da jeg så mig i spejlet. Makeuppen sad der stadig, og håret, som havde været fint krøllet aftenen før, stod nu bare mærkeligt ud til alle sider. Efter en gang bacon og æg i Scandics morgenmadsrestaurant tog jeg hjem. Her lagde jeg mig på sofaen, hvor jeg blev liggende hele dagen, imens jeg spiste chips og så Orla Frøsnapper to gange. Why? Sådan var omstændighederne. Hver gang jeg forsøgte at rejse mig, blev jeg svimmel, så det virkede som det sikreste træk bare at blive liggende, indtil det blev sengetid, og jeg kunne rykke ovenpå og sove videre.

Men det var en god fest. Med undtagelse af at maden var ringe og vinen i samme kategori. Men jeg blev lynhurtigt hønefuld takket være min bordherre, som sørgede godt for mig. Dansede lidt. Talte ikke med nogen fra ledergruppen, så vidt jeg husker,  og tog taxa hjem. Glemte at drikke vand og alle de andre gode råd, jeg havde stillet op for mig selv her, men pyt nu med det. Det er kun julefrokost en gang om året.

Temaet var galla, og jeg var dullet helt op med guld og glimmer og krøller i håret. Yndigt. Dette er førbilledet og står dog i skarp kontrast til efterbilledet, som jeg vil skåne jer for.

 

 

Og hvad så nu? Ja, nu er det søndag, og jeg er helt øm og stiv i kroppen af ikke at have bevæget mig i går. Så en løbetur er nok på sin plads. Og så skal jeg vel også videre med programmet for de 100 pushups og de 200 situps. Noget, som jeg oplever bliver mere og mere rædsomt for hver gang. Til trods for at jeg synes, jeg kan mærke, at særligt de slappe arme, langsomt bliver stærkere.

Ellers består udfordringen herfra nu i at rette kursen lidt ind. Der har været slingrekurs på madsiden i en rum tid og en dagsdiæt bestående af chips indtaget liggende siger vel egentligt det hele. Så fokus er nu på rigtig mad, som kroppen kan genkende og på blodsukkerstabiliserende kost. Og mon ikke der også snart skal laves sunde julegodter til ungerne. Jeg tænker noget i retning af lækre pebernøddekugler… uhm!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

3 kommentarer til “Dagen derpå og vejen videre”

Skriv en kommentar

  1. Uha Jane jeg føler med dig – jeg lå samme sted som dig hele søndagen og har været svimmel det meste af ugen. Det er lige før jeg siger den klassiske sætning; jeg gør det aldrig mere!!!

    Svar
  2. Jamen så er det da godt, at der er andre, der har haft stor glæde af dine gode råd :-)
    Jeg overholdt (næsten) dem alle, da jeg var til årets julefrokost i går, og jeg tror ikke, at jeg dummede mig nævneværdigt. Jeg er også nogenlunde frisk i dag. Så hvis det er nogen trøst, så virkede de! Du skulle prøve næste år ;-)

    Svar