Beef melt med avokado

En lækker lidt tilfældig frokost blev til, da jeg efter en lang løbetur, kom hjem til et køleskab uden frokostegnet mad. Og jeg magtede bare hverken flere æg, tun eller anden konserves, så jeg valgte luksusløsningen og tog hul på en pakke oksekødsstrimler og stegte dem. Til sidst lagde jeg et par skiver af den gode Jarlsberg Emmentaler (seriøst, de nordmænd giver altså både schweizerne og franskmændende baghjul i at lave emmentalere!), og serverede det hele med lidt grøntstænger og en avokado i skiver.

Det synes jeg var en i orden frokost!

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

0 kommentarer til “Beef melt med avokado”

Skriv en kommentar