Søde kaneloopsies

Kaneloopsies er perfekte som et lille sødt men mættende eftermiddagsmåltid og hvis der er noget, jeg har spist meget af i mit LCHF-liv er det altså disse.

Oopsies er jo en slags lidt mærkelig LCHF erstatning for brød. De består primært af æg, philadelfiaost og HUSK og hvad man så ellers vælger at tilsætte af ost, nøddemel eller frø. En af mine favoritter er en lidt sødere version med mandelmel, sukrin, kanel og kardemomme. Det er næsten kageagtigt og er genialt til at have med på arbejdet til eftermiddagsmåltidet.

De ser jo ikke vanvittigt interessante ud, men de er faktisk rigtig udmærkede. Og så kan de fryses. Jeg plejer at lægge dem i fryseren med madpakkepapir imellem, for så kan jeg lige tage en ud om morgenen og tage med mig på arbejde, hvor den får en tur på brødristeren, inden den ryger indebords.

Opskriften har jeg bragt flere gange, men her kommer den igen.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Søde kaneloopsies - brød uden kulhydrat

Søde kaneloopsies

Udskriv Pin
|

Ingredienser

Kaneloopsies – 6 stk

Sådan gør du

 • Del æggene og pisk æggehviderne stive. I en anden skål pisker du blommerne sammen med philadelfiaen og tilsætter resten af ingredienserne. Til sidst vender du æggeblommeblandingen i æggehviderne og klatter dejen ud på en bageplade med bagepapir. Selvom dejen er lidt flydende, lægger den sig i små pandekager. Bag dem i ovnen i 30 min. ved 150 grader.
 • Voilà!

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

8 kommentarer til “Søde kaneloopsies”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Oopsies in the making… Har aldrig prøvet før, men nu har jeg lavet dobbeltportion – nogle med kanel andre med lakridspulver (!!) og en plade plain… Venter spændt… :) Tak for en helt fantastisk blog – jeg er fan :) Knus

  Svar
 2. Jeg har aldrig prøvet at lave dem søde.
  Det skal da prøves i den her kolde tid.
  Sidste gang var jeg doven og smurte på dejen ud på en plade-skar i firkanter efter de var bagt.
  Jeg synes den oprindelig manglede struktur og er begyndt at putte langt mere mandel/kokos el mel i.

  Svar
  • Hejsa jeg har først lige opdaget denne side og sikken en gang inspiration.
   Jeg kommer 2-3 spsk proteinpulver i Mine oopsies så mætter de fint.

   Svar
   • Hvis du kommer FiberHusk i (som nævnt i opskriften) mætter de faktisk også udemærket. Det er i øvrigt godt med de ekstra kostfibre, da man kan være tilbøjelig til ikke få nok af dem i kosten.

    Svar
 3. Fantastisk, Jeg havde helt glemt Oopsies. Tak for super god inspiration. Jeg følger med hver dag ;)
  Jeg skal vist hjem og bage til fryseren!

  Svar