Torvehallerne

I lørdags besøgte jeg Torvehallerne for første gang. Næste gang besøger jeg dem på en hverdag. Der var propfyldt med folk, og det var svært at komme frem og tilbage. Men stedet er imponerende. Meget imponerende. Det er som et luksuriøst overflødighedshorn af specialvarer. Og det er jo alletiders, men jeg ville faktisk hellere have et marked, hvor man kan tage hen og handle ind. Et anvendeligt marked. Det er bare ikke så tit, at jeg har brug for at kunne købe Agnes Cupcakes, specialimporterede croissanter fra Frankrig og XOCO chokolader på samme dag. Men imponerende og inspirerende, det var det bestemt.

Lidt stemning fra dagen…

 

Mmmh… gode oste

Gårdbutik, bemærk fløden med 48 %!

Ost…

Friske fisk

Mandeltærte

Fudge i alle verdens afskygninger

Cupcakes

Nuts

Summerbird Hallweenflødebolle med lakridsskum (jeg var SÅ fristet!)

Fokuserede i stedet på græskarret…

Lækker the i flotte dåser

Wheat grass…

Udstilling

Franske specialiteter

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

2 kommentarer til “Torvehallerne”

Skriv en kommentar

 1. Det er sjovt at du skriver det- for det var netop min søsters kommentar
  at der manglede mere hverdagsvarer -flotte grøntsager etc.
  Men jeg tror du alligevel at jeg smutter forbi i næste uge når jeg alligevel skal til KBH.

  Svar
 2. Jeg synes, det ser meget dejligt ud! Har stadig ikke været et smut forbi, og har lidt dårlig samvittighed over det, for jeg har været en af dem, der har skreget op om, at København manglede netop sådan et sted.
  Nu glæder jeg mig rigtig meget!

  Svar