Oksekød i pikantostsauce

Så stod man der og skulle lave mad i går, og så var køleskabet ved at være halvtomt. Altså, hvis der er nogen, der kan fortælle mig, hvor al den mad forsvinder hen, så vil jeg være meget taknemmelig. Nåmmen, tilbage stod jeg med en pakke oksekød i tern, en rest laktosefri piskefløde og en halv pakke pikantost fra søndagens brunch. Og det blev såmænd så til oksekød i pikantostsauce. Jow, jow :)

Det ser egentlig ikke særligt lækkert ud på billedet, men det var faktisk okay. Kødet blev sauteret i smør og hvidløg og overhældt med fløden og pikantosten. Jeg tilføjede lidt forskelligt henad vejen, lidt tørret skalotteløg, lidt bouillon og lidt salt og peber. Det simrede i 20-30 min. imens jeg lavede perleplader med 2 x 5 årig. Tilbehøret blev markchampignoner med hvidløg og persille.

Dagen i dag står igen på hjemmearbejde, hvilket er rart, men desværre glipper det med koncentrationen (jf. blogopdatering!). Det skyldes dels, at blogopdatering er sjovere end det EU udbud, jeg skal besvare + at besvarelse af EU udbud ikke ligefrem er min spidskompetence.

Men man kan jo lige så godt gøre det lidt hyggeligt for sig selv, når man sidder hjemme og arbejder, og det er jo efterår nu (selvom tapetet på væggen stadig signalerer forår), hvilket betyder, at det må være tid til levende lys. Yay!

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

0 kommentarer til “Oksekød i pikantostsauce”

Skriv en kommentar