Laksesalat med springløg

Hver gang vi spiser laks til aftensmad, sørger jeg for, at der er en filet til overs. Ikke fordi en kold laksefilet er specielt indbydende dagen derpå, men fordi man så kan lave en superlækker laksesalat.

Jeg har bragt opskriften før, og dybest set er det jo bare laks i mayo, men det, som giver den gode smag, er blandingen af den ferske og den røgede laks.

Laksesalat med springløg

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
10 min

Ingredienser

 • 50-100 g laksefilet tilberedt fx en rest fra gårsdagens aftensmad
 • 100 g røget laks
 • 3-4 spsk mayonnaise jeg kan bedst lide Hellmann’s i øjeblikket
 • 3 forårsløg snittet i små stykker
 • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

 • De to slags laks skæres i små stykker eller tern og blandes med resten. Nam nam!

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

5 kommentarer til “Laksesalat med springløg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hvis du/I har en Irma i nærheden kan jeg varmt anbefale Irma’s egen ægte mayonaise. Den ikke økologiske model indeholder bl.a. rapsolie og øko-æg og intet sukker. Økovarianten er med at i øko og også uden sukker. Smager fortrinligt ;-).

  Svar
 2. Hej Rikke – det ignorerer jeg ;-)
  Jeg skiftede fra Rømers gode økomayo til Hellmann’s fordi jeg fik nok af smagen fra solsikkeolien. Alle mayoer tror jeg indeholder enten lidt sukker, honning eller hvedesirup. Medmindre man laver den selv. Hellmann’s indholder 1,5g sukker pr. 100 g, og det lever jeg så med,.

  :) Jane

  Svar
 3. Hej Jane.
  Jeg har et spørgsmål ang Hellmann’s Mayo..
  Hvad med det tilsatte sukker og tilsætningstof der er i produktet?
  Hilsen Rikke

  Svar