Frokostpizza og kokosyoghurt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi forsøger at få tømt lidt ud i fryser og skuffer og skabe i håb om at kunne holde madbudgettet nede i en periode. Derfor sammensættes maden i øjeblikket efter hvad der lige findes indenfor disse rammer.

Frokosten i går endte med en frokostpizza à la LCHF. Den så ikke ud af meget, og jeg var da også lidt betænkelig, idet jeg lige havde løbet en tur og var kampsulten og syntes, at maden på tallerkenen burde fylde mere. Men den lille frokostpizza holdt mig alligevel mæt i over 4 timer. Kort sagt var det en oopsie bagt med lidt havremel som bund, et tykt lag peccorino og nogle skiver chorizo. Set i bakspejlet slår det mig lige, at jeg helt havde glemt tomatsaucen. Hmm… men den smagte nu fint uden.

Om eftermiddagen blev jeg inspireret af Helen, den kernesunde nordkvinde til at forsøge mig med kokosyoghurt. Det foregik ved, at jeg rørte en dåse kokosmælk, der havde været på køl sammen til en tyk masse og tilføjede lidt citronskal og citronsaft. Sammen med nogle hindbær fra frost, blev det nærmest is-agtigt. Ovenpå dryssede jeg et lækkert hørfrødrys lavet af hørfrø malet i kaffemølle blandet med kanel og kardemomme. Det var et dejlig eftermiddagsmåltid.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

3 kommentarer til “Frokostpizza og kokosyoghurt”

Skriv en kommentar