Godmorgen lørdag

Første arbejdsuge er overstået, og jeg er den heldige vinder af ikke at være blevet helt færdig med et kundeprojekt, som skulle have været afleveret i går. Jeg har allernådigst fået udsættelse til mandag kl. 12, og for at det kan nåes, skal min del gøres færdig i løbet af weekenden. Meget utilfredsstillende. Til mit eget forsvar skal nævnes, at jeg fik overdraget opgaven torsdag kl. 15.40, så jeg har ikke rigtig haft en chance for at planlægge bedre. Men det skal ikke have lov at ødelægge min weekend, og derfor har jeg sat timer af til det i morgen søndag, imens det ene barn er i biffen med sin far og det andet barn er til børnefødselsdag. Så i dag er fridag for alle pengene.

Og det gode ved overarbejde er, når man så husker at tage timerne tilbage på et andet tidspunkt. Denne del er normalt ikke min stærke side, men det har jeg tænkt mig at ændre på. Jeg starter allerede mandag, er planen, hvor jeg om eftermiddagen skal have en afstressende NADA-behandling hos Charlotte. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Weekenden byder på en lille del træning og en stor del vasketøj. Timerne, jeg har tilbragt i mit eget hjem i ugens løb, har været få, så vasketøjskurven er ved at gå over sine bredder. Normalt bruger jeg hjemmearbejdsdage til at få holdt den lidt nede, og jeg har da også prøvet at lægge nogle hjemmearbejdsdage ind i min kalender, men jeg når hen i uge 38, før jeg rammer en mødefri dag. Til gengæld skal jeg en del til Jylland i den kommende tid, og det må jeg se, om jeg kan få gjort noget godt ud af.

Nå, men min lørdag morgen startede med et barn, der skulle tisse kl. 5.50. Barn faldt herefter i søvn igen og sov til 7.30, imens jeg lå med øjne så store som tekopper. Great!

Som formildende omstændighed lavede jeg nogle gode karryæg med chorizo. Klart anbefalelsesværdige. Karryen ristes kort i kokosolie og æggene slås ud over. Chorizoen får en hurtig tur på panden og lægges oven på spejlæggene, som får en hurtig tur på begge sider.

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

En kommentar til “Godmorgen lørdag”

Skriv en kommentar

  1. Håber du blev færdig med opgaven i dag.
    Jeg glæder mig til at se dig i morgen og give dig masser af de-stress – det lyder det som om, du rigtig trænger til :-)

    Svar