Hvid fisk med grøn salsa

I går fik vi lækker mørksej med salsa verde, taboulé og råkost. Og det var virkelig lækkert.

Særligt den grønne salsa har skrevet sig direkte ind i mit hjerte som et genialt fedtholdigt tilbehør til mager fisk. Eller kød selvfølgelig, men den gik fremragende sammen med den hvide fisk.

Hvid fisk med grøn salsa

Hvid fisk med grøn salsa

Udskriv Pin
|

Ingredienser

HVID FISK MED GRØN SALSA – 4 personer

  • 600 g fisk, fx mørksej
  • salt og friskkværnet peber

Grøn salsa

  • 100 g rucola
  • skal og saft fra 1 stor øko-citron
  • 2 fed hvidløg
  • 1-1,5 dl koldpresset olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

TABOULE

  • 1 agurk, skåret i tern
  • 3 tomater, skåret i tern og drænet
  • 1 rødløg, fintsnittet
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • 1 lidt mindre håndfuld friskhakket mynte
  • 0,5 dl olivenolie
  • saft fra 1 lime

Sådan gør du

HVID FISK MED GRØN SALSA

  • Opvarm ovnen til 170 grader.
  • Læg fisken i et smurt fad og steg den i ovnen i ca. 30 minutter eller til den er gennemstegt.
  • Hæld alle ingredienserne til salsaen i blenderskålen, der hører til stavblenderen, og blend til du har en dejlig grøn sovs.

TABOULE

  • Bland alle ingredienserne i en skål.

Jeg var i råkosthumør, så jeg lavede en stor portion, så jeg også har til frokosten i denne uge. Frokostleverandør på jobbet holder ferie, og jeg må have madpakke med.

Den eneste Low Carb/Keto-kogebog, du behøver!

Få fornyet inspiration og opskrifter til dit Low Carb/Keto-liv.

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Læs mere her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Hvid fisk med grøn salsa”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?