Smoothie med sommerbær og frisk mynte

Ude på Frederiksberg ligger en grønthandler, som jeg engang hørte omtalt som “myntepusheren”. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig og gik derind, og udover at butikken er lækker og appetitvækkende, så har de simpelthen de lækreste mynteduske. Jeg stikker altid indenom og køber en dusk, hvis jeg er i nabolaget. Og det var jeg i går.

smoothie frisk mynte

Jeg bruger mynten i min aften-te (kamille med masser af mynte), i salater og nu også i smoothies. Jeg kastede nemlig en lille håndfuld i superblenderen sammen med de øvrige ingredienser og ud af det, fik jeg den lækreste, friske, delikate morgensmoothie.

smoothie

 Indlægget indeholder affiliatelinks.

Smoothie med sommerbær og frisk mynte

Udskriv
1 person
|

Ingredienser

 • 60 g solbær
 • 50 g blåbær
 • 2 spsk kokosolie
 • 1 bæger pasteuriseret æggehvide
 • 1 spsk ærteprotein
 • 1 tsk sukrin
 • Skallen fra ½ økocitron
 • 1 lille håndfuld frisk mynte
 • 1 dl mandelmælk

Sådan gør du

 • Blend alle delene sammen.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

3 kommentarer til “Smoothie med sommerbær og frisk mynte”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg laver ofte bare en hurtig lækker smoothie med: Frosne bær, kokusmælk, græsk yoghurt og banan – og evt. lidt flydende sukrin. Hvad tænker du indholdsmæssigt om det?
  Vil det være godt at tilføje proteinpulver?

  Svar
  • Det lyder udmærket, synes jeg. I stedet for proteinpulver vil jeg hellere spise et æg eller to ved siden af. Jeg bliver ikke lige så mæt på smoothie, som jeg gør på en morgenmad på protein/fedt men om sommeren bytter jeg ind imellem morgenmaden ud med smoothie alligevel, fordi det er en så dejlig frisk start på dagen. Men så snart jeg oplever at sukkertrangen kommer snigende om eftermiddagen, er jeg tilbage på æg, fedt og grønt til morgen :-)

   Svar
   • Tak for svar :-)
    Så skal jeg vist godt nok til at passe lidt på med de smoothies, for jeg synes godt nok, at jeg døjer med sukkertrang for tiden..

    Svar