Fransk rôtisseriekylling (eller i hvert fald rôtisseriekylling)

I dag besøgte ungerne og jeg nogle venner, og det var hyggeligt og trak ud, og så var trafikken hjemad rædsom, og det stod ned med vand, og så pludselig var klokken blevet 18, og jeg havde jo ikke en levende chance for at nå at lave mad, inden ungerne skulle i seng kl. 19. Så vi kørte ind om den lokale franske rôtisseriepusher i Valby. Altså, jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt han egentlig er fransk, men det er vel også sagen underordnet. Hans kyllinger smager fremragende. Vi var hurtigt hjemme igen, og jeg fik lynvarmet lidt restesauce fra sennepskaninen i går, som jeg hældte over noget hvidkål, som jeg havde været så forudseende at snitte tidligere på dagen, og så var det da nærmest fransk aften igen. Bon appétit et bonne soirée.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Fransk rôtisseriekylling (eller i hvert fald rôtisseriekylling)”

Skriv en kommentar