Solbærsmoothie

Jeg elsker de stille weekendmorgener. Manden sover rusen ud i soveværelset ovenpå, og ungerne spiller kort i stuen (tvillinger er altså et genialt koncept!). Jeg drikker te og nyder stilheden. Dagens første måltid var en solbærsmoothie fyldt med gode sager. Jeg er (igen) blevet ret vild med at få smoothies til morgenmad. Jeg oplever ikke længere øget sult eller sukkertrang om eftermiddagen, så nu er det bare blevet et dejligt alternativ til æg.

Jeg fandt nogle frosne solbær i Irma, og det er jo bare smagen af sommer.

Solbærsmoothie

Udskriv Pin
1 person
|

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend hele balladen sammen og hæld i et stort glas.

Teen er en grøn te uden smagstilsætning. Jeg elsker grøn te i de fleste afskygninger, men nogle gange er det også rart at drikke en ren grøn te, så dens fine, naturlige smag ikke overdøves af kvæde, jasmin og andet.

Ting, jeg glæder mig til i dag


1. At gøre et forsøg på at kopiere Trillians lækre opskrift på frøkiks. De ser bare så appetitlige ud.
2. At komme ud og løbe en tur i regnvejr. Altså, det lyder jo lidt frelst, at man kan glæde sig til en løbetur, men jeg har ikke løbet i 3 mdr. pga. skinnebensbetændelse, så det er dejligt at være startet op igen. Hvis det regner for meget, bliver løbeturen dog konverteret til en tur i Fitnesscenter, og det vil være løgn at sige, at jeg glæder mig til det.
3. At lave nyt soveværelse og legeværelse  til ungerne. De er vokset ud af deres juniorsenge, og vi skal lave en køjesengsløsning ovenpå med den halvhøje seng, de har på legeværelset i dag.
4. Jeg glæder mig også til at skulle lave kanin for første gang i aften. Det er igen Irma, der har bidraget med lidt anderledes til madlavningen.
5. Jeg glæder mig over, at der nu kun er 3 uger til vi skal holde ferie. Næste år lægger jeg min ferie i starten af sommeren, så jeg ikke skal gå og vente hele sommeren på at skulle holde ferie.

I går på vej hjem fra arbejde faldt jeg over disse skønne vandglas:


Jeg elsker at købe nye ting til køkkenet og vores skuffer og skabe er fyldt med ulige glas, tallerkener og skåle. Manden, som er noget mere regelret indrettet end mig, har efterhånden accepteret, at det, som han opfatter som en rodebutik, kalder jeg for “hygge”.

Det var alt for nu. Godmorgen derude!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Solbærsmoothie”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?