Mad i en fart (og lidt om cirkus)

Dagen i dag har været præget af, at vi skulle til forpremiere på Cirkus Summarum kl. 17. Hvilket i vores rytme betyder lige midt i aftensmaden. Ungerne  og  jeg fik derfor et solidt eftermiddagsmåltid. Jeg fik kanelomelet og ungerne fik rugbrødsmadder. Og det var jeg sådan set glad for, da vi kom derud. På cirkuspladsen kunne man nemlig vælge mellem slush-ice, is, popcorn, slikposer eller store slikkepinde. Hvis man ledte godt, var der vist et sted i hjørnet, der solgte sandwiches og kanelsnegle. Aaarh men hør nu, det er jo ikke hver dag, man går i cirkus, og vi skal jo også hygge os lidt. Og hvad er cirkus egentlig uden slik? Jeg kan lige høre ræsonnementet, og det var da også svært at få øje på et barn på cirkuspladsen, som ikke havde et kæmpe bæger slush-ice i hånden. Jeg købte en lysende propellignende tingest og et bæger popcorn til mine børn. Så det er ikke en løftet pegefinger, det er mere en undren over, hvornår det blev sådan, at enhver begivenhed skal hældes ned med bjerge af sukker. Og så synes jeg bare tilfældigvis, at slush-ice er noget af det usleste man kan servere for sine børn, men det er jo bare min holdning.

Da vi kom hjem, var ungerne for trætte til aftensmad. De ville hellere i seng, sagde de, så det kom de. Jeg var til gengæld blevet sulten igen og fik derfor denne hurtige anretning.


Manchego og grøn peber. Også glimrende som mellemmåltid.

Og en knækbrød med pastrami og manchego + lidt grønt.

PS: Forestillingen var rigtig god. Det var ungernes første tur i cirkus og min første tur i Cirkus Summarum. Envaskeægte børnefest. Thumbs up!

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Mad i en fart (og lidt om cirkus)”

Skriv en kommentar