Middagsfred i Søndagsavisen

Søndagsavisen giver tæsk til Middagsfred i dag, og det gør lidt ondt i mit hjerte, når nu det er et koncept, som jeg er så uendeligt glad for og tilfreds med. Anmelderen synes, at der er for lidt mad, at maden er “lidt for spændende” til at kunne spises af en børnefamilie, og at opskrifterne er for svære. Jeg er lodret uenig. Testfamilien havde tre børn på 6, 9 og 12, og retterne er beregnet til 4, så jeg kan forstå, at de kommer i knibe med mængderne. Vi er to voksne og to 5-årige, og her passer mængderne til, at alle spiser sig mætte, og at der er lidt til overs til min frokost næste dag. Er opskrifterne “lidt for spændende” til en børnefamilie? Tjaah, det kommer vel an på, hvad det er for en madkultur man har opdraget sine børn med. Hvis ens børn er vant til at smage nysgerrigt på det mad, der servereres for dem, så er det jo ikke noget problem, at der havner nye varianter på tallerkenen. Mine børn spiser lykkeligt både rensdyrgryde, lammepølser og karibisk kuller. Men hvis børnene er opdraget med en mere ensartet madkultur, ja, så forstår jeg da godt, at børnene strejker over noget så “avanceret” som laksedeller med sursødsauce og må ty til en skål havregryn. Vinderen af testen vidner dog også om, at testfamilien ikke er den mest eksperimenterende på madfronten. Vinderen blev nemlig retnemt.dk med retter som kylling med ris og grønt, skinke i sauce med pasta og lyssej med spinat og kartofler. Det er fint, og ingen er blevet gjort fortræd. Det er så bare ikke lige noget for mig, ligesom Middagsfred åbenbart ikke for alle. Jeg håber ikke, at Middagsfred ændrer koncept i retning af mere simpel mad, for jeg er  glad for, at jeg fortsat kan få inspiration og spændende opskrifter, så min familie ikke sidder og søber i den samme boller-i-karry uge efter uge.

Læs hele testen her.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Middagsfred i Søndagsavisen”

Skriv en kommentar